Center for Landmilitære Operationer ved Forsvarsakademiet søger en major til stillingen som kursusleder og taktiklære...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Uddannelse af reserven udgør en stadig mere væsentlig rolle og det er vigtigt for Forsvaret, at have veluddannede reserveofficerer, der kan udfylde deres funktioner. Derfor har Center for Landoperationer (CLO) oprettet en række uddannelser for reserveofficerer, der er med til at sikre at hærens reserveofficerer kompetenceudvikles i landmilitære operationer.
Vil du være med til at sætte præg på denne vigtige del af officersuddannelserne, hvor du kommer til at lede uddannelsen på underafdelings-, bataljons- og brigadeniveau? Er du en holdspiller, som trives i en travl og dynamisk hverdag, hvor omdrejningspunktet er taktik, uddannelse og udvikling? Vil du gerne indgå i et team af dygtige og dedikerede kolleager?
Kan du svare ja til disse spørgsmål, er en stilling som kursusleder og taktiklærer for reserveofficerskurserne i Føringskursuselementet ved CLO noget for dig.

Om os

Føringskursuselementet består pt. af 17 lærere (majorer, kaptajner, seniorsergent og simulationshjælper), og vores dagligdag er langt overvejende centreret omkring udvikling, tilrettelæggelse og gennemførelse af doktrin- og taktikundervisning. Vi har fokus på undervisning i planlægning af operationer og føring af bataljoner og brigader.

Føringskursuselementet er blandt andet ansvarligt for udvikling, planlægning og gennemførelse af Føringskursus for Reservens personel og tilsvarende kurser for Hærens linjeofficerer. Vi spiller derfor en afgørende rolle i udviklingen og prægningen af hærens kommende stabsofficerer.

Føringskursuselementet hører under CLO i Institut for Militære Operationer (IMO) ved Forsvarsakademiet og arbejder til dagligt på Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot.
Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor vi dagligt drøfter doktrin og taktik på baggrund af Hærens reglementer for sammen på den bedste måde at kunne tilrettelægge og gennemføre spændende udfordrende undervisning af vores officerskollegaer.

Om stillingen

Du skal som kursusleder varetage; planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisningen i for Føringskurserne for Reserven. Kurserne er under rivende udvikling og det forventes at der skal udvides med større optag og at kurserne skal opgraderes og udvikles. Kurserne er under omstrukturering og det forventes bl.a. at divisionsniveauet fremadrettet skal berøres under brigadekursus.

For nærværende er føringskursus for Reserven en samlet betegnelse for en række uddannelser for reserven. Der gennemføres tre kurser årligt; ét på underafdelingsniveau, et på bataljonsniveau og ét på brigadeniveau, hver med ca. 24 deltagere. Du bliver kursusleder, klasselærer og primær underviser i taktik sammen med et kompetent hold af udvalgte og meget rutinerede reserveofficerer, som indgår som dit lærerteam. Desuden deltager andre af de faste lærere i elementet efter behov i forbindelse med stabsarbejde og særlige tjenestegrenslektioner.

Om dig

Vi søger en major med gode ledelsesmæssige, taktiske og didaktiske kompetencer. Alternativt er du erfaren kaptajn med stor taktisk erfaring fra enten operativ tjeneste på bataljons- og brigadeniveau eller som underviser på tilsvarende niveauer. I dette tilfælde vil du komme på en uddannelsesaftale og bestride stillingen ved funktion i højere stilling. For at kunne søge stillingen som kaptajn, er det et krav at du enten er i gang med MMS eller er optaget på kommende MMS-hold.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har Operations- og Føringsuddannelsen eller tilsvarende udenlandsk kursus. Du må ligeledes meget gerne have kendskab og erfaring til at arbejde med Reserven.
Der lægges derudover vægt på, at:
- Du har god doktrinær forståelse, hvilket du har demonstreret på dine tidligere uddannelser og/eller inden for dit nuværende tjenesteområde.
- Du interesserer dig for føring og princippet om Mission Command.
- Du har gode pædagogiske forudsætninger og du bliver motiveret af at undervise en meget differentieret gruppe af reserveofficerer med meget forskellige erfaringer og uddannelsesbaggrunde.
- Du er selvstændig, struktureret og har en god forståelse for kursus- og uddannelsesplanlægning, og du er også interesseret i løbende at udvikle og forny undervisningen.
- Du er velafbalanceret i forhold til udfaldsrummene i Forsvarets ledelsesgrundlag og kan holde fokus på opgaven – også når det går stærkt.
- Du har mulighed for at gennemføre weekendtjeneste ca. en gang om måneden.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested i København.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Føringskursuselementet, major Jacob Gram Alsing på mail: FAK-IMO-LO21 eller mobil 53 50 61 62.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfrist er 15. marts 2023. Samtaler umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2023 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.

FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.

FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 1
14. april 2024 2