Plan- og Landdistriktsstyrelsen søger kollega til Team Plandata & Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Får digitalisering, geodata og planloven dig til at spidse ører, og kunne du tænke dig en hverdag i et ambitiøst IT- og digitaliseringsmiljø med højt til loftet og bredde i opgaverne? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor man spiller hinanden gode og har du lyst til at varetage forretningsmæssige opgaver i relation til IT-udvikling og digitalisering? Så er du måske den kollega vi mangler i Team Plandata og Digitalisering.

Om stillingen

Du vil blive en del af Team Plandata og Digitalisering, der varetager en række IT-systemer og digitaliseringsopgaver relateret til Planloven og Sommerhusloven. Styrelsens primære IT-system er Plandata.dk, som er det digitale register for planlægning ved planloven, hvori bl.a. lokalplaner og kommuneplaner offentliggøres.

Som team sikrer vi at systemet vedligeholdes og løbende udvikles, så brugerflader og API’er står knivskarpt. Samtidig udforsker vi de videre digitaliseringsmuligheder, hvilket kan handle om, hvordan vi kan anvende vores digitale data til at effektivisere arbejdsprocesser hos os selv eller uden for styrelsen, eller det kan handle om at gøre planer ved planloven fuldt digitale, så de digitale datasæt udvides og forbedres. Din hverdag vil i høj grad handle om at sikre en aktuel og relevant videreudvikling af systemet i relation til de muligheder, som ny teknologi giver, og som ændringer i den bagvedliggende lovgivning kræver. Der er god mulighed for at præge sammensætningen af opgaver og alt efter profil, kan du få ansvar for at

  • strukturere, prioritere og planlægge IT-projekter og udviklingsforløb i samarbejde med kollegaer fx i forbindelse med implementering af ændringer af planloven i Plandata.dk
  • gennemføre og udbrede digitaliseringsinitiativer for anvendelse af plandata og i styrelsen generelt
  • agere forretningsarkitekt på Plandata.dk med indgående viden om systemets processer og sammenhænge til andre systemer, herunder hvordan de fremadrettet udvikles
  • samarbejde med interessenter og kommuner for at forstå deres krav og sikre, at styrelsens it-systemer møder deres behov og forventninger
  • analysere og fejlfinde i komplekse datasæt

Du kan forvente at skulle opbygge et fagligt kendskab til fysisk planlægning for at sikre en forståelse for, hvordan vores data skal understøtte vores sagsbehandling og samarbejdet mellem kommuner og stat – vi står for oplæringen.

Teamet er et relativt ungt team med stor nysgerrighed på anvendelsen af data og består af syv fuldtidsmedarbejdere og tre studenter, og sammen skaber vi arbejdsdage præget af godt humør, stor faglighed og vilje til at løfte i flok. Teamet besidder en stor faglig viden om og interesse for plan- og geodata samt en fælles ambition om at blive ved med at udvikle feltet. I takt med den stigende anvendelse og brug af plandata, fx i forbindelse med ejendomsvurderingerne og planlægningen for VE, så har vi behov for at også at styrke det IT-faglige miljø i styrelsen . Derfor søger vi endnu en kollega der med fagligt indblik og engagement kan indgå i teamets virke.

Vi tilbyder:

  • grundig oplæring og løbende sparring fra dygtige kolleger
  • varieret arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver
  • stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver
  • et ambitiøst og tillidsfuldt arbejdsmiljø

Hvad enten du er 100-meter mester i GIS- og dataanalyser, har erfaring med kodning og IT-udvikling, brænder for planloven og digitalisering eller har en forretningsarkitekt gemt i maven, så garanterer vi spændende opgaver, og vi håber at høre fra dig.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse med fokus på enten Planlægning og geodata eller digitalisering og data i bredere forstand. Du har grundlæggende forståelse for softwareudvikling og om tilrettelæggelse af IT-udviklingsprojekter. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med drift og udvikling af IT-løsninger i staten, måske som PO’er (product owner) el. lign. Viden om, eller interesse i, at arbejde med geodata, GIS samt forretningsarkitektur er en fordel.

Om Plan- og Landdistriktsstyrelsen

Plan – og Landdistriktsstyrelsen er en styrelse under Kirkeministeriet med ansvar for fysisk planlægning og byudvikling samt udviklingen af landdistrikter og de små øsamfund. Vi arbejder særligt med regeludvikling, departements- og ministerbetjening samt tilsyn og sagsbehandling inden for flere lovområder, herunder planloven, sommerhusloven, kolonihaveloven, lov om testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild mv. Aktuelt er der i de enkelte fagcentre blandt meget andet fokus på planlægning for vedvarende energi, udmøntning af den politisk aftale ”mere liv i bymidter og landdistrikter”, forsøgsordning for vintercampering, og forslag om ændring af planloven er pt i ekstern høring. Styrelsen er desuden ansvarlig for en række digitale systemer og den underliggende regulering, herunder plandata.dk.

Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, der lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen har afdelinger i København og Nykøbing Falster, og vi er ca.120 medarbejdere. Tjenestestedet er i København.

Du kan læse mere om styrelsen her: http://www.plst.dk

Om ansættelsen

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt. Du vil bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent, afhængig af dine erfaringer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen i boksen til venstre. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 1. oktober 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 40 og 41.

Du kan få mere at vide om stillingerne hos teamleder Frederik Tom-Petersen på telefon 4015 3532. Send eventuelt en sms, så ringer han tilbage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5