Udstationering: Instruktør (kaptajn) til Tactical Leadership Programme i Albacete, Spanien (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Instruktør med jagerpilot erfaring til undervisning i COMAO og taktikker på multinational skole
i Spanien.

Om os

Tactical Leadership Programme i daglig tale TLP er NATOs skole for Composite Air Operations (COMAO).
Skolen består af instruktører fra 10 NATO partnere, herunder også Danmark, som medfinansierer
skolen gennem en MoU aftale. TLP blev oprettet i 1978 og har gennemført kurser ved Albacete, Spanien siden 2009. Eleverne på skolen er primært fra MoU nationer, men ofte også fra andre NATO og PfP lande. Det officielle sprog på TLP er
engelsk. TLP gennemfører primært COMAO flyvekurser, hvor kursisterne flyver i egne
nationale kampfly, men tilbyder også tre andre teorikurser. Kurserne fokuserer primært på ledelse, planlægning og gennemførelse af COMAO operationer for kampfly inden for et bredt opgavekompleks i spektret krise til krigsførelse.
Formålet med TLP: TLP task is to increase the effectiveness of Allied Tactical Air Forces through the development of
leadership skills, mission planning, briefing, tactical flying and debriefing skills, and conceptual and
doctrinal initiatives. Alle kurser gennemføres som eksponeringskurser, men der afholdes graduation for hvert kursus.
Albacete by ligger 1½ times kørsel vest for Alicante mod Madrid. Albacete by er en meget familievenlig by på ca. 170.000 indbyggere. Albacete borgerne har et, i forhold til nordeuropæisk
standard, lavt niveau af engelskkundskaber. Flere skoler har dog et mellem- til højt niveau af engelsk i de højere klassetrin. TLP har en stående aftale om optagelse med en nærlæggende skole, Colegio CEDES. Denne skole tilbyder 2 sproget undervisning, hvilket betyder at undervisningen foregår cirka 50% engelsk og 50% spansk fra 3 års alderen. Størstedelen af engelsklærerne på CEDES har engelsk som modersmål og engelskundervisningen er derfor af høj kvalitet. Se mere på www.tlp-info.org

Om stillingen

Stillingen består i at undervise primært kampflypiloter og besætningsmedlemmer inden for COMAO planlægning og
gennemførsel samt debriefing teknikker. Du vil skulle undervise på teorikurser såvel som flyvekurser – dog uden selv at flyve med. Indledningsvist vil du gennemføre et trænings- og supervisionsprogram der kvalificere dig til at undervise på COMAO flyvekurserne. Kursisterne på COMAO flyvekurser kvalificeres som Mission Commanders (MC) på kampfly.
Din opgave vil være Course Director (CD) eller Deputy CD på teorikurserne der gennemføres i TLPs simulator. Rollen som CD betyder at du kontinuerligt vil skulle opdatere scenarier og tilrette læringsmål til den gruppe kursister der vil være på det specifikke kursus. Det betyder en stor grad af eksponering inden for COMAO planlægning, simulation, våbensystemer, Link-16, Command & Control, ISR og andre specifikke kapabiliteter.
Som dansk instruktør vil du også skulle varetage rollen som Senior National Representative (SNR) for Danmark på TLP. Du vil være den eneste dansker med fast arbejde på TLP, så rollen som SNR indebærer at varetage Danmarks
interesse ved TLP og kontraktmæssige forhold herunder MoUen.
Er du flyvende vil en fortsættelse af status blive drøftet til samtalen. Såfremt du ikke har eller ønsker flyvestatus er det fortsat ønskværdigt at stillingen opretholder nær kontakt til det operative miljø, hvorfor en til to årlige tjenesterejse til Danmark forventes. Fleksibilitet i arbejdsrytme skal forventes. Under flyvekurser skal du forvente 12-timers arbejdsdage, og er du CD på teori forventes 10-timer dagligt. Gennemsnitlig arbejdsuge er 37 timer over en planlægningsperiode, hvis du ikke er flyvende. Opretteholder du flyvestatus vil du blive tilbudt en pludstidsaftale på op til 42-timer.
Stillingen kan blive brugt som karrierespringbræt, hvorfor ønsker og forventninger til efterfølgende
tjeneste vil blive drøftet til ansættelsessamtalen.

