Udfordrende administrativ mellemlederstilling som leder af det danske Nationale Støtte Element (GENOPSLAG)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en rutineret og erfaren seniorsergent med bred administrativ baggrund og økonomisk flair og med lederevnerne i top? Vil du arbejde i et internationalt, operativt og professionelt miljø i en dynamisk multinational ramme? Så tilbyder vi stillingen som leder af det Nationale Støtte Element (NSE) og regnskabsfører, hvor du også bliver medlem af vores velfungerende danskerkoloni på ca. 43 kollegaer med tilhørende familier ved Headquarters Multinational Corps Northeast (HQ MNC NE) i Szczecin, Polen.

Om os

HQ MNC NE, der kan blive dit kommende tjenestested, er beliggende i Szczecin i det nordvestlige Polen, hvor de danske grænser kan nås inden for 4-5 timer i bil og færge. Beliggenheden giver gode muligheder for transport til det øvrige Europa både i forbindelse med tjenesterejser, men i høj grad også i forhold til fritid og ferie.

Danmark har været en vigtig del af HQ MNC NE siden 1999. Hovedkvarteret består af ca. 460 militære og civile medarbejdere fra 21 forskellige nationer, hvor Danmark, Polen og Tyskland udgør den største del som Framework Nations.

Danmarks nuværende engagement er 46 militære stillinger fordelt i hele hovedkvarteret samt ved vores nationale støtteelement. Ud over de faste stillinger udgør reserven også en vigtig del af det danske bidrag, hvor Danmark besætter 23 funktioner i korpsets reservestruktur.

HQ MNC NE er et hovedkvarter i NATO´s styrkestruktur, der varetager det landbaserede regionale ansvar for sikkerhed i det baltiske område og Polen. Hovedkvarteret har således et permanent ansvar for NATO’s aktiviteter i Alliancens nordøstlige område.

I Szczecin findes der flere internationale skoler, der følger anerkendte internationale undervisningsprogrammer, ligesom at der er flere børneinstitutioner med et internationalt islæt.

Hovedkvarteret har mange aktiviteter for hele familien, der giver gode muligheder for et aktivt fritidsliv og som skaber gode vilkår for din og familiens trivsel i Polen.

Du kan finde yderligere oplysninger om hovedkvarteret på HQ MNC NE’s myndighedsside samt på www.mncne.pl og Facebook.

Hvis du ud over denne stilling generelt er interesseret i tjeneste ved HQ MNC NE i Polen, så kontakt os gerne omkring mulighederne.

Om stillingen

Som leder af NSE og regnskabsfører, står du i spidsen for NSE daglige drift. NSE består, udover din stilling, af to korporaler som kontor- og forsyningshjælpere og et antal lokalt ansatte assistenter, som støtter i forbindelse med ”house hunting”, momsafregning, regnskab og administration, bilregistreringer samt øvrige opgaver i relation til tjeneste, danske arrangementer og opgaver i hovedkvarteret.

Du er overfor den danske Senior National Officer (SNO) ansvarlig for, at elementets primære opgaver løses tilfredsstillende og godkendes til tiden af den rette person. NSE opgaver omfatter desuden nationale administrative opgaver for dansk tjenestegørende personel ved HQ MNC NE, herunder personel-, økonomi- og materielforvaltning via DeMars.
Du leder NSE indsats og opgaver i relation til regnskabstjenesten, herunder flytte- og rejseafregning samt opgaver i relation til arbejdstid, rejser, bolig, køretøj og moms- og afgiftsadministration. Yderligere står du for boligsøgning og bolig kontraktudfærdigelse for nyt dansk personel ved HQ MNC NE.
Øvrige opgaver, der hører til under NSE er IT-sikkerhedsofficer i relation til dansk IT-materiel og IT-systemer, materieltjeneste, arbejdsmiljøkoordinator, kontakt- og velfærdsforhold for udstationerede og pårørende, herunder HQ MNC NE evt. deltagelse i internationale operationer.

Som regnskabsfører og leder af NSE bliver du omdrejningspunkt for løsning af mange faste og opdukkende opgaver, og du vil opleve en stilling, hvor mange bolde skal holdes i luften på samme tid.

Om dig

Du er en rutineret og erfaren seniorsergent eller chefsergent med gode kommunikationsevner i skrift og tale.

Vi forventer, at du har de nødvendige uddannelser og erfaring i forhold til opgaver der skal løses, herunder relevante DeMars uddannelser med vægten lagt på PERSYS, ØKONOMI, TID og REJS. Af ønskelige uddannelser kan nævnes materiel og sikkerhedsofficersuddannelsen. Eventuelle uddannelsesmæssige mangler vil blive forsøgt givet inden udstationeringen påbegyndes.

Vi forventer, at du er dynamisk, engageret, nytænkende og udviser helhedsforståelse. Ud over praktisering af den daglige ledelse er det afgørende, at du selv er i stand til at tage fat og gå forrest i en til tider hektisk hverdag.

Du arbejder med en høj grad af selvstændighed og din udførelse af opgaver er præget af ansvars og kvalitetsbevidsthed, hvor du løser opgaver inden for givne direktiver og terminer.

Da regnskabsfører- og økonomidelen udgør en væsentlig del af den daglige administration, er det afgørende, at du har god talforståelse og kan håndtere relevante økonomisystemer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand.
Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dette brede opslag omfatter seniorsergenter og chefsergenter. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Du vil blive tillagt midlertidig grad af chefsergent i forbindelse med udstationeringen.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år.

Stillingen besættes som udgangspunkt fra 1. august 2024, dog med forbehold for tiltrædelse tidligere.
Du bliver udstationeret under den gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom, at du modtager et skattefrit udetillæg.
Du finder mere information i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.
Se mere om vilkårene for udstationering på HR-portalen på FIIN.

Der vil desuden være mulighed for en pendlerordning jf. FPSBST 566-2, tillæg E.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder),
- Have gennemført CAC-A og TSE,
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 2-2-2-2 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.
De enkelte Q’er vil blive fornyet løbende under udstationeringen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil høre mere om stillingen eller om tjeneste i almindelighed ved DNK NSE, HQMNCNE er du velkommen til at kontakte ACOS J1 oberst Jens Sund på telefon +48 91 811 51 00 eller major Bo Rolff Gregersen, J1 på telefon +48 91 811 51 21.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Nezi Olgun ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 55 56.

Ansøgningsfristen er den 18. februar 2024.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 9.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0