Udstationering:Regnskabsfører og leder af det Nationale Støtte Element, SHAPE, Belgien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en rutineret og erfaren seniorsergent, chefsergent eller civil C200/C300 med ledelseserfaring, en solid administrativ baggrund og økonomisk flair, samt lyst til at arbejde i et dynamisk internationalt miljø, så er stillingen som regnskabsfører og leder af det Nationale Støtte Element (NSE) ved Den Nationale Militære Repræsentant (NMR) i Belgien lige noget for dig.

Om os

NMR er forsvarschefens repræsentant ved Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE), der ligger ved Mons i Belgien. SHAPE er et af NATO to store hovedkvarterer i Belgien. Det andet er NATO hovedkvarteret i Bruxelles.

Repræsentationen består, ud over chefen der er brigadegeneral, af yderligere seks medarbejdere – fordelt med to officerer i operationselementet og fire civile medarbejdere i administrationselementet.

NMR hovedopgave er at repræsentere Forsvarschefen og sikre koordinationen mellem Forsvarets myndigheder og Allied Command Operations, herunder særligt SHAPE. NMR er desuden Senior National Officer (SNO) for det sydlige Europa. SNO opgaven medfører bl.a. ansvar for danske stillinger i Italien, Frankrig og Portugal samt Belgien.

Mons er placeret ca. en times kørsel syd for Bruxelles og med ca. tre timers kørsel til Paris. Der er desuden kun ca. en ½ times kørsel til Charleroi, hvorfra der er direkte flyforbindelser til bl.a. Billund.

Om stillingen

I stillingen som leder af støtteelementet og regnskabsfører ved NMR vil den primære opgave være den daglige drift af støtteelementet og økonomien i relation til NMR samlede ansvar og opgaveløsning, herunder opgaven som SNO. Opgaverne i stillingen omfatter blandt andet følgende:
• Ledelse og koordination af den samlede opgaveportefølge ved støtteelementet.
• Udførelse af regnskabsfunktionen for personel underlagt NMR i h.t. FPSBST 566-2.
• Udarbejdelse og opfølgning på budget for NMR underlagte myndigheder og personel.
• Administration af flytninger til og fra udstationering for det af NMR underlagte personel.
• Rådgiving af NMR i alle forekommende administrative, regnskabs- og budgetspørgsmål.

Om dig

Du er en rutineret og erfaren seniorsergent, chefsergent eller civil.

Du har de nødvendige uddannelser og erfaring i forhold til jobbets ansvar og opgaver, herunder relevante DeMars uddannelser med vægten lagt på PSN ADM, ØKONOMI, INDKØB, TID og REJS.
Det er ønskeligt, at du har uddannelserne Budget og Ramme, BI/BO rapport og MAT-/MYNBEH. Eventuelle uddannelsesmæssige mangler vil blive forsøgt inddækket inden udstationeringen påbegyndes.

Du har gode kommunikationsevner i såvel skrift som tale på både dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du ligeledes kan kommunikere på fransk (ikke et krav).

Vi forventer, at du er pertentlig, engageret, dynamisk, nytænkende og med helhedsforståelse. Det vægtes højt, at du selvstændigt forstår dit ansvar og kan planlægge og tilrettelægge opgaveløsningen inden for givne direktiver og terminer.

Da regnskabsfører- og økonomidelen udgør en væsentlig del af den daglige administration, er det afgørende, at du har god talforståelse og kan håndtere relevante økonomisystemer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en mellemleder/civil stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand.

Stillingen kan søges af både seniorsergenter og chefsergenter samt civile C200/C300. Er du seniorsergent tillægges du grad af chefsergent.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år. Stillingen er til besættes fra 1. juli 2024.

Eventuelt skolesøgende børn har mulighed for en unik international skolegang med et højt sprogligt udbytte og en god forståelse for andre landes kulturer.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg.

På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav.
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder).
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

Fælles for alle Q’er er, at de skal kunne opretholdes under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen kan eventuelt besættes som lokalt ansat medarbejder, hvilket har indflydelse på lønsammensætningen, skatteforhold og diverse privilegier.
Kontakt venligst nuværende stillingshaver for yderligere information, hvis denne ansættelsesform skulle have din interesse.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte den nationale militære repræsentant ved SHAPE, brigadegeneral Per O. Knudsen på tlf.: +32 6544 3900 eller nuværende indehaver af regnskabsførerstillingen Jan Lund, +32 498 17 27 75

Oplysninger om løn - og ansættelsesvilkår mv. kan fås ved henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf.: +45 728 19680 eller mail: [email protected]

Ansøgning
Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’send ansøgning’.

Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2023 og vi forventer snarest derefter at gennemføre samtaler.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0