Om dig

Du er premierløjtnant, kaptajn eller major i Flyvevåbnet med erfaring på F-16 eller F-35. Erfaring fra større øvelser, operationer/missioner, og- eller en TLP MC kvalifikation er ønskværdigt.
Du kan agere i et multinationalt miljø på energisk og ikke mindst diplomatisk vis.
Du har interesse for operationer i et større perspektiv. Du skal kunne lide at undervise og planlægge scenarier. Relationer skaber resultater, og det vil derfor være en fordel hvis du er udadvendt af natur. Du formår at bevare overblikket i stressende situationer, og du trives i en hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor fleksibilitet og kvalitet er i centrum. Som eneste dansker vil dit arbejdsportefølje i høj grad defineres af dig selv, og du skal kunne finde dig til rette med at stå til ansvar for dette.
Du er analytisk, arbejder struktureret, og du kan lide at arbejde i en enhed, hvor faglig dygtighed er i højsædet. Du har det godt med, at arbejdspresset i perioder er højt, og du lægger vægt på at levere kvalitetsprodukter sammen med resten af dine kollegaer.
Det er en fordel for dig hvis du har kendskab til, eller interesse for, spansk og Spanien.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 om officerer, i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Der er tale om et bredt stillingsopslag for premierløjtnanter, kaptajner eller majorer, så stillingens indhold justeres efter den valgte kandidat på løngruppe 3, 4 eller 5 niveau. Løngruppe 3 omfatter premierløjtnanter, løngruppe 4 omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter og løngruppe 5 omfatter majorer og orlogskaptajner, begge med krav om pilotuddannelse. Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekondløjtnant til og med
major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

For tidligere ansatte i Forsvaret med den i dette opslag krævede uddannelsesbaggrund, vil der være mulighed for tidsbegrænset overenskomstansættelse for perioden.
.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet. Du skal helbredsmæssigt kunne godkendes i rammen af Sundhedstriaden og opfylder herunder kravene for helbredsmæssig godkendelse til flyvning samt international tjeneste i forhold til militære færdigheder.

For overdragelse i stillingen ønskes denne besat med start ultimo juni 2024.

Udstationeringsperiode vil være 3 år med mulighed for forhandling af perioden.
Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det betyder at du modtager et skattefrit udetillæg, får betalt din flytning, din bolig og familien er forsikret af Forsvarets aftaler. Du vil i forbindelse med
ansættelse få mulighed for at forhandle eventuelle tillæg.

Læs mere om udstationering på FIIN eller internettet under HR International.
Udetillægsberegneren finder du på intranettet.
Derudover skal ansøgere, kunne bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-2 (Lytte-Tale-Læse-Skrive) ved Forsvarsakademiet, samt leve op til kravene i Forsvarets personlige helbredsundersøgelse således, at du er egnet til udsendelse.
KONTAKT OG ANSØGNING
Har du praktiske spørgsmål vedrørende lokale forhold, såsom skoler, boligforhold, familieliv etc., er du velkommen til at kontakte nuværende i stillingen KN L.B. Skall på FIIN: FKO-F-TLP01, Internet: [email protected].
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte FKO-F-PSU104, KN V. Lodberg (LOD), (FIIN: [email protected]) eller mobil 41327434.
Hvis du har spørgsmål vedrørende løn, udetillæg og ydelser samt ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Palle Hvirvelkær, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon +45
72 81 96 80.
Ansøgningsfristen er den 18.februar 2024. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 10.
Tiltrædelsesdatoen vil blive koordineret i samarbejde med afgivende chef.
Prioritering og udvælgelse vil ske i "Udvælgelsesråd" bestående af repræsentanter fra FLK, relevante Wings og FPS.

Du kan søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, kan du medbringe disse til en evt. samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0