Våben- og elektronikofficer til Subsurface & Seabed Warfare Divisionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Subsurface & Seabed Warfare Divisionen (SSW) søger våben- og elektronikofficer med kendskab til og interesse for undervandsområdet. Vil du være med til at starte en helt ny organisation med fokus på Danmarks interesser under havoverfladen og på havbunden, med tæt samarbejde med bl.a. Søværnskommandoen og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse? Hvis ja så har SSW en attraktiv stilling til dig.

SSW komplementerer de to selvstændige enheder Søværnets Minerydningsenhed (MCM DNK) og Søværnets Dykkertjeneste (SDT), begge i 2. Eskadre, i et nyt fokusområde for at beskytte og monitere kritisk infrastruktur under havoverfladen.

Om os

Du vil blive en del af Subsurface & Seabed Warfare Divisionens stab i København. Vi hører under 2. Eskadre og samler blandt andet Søværnets ekspertise inden for minerydning, maritim ammunitionsrydning og avancerede dykningsoperationer idet vores opgave er at sikre Danmarks interesser under havoverfladen.
Subsurface & Seabed Warfare Divisionens stabs primære funktion bliver at koordinere og sammensætte de påkrævede kapaciteter til den specifikke opgaveløsning, samkøre materielanskaffelser mellem minerydderne i MCM DNK og minørerne i Søværnets Dykkertjeneste samt påbegynde operationalisering af Seabed Warfare-området. Derudover bliver vores opgave at identificere synergi imellem MCM DNK, SDT, SBW og øvrige statslige myndigheder og civile entreprenører, der er involveret i beskyttelsen af kritisk undervandsinfrastruktur i Danmark.

Vores team kommer til at bestå af i alt fem-seks medarbejdere med udgangspunkt i Søværnets historiske bygninger på Nyholm i København.

Arbejdspladsen er præget af en uformel tone, og høj selvstændighed, hvor vi samtidig støtter hinanden – dette fagligt og personligt. Og man skal være forberedt på en del rejseaktivitet.

Om stillingen

Som stabsofficer i Subsurface & Seabed Warfare Divisionen vil du skulle udføre selvstændigt stabsarbejde og støtte underlagte enheder.
Du vil være Subsurface & Seabed Warfares primære tekniske ekspert og sparringspartner på tværs af divisionen og i relation til 2. Eskadre, Søværnskommandoen, Forsvarskommandoen og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Dine opgaver bliver bl.a. doktrinudvikling, planlægning og udvikling af divisionens materielområde og støtte Eskadren ved klasseændringsforslag til Søværnskommandoen samt koordinere udførelse af arbejde med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Desuden får du en stor rolle med at koordinere arbejdet mellem værksteder og enheder.

Herudover vil staben skulle være i stand til at rykke ud og lede SSW-operationer nationalt og internationalt i øvelser eller når behovet opstår.

Du refererer direkte til Chefen for Subsurface & Seabed Warfare Divisionen.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant med erfaring inden for våben- og elektronikområdet, og gerne med stort kendskab til undervandsområdet indenfor dykning, ammunitionsrydning, minerydning og minelægning.

Som en del af en lille ny nøglestab er det vigtigt, at du selvstændigt tager initiativ, er synlig over for underlagte enheder, og ikke står tilbage for at løse opgaver, der rækker ud over dit primære fagområde. Dertil er det vigtigt at du trives i sociale sammenhænge, og ønsker at bidrage til divisionens fællesskab.

Du skal være klar til at træde til som stabsofficer i en føringsstab som specialist i undervandsområdet med fokus på minerydningsoperationer, minelægning og dykning.

Du skal være klar på en uformel omgangstone og et fladt hierarki, der til gengæld fordrer selvstændige medarbejdere, der selv planlægger store dele af deres arbejdsdag.

Erfaring med NMW (Naval Mine Warfare) operationer er ikke en nødvendighed, hvorfor du skal være forberedt på efteruddannelse inden for NMW tilpasset din nuværende viden.

Det vil være muligt at kombinere stillingen med en evt. uddannelse i Master i Militære Studier.

Såvel premierløjtnanter og kaptajnløjtnanter opfordres til at søge stillingen.
Premierløjtnanter med den rette profil, vil skulle indgå en uddannelsesaftale og vil bestride stillingen med funktion i højere stilling.

Du er bedømt egnet til INTOPS, kan sikkerhedsgodkendes, bestå forsvarets træningstilstandsprøve og opretholde blåt bevis.

Du og din familie er afklaret med, at stillingen indebærer periodevis høj arbejdsbelastning og nogen fravær fra hjemmet i forbindelse med kursusaktivitet, øvelser og operationer.

Hvis du er klar på det ovenstående, så kan vi tilbyde dig en stilling, der ikke findes magen til i resten af Søværnet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er premierløjtnant og ikke har gennemført Føringskursus/VUK eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Aflønning i stillingen vil i så fald ske efter reglerne om midlertidig funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som kaptajn/kaptajnløjtnant kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt og ved styrelseschefens godkendelse.

Som ansat på Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos KK Jan Fischer Stripp på 72854651 eller [email protected]. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2023 og vi forventer at holde samtaler i uge 40+41.
Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2023 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. ESKADRE (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består ud over moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter også af højt avancerede minerydningssystemer, der anvender både overflade- og undervandsdroner til at finde og uskadliggøre søminer, samt af Søværnets Minørtjeneste.
2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0