Leder til fritidsordningen på Grønnevang Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du den nye afdelingsleder for HFO 1 og 2 på Grønnevang Skole, som sammen med os både medarbejdere og ledere kan være med til at udvikle vores tilbud til gavn og glæde for alle vores børn, så tøv ikke med at søge.

Vi ønsker os en ny leder, der ved og arbejder ud fra
  • At ledelse, der har værdi for medarbejderne, for forældrene og for børnene, foregår tæt på dagligdagen, og som derfor kan prioritere at være til stede både i lederteamet og tæt på dagligdagen.
  • At man som leder gennem organisering og planlægning af arbejdets tilrettelæggelse giver gode betingelser for, at medarbejderne kan lykkes i deres opgave, og for at de trives.
  • At opfølgning, langsigtede perspektiver og rettidighed skaber gode løsninger og tryghed for forældre og medarbejdere.
  • At samstemthed og loyalitet i forhold til lederteamet og skolelederen er en forudsætning for, at vi i fællesskab kan være i trivsel og udvikling.
  • At den gode og trygge dagligdag er den vigtigste forudsætning for at skabe og vedligeholde gode fællesskaber, for at det enkelte barn har et godt børneliv, og for at forældrene med tryghed og glæde kan lade deres barn gå i fritidsordningen.


Du arbejder
  • Med integritet og ordentlighed
  • Med lydhørhed og med at ønske om samarbejde, hvor du både inddrager eget og andres perspektiv.
  • Struktureret, rettidigt og ansvarligt
  • Med tæt og konkret opfølgning


Som leder arbejder du med personaleledelse, kommunikation med forældre, ledelse af konkrete børnesager, med drift og med pædagogisk udvikling.

Om Grønnevang Skole
Grønnevang Skole og fritid ligger på i alt fem matrikler i Hillerød Øst og i Nødebo.
Vi har to afdelinger fra 0. til 5. klassetrin med HFO. Ud over vores almenskoledel har vi også to specialklasserækker (KCG). Fritiden varetages af vores HFO.
Som afdelingsleder af HFO er man den daglige leder af HFO1 og HFO2. I Nødebo har vi HFO1 og HFO2 med henholdsvis SFO og klub op til 6. klasse. Jespervej har vi HFO1, og børnene fra Jespervej går i klub i HFO2 på Højager, der er en selvstændig matrikel.
I HFO har vi teamkoordinatorer, som hjælper med at varetage forskellige opgaver i dagligdagen.
Vores HFO-afdelinger har pt. forskellige behov, og som nytiltrådt afdelingsleder for HFO Grønnevang skal dit fokus til en begyndelse være på HFO på Jespervej, da begge afdelinger her har ønske om - og behov for en leder, der kan understøtte en positiv udvikling til gavn for børn, forældre og medarbejdere og som kan understøtte medarbejderne. Arbejdet er påbegyndt, da to af de andre ledere i vores ledelsesteam midlertidigt er trådt ind, og du skal ønske at videreføre og videreudvikle det vigtige arbejde, de sammen med medarbejderne er godt i gang med. Dit fokus skal gradvist udvides til at omfatte hele HFO’en og kan på sigt desuden omfatte lederopgaver ift. 0. og 1. årgang. Du ikke er alene, men kan få hjælp og sparring hos lederteamet og hos distriktsskolelederen. Helt overodnet skal du ønske at være en loyal del af et lederteam.

Grønnevang Skole afspejler mangfoldigheden i vores samfund. En grundlæggende værdi i folkeskolen og fritiden er at skabe sammenhængskraft i samfundet, ved at vi mødes på tværs af alle skel, og Grønnevang Skole er netop mangfoldig. Børn og familier er afhængige af, at vi behandler dem med respekt, møder dem i deres behov og går vejen med dem, og medarbejderne har brug for ledere, der faciliterer en hverdag, der giver de bedst mulige betingelser for, at de kan lykkes i deres opgave, og som understøtter pædagogisk og didaktisk udvikling.

Vi opfordrer dig til at orientere dig på vores hjemmeside og på vores to Facebooksider, hvor du kan få et indtryk af skolen.
  • Grønnevang Skoles hjemmeside
  • Facebook
    • Grønnevang Skole: Jespervej, Nødebo og Østervang
    • Nødebo Skole – En del af Grønnevang Skole



Vi opfordrer dig også til at tage kontakt i god til, hvis du ønsker en samtale telefonisk eller personligt , inden du søger stillingen – Kontakt skoleinspektør Anja Athar på telefon 72 32 73 40 elelr mail mail [email protected].

Bliv en del af et stærkt ledelsesfællesskab
Grønnevang Skole er en del af Hillerød Kommunes skolevæsen, der består af 7 almene distriktsskoler, en 10. klaseskole, to specialskoler, en ungdomsskole og UU. Som leder i Hillerød Kommune bliver du en del af et aktivt, professionelt ledelsesfællesskab på tværs af skolerne med fokus på videndeling og sparring. I Hillerød Kommune er den fælles vision om fremtidens folkeskoler formuleret i Hillerød Kommunes skolepolitik 2021-25 med fokus på, at alle elever skal opleve sig selv som en del af et fagligt og socialt fællesskab og skabe forudsætninger for, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse – uanset baggrund og forudsætninger. Som leder i Hillerød Kommune vil du desuden være med til at implementere et politisk vedtaget program med fokus på at udvikle stærkere børnefællesskaber, der skaber deltagelsesmuligheder for flere børn i almenfællesskabet. Programmet består bl.a. af praksisnær kompetenceudvikling af medarbejdere, og vi har bl.a. et fokus på inkluderende fritidspædagogik. Der er samtidig igangsat et ledelsesudviklingsforløb med fokus på den faglige ledelse af en inkluderende praksis. Kompetenceudviklingsforløbet foregår dels i det store ledelsesfællesskab på tværs af skolerne i kommunen og dels i vores eget ledelsesteam her på skolen.

Rekrutteringsproces
Vi ønsker HFO-lederstillingen besat pr. 1. januar 2024, og vi har et bredt sammensat ansættelsesudvalg med medarbejderrepræsentanter, forældrerepræsentanter fra skolebestyrelsen samt ledere fra Grønnevang Skole og fra Skoleafdelingen.

Løn og ansættelsesforhold
HFO-ledere i Hillerød Kommune lønindplaceres på grundlønstrin 48, og lønnen forhandles ud fra kvalifikationer.

Frist
12. november 2023.
Vi holder 1. samtalerunde den 15. november og 2. samtalerunde den 20. november.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 7
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 6
6. maj 2024 7
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8