Vagtbetjent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en dygtig erfaren vagt, og kunne du tænke dig at arbejde på en unik arbejdsplads med fantastiske rammer og aktivt være med til at passe på Danmarks kulturarv? Så er du muligvis vores kommende kollega.

Da en af vores vagtbetjente har valgt at gå på pension, søger Det Kgl. Biblioteks Sikringsafdeling, til snarlig tiltrædelse, en erfaren og faglig dygtig vagtbetjent i en fuldtidsstilling, hvor du vil indgå i et team af dygtige vagtbetjente.

Hvem er vi

Vi er en integreret del af Det Kgl. Bibliotek, og har fysisk til huse på Slotsholmen i København. Vores primære arbejdsopgave er fysisk sikring af samlingerne, som er del af Danmarks kulturarv. Dette løser vi gennem fysisk og elektronisk overvågning af vores bygninger, og løbende forebyggende arbejde mod bl.a. brand- og tyveri hændelser.

Vagttjenesten er 12 timers dag/nattevagter, fordelt i en fastlagt tjeneste gennem året. Så du kender din grundlæggende vagtplan langt ud i fremtiden.

Du vil medvirke i bemandingen af vores Kontrolcentral, foretage runderinger og synlighedstilsyn på Den Sorte Diamant og vores øvrige lokationer i nærområdet.

Du kommer til at skulle tage væsentlige, selvstændige beslutninger, men arbejder også som en del af et velfungerende team. Vi tilbyder mange forskelligartede vagt- og serviceopgaver, så ikke to dage er ens. Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Almindeligt forekommende vagtopgaver
  • Bemanding af Kontrolcentral
  • Rundering / alarmpatrulje
  • Tilsyn, kontrol, assistance og vejledning
  • Fastvagt
  • Visitation
  • Arrangementsvagt
  • Beredskabsopgaver (hjælperøgdykker mv.)
  • Brandforebyggelse (beredskabsvagt) og øvrige forebyggende opgaver
  • Førstehjælpsindsats
  • Øvrigt forefaldende arbejde

Vi har daglig kontakt med bibliotekets mange forskellige medarbejdere, besøgende og leverandører. Derfor er imødekommende service, overblik og god situationsfornemmelse vigtige egenskaber hos alle i vagtteamet.

Vi giver en grundig oplæring i alle funktioner, og der er gode muligheder for efteruddannelse. For at sikre et højt fagligt niveau, investerer vi i din fortsatte faglige udvikling, via øvelser og løbende vedligeholdelse af kompetencer.

Om dig

Du har gennemført grundkursus for vagtfunktionærer og er i besiddelse af gyldigt kørekort til kategori B.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til Hemmeligt, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen. Vi forventer desuden at du kan helbredsgodkendes til uddannelsen som hjælperøgdykker.

Vores sikringsanlæg har komplekse digitale betjeningsplatforme, så vi forventer, at du har teknisk flair og at det er naturligt for dig at arbejde med digitale værktøjer og kommunikere vha. IT.

Det er vigtigt, at du behersker dansk i skrift og tale. Da vi har mange internationale biblioteksbesøgende, skal du kunne kommunikere ubesværet på engelsk.

Vi forestiller os at du er en erfaren og ansvarsbevidst vagt. Du er udadvendt og præsentabel, kan tilpasse din kommunikation, og udvise naturlig autoritet på en venlig måde. I hektiske situationer kan du bevare overblikket og du er rolig og handlingsorienteret.

Du har gode samarbejdsevner, er en teamplayer, der kan indgå i konstruktivt samarbejde med dine kolleger i Sikringsafdelingen og bibliotekets øvrige medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til den til enhver tid gældende fælles-overenskomst mellem Skatteministeriet/Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område(OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale mellem Skatteministeriet og Serviceforbundet/Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning (VSL) om vagtfunktionærer i staten mv.

Ansættelsessted er Det Kgl. Bibliotek i København, Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Pl. 1.

Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og fritid, og du har mulighed for fleksibel arbejdstid. Ansættelsen er på 37 timer ugentligt inklusiv frokostpause.

Praktiske oplysninger

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”.

Vedlæg din ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger.  

Ansøgningen skal være modtaget senest d. 11 September 2022.  

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 37 og 2. samtalerunde i uge 39. Der vil indgå test ved 2.samtalerunde.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet offentlig straffeattest.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Overvagtmester Claus Kofod på telefon 9132 5014, eller mail [email protected].

Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på tlf. 7244 0644.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0