Rådighedsstilling – Presse og informationsofficer til Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du mod på et spændende job i Forsvarets reserve, hvor der stilles store krav til samarbejde og fleksibilitet både med militære myndigheder og civile samarbejdspartnere, så søg jobbet som Presse og informationsofficer ved Den Kongelige Livgarde.

Om os

Den Kongelige Livgarde er et stort regiment med to overordnede opgaver: Vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, samt uddannelse af de bedst mulige soldater til den danske felthær. Staben ved Den Kongelige Livgarde (ST/LG) er myndighedens stab med ansvar for planlægning og koordination mellem enhederne og øvrige myndigheder på garnisonen.

Staben står for støtten til CH LG, personelforvaltning, personeladministration, KTO virke, militær sikkerhed herunder kaserne vagten, vagt og sikkerheds planlægning og koordination i forhold til vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, koordination af styrkeindsættelse i INTOPS og NATOPS, logistikkoordination, UMAK-støtte, arbejdsmiljørådgivning, farlig gods-kontrol og -rådgivning, etablissementskoordination, uddannelseskoordination ift. styrkeproduktion, uddannelsesstøtte i forhold til eksercits og ceremoniel tjeneste, og økonomistyring. ST/LG er POC i forhold til kontakt med HKO, og FSV øvrige eksterne myndigheder, og civile partnere.

Om stillingen

Som Presse og informationsofficer ved Den Kongelige Livgarde, skal man i forbindelse med krise/krig være klar til at varetage en bred vifte af opgaver i tæt samarbejde med Den Kongelige Livgarde, øvrige enheder fra Hæren, hjemmeværnsdistrikter, Politiet og civile myndigheder.

Som reservist bliver du ansat i en designeringsfunktion i en krise-/krigsorganisation.
Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig. I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet med din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Det forventes, at du deltager i uddannelses- og øvelsesaktiviteter, samlet set i et omfang på forventet 5-10 dage om året.

Herudover skal du kunne indgå i beredskabet, således at du kan blive alarmeret i forbindelse med større kriser og særlige hændelser.

Om dig

Vi forventer, at du er energisk, fleksibel og dedikeret og at du har en stor grad af selvstændighed, initiativ og ansvarsfølelse. Vi forventer ligeledes, at du har haft en tilknytning til Den Kongelige Livgarde og har et civilt netværk heri.

Du skal kunne fungere selvstændigt i forbindelse med indsættelse i det samlede beredskab. Du har en militær og civil baggrund, der gør, at du kan løse opgaverne i stillingen. Du skal være afbalanceret og nuanceret kunne bidrage til samarbejdet med øvrige myndigheder.

Du skal kunne anvende almindelige værktøjer i Office-pakken og øvrige almindelige IT-værktøjer samt beherske engelsk i skrift og tale. Det vil være en fordel, såfremt du har kendskab til de vilkår, der knytter sig til Forsvarets såvel som samfundets beredskab.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajn af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chefen for S1, major Søren Thomas de Seréne d’Acqueria Jensen på telefon 25 54 49 95.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Kevin Lykkegaard Betnass ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 06.

Ansøgningsfristen er den 17. september 2023.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6