Sanitetsbefalingsmand til 2. Mekaniserede Infanterikompagni ved I Panserinfanteribataljon, Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Brænder du for at arbejde som det logistiske bindeled mellem delingerne, underafdelingen og bataljonen, i en tætknyttet sektion som næstkommanderende for denne? Ser du dig selv involveret i at sætte retningen for underafdelingens sanitetsfaglige tjeneste og trives du i et dynamisk arbejdsmiljø? Så er stillingen som sanitetsbefalingsmand, noget for dig.

Om os

2. mekaniserede infanterikompagni er et af Hærens stående kompagnier. Vi har, med rod i I/LG, en lang og stolt historie, der går tilbage til Den Kongelige Livgardes oprindelse. I nyere tid har kompagniet samlet været indsat i Afghanistan på ISAF 9, Irak på OIR 1 og 10 samt Letland på NFP 2.

Som mekaniseret infanterikompagni er vi udrustet med PMV PIRANHA 5 med stabiliseret våbensystem (STAVS).

Kompagniets værdier er loyalitet, professionalisme, ærlighed, og faglighed. Efterlevelsen af disse værdier tilsikrer, at kompagniet altid har fokus på at skabe en enhed der kan løse de opgaver der stilles i fællesskab, samt at der prioriteres en åben og fri omgangstone.

I 2024 skal kompagniet forberede at deltage i spændende øvelser og skydeperioder i både ind- og udland, kompentenceudvikle vores personel på alle niveauer og klargøre til at indtræde i et certificeringsår i 2025.

Kompagniet deltager i VIDAR beredskabet som Beredskabs UAFD E fra sommeren 2023 til sommeren 2024.

Om stillingen

Kompagniets sanitets- og forsyningsbefalingsmand er næstkommanderende i forsyningssektionen, som er fundamentet for kompagniets opgaveløsning under garnisons- og feltmæssige forhold.

Sanitets- og forsyningsbefalingsmandens opgaver er bl.a. at:
-Som næstkommanderende for forsyningssektionen, støtte sektionsføreren i kompagniets forsyningstjeneste, herunder koordination med kompagniets ledelse og bataljonens S4.
-Bistå sektionsføreren med ledelse og udvikling af sektionens personel.
-Være stedfortræder for sektionsføreren, i alle forhold, ved dennes fravær under garnisons- og feltmæssige forhold.
-Under indsættelser kunne styre kompagniets R3P og indgå i kompagniets forkommando til BSO sammen med kompagniets næstkommanderende.
-Fungere som faglærer indenfor kompagniets sanitetsuddannelse.
-Bidrage generelt til uddannelse af kompagniets konstabler og gruppeførere, under enhedsuddannelse og skydeperioder.
-Bistå i opgaveløsningen omkring kompagniets KSN, når kompagniet er indsat.

Om dig

Du er udnævnt til sergent og du har en tilfredsstillende tjeneste bag dig.

Du er struktureret og kan arbejde selvstændigt under princippet for frihed under ansvar.
Du besidder initiativ og formår selvstændigt at udnytte tjenestens rammer og din egen tid bedst muligt. Du er fleksibel i forhold til opgaveløsningen og de udfordringer, som du møder i et operativt miljø og under øvelsesvirksomhed.

Det er et krav, at du har kørekort i kategori B.

Det er ønskeligt, at du har erfaring fra stående reaktionsstyrke, har kørekort kategori C+CE, er omskolet til infanterigruppens våben, har gyldigt førstehjælp, TSE og sygehjælper Q, samt har gennemført kursus FSK 270 (SAN INS) og TRR 420 (FAGLÆ SAN). Det er ligeledes en fordel hvis du har kendskab til SAP og er omskolet til MAN HX/SX.

Såfremt du ikke er i besiddelse af dele eller alle af de ovenstående, ønskelige kvalifikationer, vil disse indgå som en del af din uddannelses- og udviklingsplan. Denne vil blive lavet sammen med din sektionsfører og kompagnibefalingsmand. Dette er for at tilpasse planen til dine ønsker og kompagniets behov. Du bør derfor være forberedt på en større mængde af kursus- og uddannelsesaktivitet, særligt indenfor de første 12 til 18 måneder af din tjeneste ved kompagniet.

Du er fagligt velfunderet og stræber altid efter at levere et godt resultat. Du kan håndtere frihed under ansvar, og du ved at dit veludførte arbejde betyder at kompagniet får de bedste muligheder for en optimal opgaveløsning.

Du tager initiativ, og du forstår selvstændigt at udnytte rammerne for arbejdets udførsel og din tid bedst muligt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en egnet kandidat fra konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, med henblik på at gennemføre og bestå grundlæggende sergentuddannelse. Ansættelsen sker i så fald på lønvilkår jf. overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.
Indtil din udnævnelse, vil du modtage et befalingsmandstillæg.

Udnævnelse til sergent kan finde sted når uddannelseskravet og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og du honorerer de almene krav for udnævnelse. Ved udnævnelse til sergent, vil du modtage en ny ansættelseskontrakt i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Allerød.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef kaptajn Thor Tangaa på telefon 25 55 13 66 eller mail [email protected] eller kompagnibefalingsmand seniorsergent Jonas Enemark på telefon 24 82 46 82 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 96 96 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 18. februar 2024 og samtaler forventes afholdt i forlængelse af tidsfristens udløb. Stillingen er til besættelse 1. april 2024.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Den Kongelige Livgarde
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5