Engageret og faglig dygtig elementsleder til Forsvarets IT-Operation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for at arbejde med faglig, kvalificeret ledelse i en dynamisk virksomhed, der opererer i hele verden med opgaver inden for sagsbehandling og introduktion af nyt IT udstyr?

Så er du måske vores nye elementsleder til Bruger- og Kundevendt kapacitet, i Forsvarsministeriets Cyberdivision.

Om os

Cyberdivisionen er en af landets største it-virksomheder, som løser drifts- og udviklingsopgaver, der sikrer kommunikation og IT for Forsvarets ansatte uanset om de er ombord på skibe i Nordatlanten, på mission i ørkenen eller arbejder på kaserner og kontorer herhjemme.

Hele IT-organisationen er i gang med en digital transformation, og der er særligt fokus på multi domæne operationer, processer og samarbejde på tværs, således at vi samlet kan levere på de høje forventninger, resten af Forsvaret har til IT-understøttelsen.

Bruger- og Kundevendt IT udstyr er en mindre sektion, der er under udvikling og som pt. består af tre militære og syv civile medarbejdere, der arbejder på kontorer fordelt i Hvidovre, Ballerup og Karup. Sektionen er inddelt i flere Teams der arbejder med test, fejlfinding, godkendelse og anskaffelse af IT materiel til hele det danske Forsvar – også i udlandet inden for områderne Pc, mobiltelefoner, TV/AV, printer og perifært udstyr.

Om stillingen

Stillingen indeholder mange varierende opgaver fra indkøb, logistik og udarbejdelse af sagsoplæg - til ledelse og teknisk sagsbehandling. Som elementsleder er det vigtigt, at du går til opgaverne med nysgerrighed og mod på at levere nye løsninger, når der skal procesoptimeres og udarbejdes smidige leverancer af IT-materiel til Forsvarets brugere.

Personaleledelse er et nøgleord og du sætter pris på, at sektionens medarbejdere er motiveret og glade for at komme på arbejde. Du har ansvaret for at sikre en løbende udvikling, som er medvirkende til, at opgaveløsningen altid er kvalitativ og effektiv. Derudover vil derfor være en fordel, at du forstår at bevare det store overblik og måske allerede har kendskab til Forsvaret og til militære forhold.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer med en arbejdsuge på 37 timer, fleksibel arbejdstid på en unik arbejdsplads, hvor du med andre ord har tid til et liv ved siden af - uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og relevante udfordringer.

Om dig

Vi søger dig, der er enten erfaren seniorsergent vurderet egnet til udnævnelse eller allerede er chefsergent og som brænder for god og faglig ledelse.

Du har god disciplin og går til opgaverne med selvstændighed og vedholdenhed. Du er udadvendt og imødekommende, og sætter en ære i, at indgå i de gode samarbejdsrelationer på tværs og på flere niveauer.

Derudover kan du arbejde loyalt i forhold til direktiver og trufne beslutninger. Yderligere arbejder du engageret, med stor lyst til at udvikle dig f.eks. ved at sætte dig ind i nye produkter og teknologier.

Du har gode forhandlingsevner, er fleksibel i din tilgang til arbejdet, og har forståelse for, at der til tider kan forekomme forskudte arbejdstider. Derudover er det krav at du kan formulere dig flydende på dansk i både skrift og tale, da det bliver en del af din opgaveportefølje at udarbejde fx procesbeskrivelser og sagsoplæg.

Kendskab til it-verdenen er ligeledes et plus, herunder forståelse for krav til IT og digitalisering, samt indsigt i den generelle udvikling på IT-området. Vi er en værnfælles enhed og ansætter fra alle Forsvarets værn, både Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er også slået op civilt.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for sektionen Bruger- og kundevendt IT udstyr, Jimmi C. Graffe på telefon 4187 8311.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Lindholm Elling ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 10. september 2023 og samtaler forventes afholdt i direkte forlængelse her af.. Stillingen er til besættelse 1. november 2023 eller hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISIONEN
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, it-arkitektur, netværk og it-systemer. Det kræver alt fra it-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det it, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel, hvad enten det er netværk, telefoner eller it i kampvogne eller i kampfly, på skibe eller på land.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en it-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem it ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 15
13. maj 2024 16
12. maj 2024 18
11. maj 2024 18
10. maj 2024 18
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 18
6. maj 2024 18
5. maj 2024 18
4. maj 2024 18
3. maj 2024 15
2. maj 2024 15
1. maj 2024 21
30. april 2024 21
29. april 2024 21
28. april 2024 20
27. april 2024 22
26. april 2024 22
25. april 2024 20
24. april 2024 18
23. april 2024 16
22. april 2024 16
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 15
18. april 2024 15
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 14