Major og næstkommanderende til CS’s ingeniørcenter ved Multinational Division North

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst og mod på at arbejde i en organisation som gør en konkret forskel i de Baltiske lande? Og har du flair for det militære håndværk, herunder med særlig fokus inden for ingeniørtjenesten, så har du muligheden for at skabe direkte indflydelse på vores succes som en enhed?

Om os

Multinational Division North (MND N) er en operativ division, der har til formål at medvirke til afskrækkelse af et angreb på Europa og bidrage til NATOs forsvar af Letland og de baltiske lande. Divisionen indgår i NATOs styrkestruktur og har hovedkvarter i Adazi i Letland (lidt nord for Riga) og i Slagelse i Danmark.

MND N gennemfører operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Letland og kan føre landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum, hvilket er nødvendigt i forhold til divisionens unikke opgave, forsvaret af Letland og de baltiske lande.

Divisionen er en multinational enhed med p.t. 13 lande, der samarbejder tæt og indgående med nationale lettiske myndigheder og enheder, samt foresatte myndigheder i NATO om den operative opgaveløsning. Hertil kommer, at divisionen også samarbejder med enheder og bidrag fra andre NATO-lande, når de i kortere eller længere perioder er udstationeret i Letland.

Divisionen opretholder og vedligeholder divisionens efterretningsmæssige og operative situationsbillede, så divisionen kan føre i forhold til situationens udvikling. Divisionen gennemfører uddannelses- og øvelsesvirksomhed for affilierede brigader, så enheder under divisionens kommando er godt samarbejdet.

Divisionen udvikler sig selv som troppeenhed og vi går gerne forrest med udvikling af nye tiltag inden for føring, ledelse, HR, logistik, ildstøtte m.v. Uanset om tjenesten foregår fra Slagelse eller Adazi udgør det multinationale miljø rammen for spændende udfordringer og stærke relationer.

Om stillingen

ENGRC er et af de støttende centre i MND N stab, hvor du vil varetage opgaver i tæt samarbejde med chefen for ENGRC, en canadisk oberstløjtnant. Derudover vil du også arbejde tæt sammen med de øvrige specialer i divisionen. Inden for ENGRC vil du være den gennemgående figur, som er ansvarlig for at samle trådene.

Dine primære opgaver er:
• Omdrejningspunkt for den skarpe planlægning inden for Military Engineering i samarbejde med
korpset i Szczecin i Polen, vores underlagte og internationale brigader og øvrige partnere i regionen.
• Planlægning hvor du vil blive inddraget i både operativ planlægning og i øvelsesplaner.
• Tovholder på ENGRC del af Battle Staff Training i forbindelse med integrationen af divisionens Crisis
Establishment personel.
• Tilsikre sammenhængen i divisionens anvendelse af ingeniører igennem kontinuerlig udvikling og
forankring af procedurer.
• Dele viden og færdigheder inden for alle dele af ingeniørtjenesten med såvel resten af staben som
underlagte troppeenheder og eksterne partnere, for at højne forståelsen af denne, og fremme
implementeringen af forsvarsplanerne.
• I kriseorganisationen er du omdrejningspunktet for både planlægning, tilrettelæggelse og udførelse af
ingeniørtjenesten i hele divisionshovedkvarteret.
• Derudover styrer og indgår du i arbejdsgrupper og møderækker relateret til divisionens
ingeniørtjeneste.

Vi tilbyder dig:
• Et job i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, med et stærkt fagligt fokus, drevet af ønsket
om at gøre en forskel i rammen af Forsvaret, NATO samt for alle vores internationale
samarbejdspartnere.
• Spændende og varierede arbejdsopgaver i en meget vigtig funktion for divisionen.
• En ny Command Group, der lægger rigtig stor vægt på din trivsel, læring og udvikling.

Stillingen er som udgangspunkt placeret i Adazi, men kan evt. være i Slagelse. Man må påregne en del rejseaktivitet imellem Slagelse og Letland (Adazi Military Base tæt på Riga), hvis stillingen placeres i Slagelse.

Om dig

Du er major og ingeniørofficer, og har gennemført MMS eller VUT II/L. Er du erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant i gang med Master i Militære Studier (MMS) eller optaget på MMS, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Er du kaptajn, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvis du er i gang med MMS eller som minimum optaget på MMS. Har du derimod gennemført en civil akkrediteret masteruddannelser (uddannelsesniveau 7), kan du ansættes på en uddannelsesaftale hvis du er i gang med eller som minimum optaget på MMS enkeltfagene: Militær Strategi og Militære Operationer.

Du har god forståelse for ingeniørtjenesten og til taktik generelt. Det er en fordel hvis du har forrettet stabstjeneste på mindst brigadeniveau.

Du brænder for kernen i det militære håndværk: At planlægge og gennemføre operationer. Du har en god operativ erfaring, kombineret med viljen til at lære mere.

Du er en person med gode analytiske anlæg, overblik samt har en god helhedsforståelse. Da stillingen primært er som koordinator, er det vigtigt at du er initiativrig og proaktiv, herunder at du tilsikrer at dine opgaver følges helt til mål. Det er ligeledes centralt at du agerer fremsynet og kan håndterer flere større opgaver på samme tid.

Derudover vil det være en fordel at du trives i mangfoldighed og kan hjælpe med at udvikle og fremme udbyttet fra dine internationale kollegaer. Endvidere kan du formulerer dig klart i både skrift og tale – både på dansk og engelsk.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra internationalt stabsarbejde og har stabstjeneste på afdelingsniveau og meget gerne på brigadeniveau, enten herhjemme eller i udlandet.

En af dine vigtigste kvaliteter er, at du er videbegærlig og tør kaste dig over udfordringer, selv om de ligger i kanten af din ”comfort zone”. Vi vil gerne udfordres af en person, som indimellem kan tænke i nye og alternative løsninger, og dermed kan gøre os til et bedre og skarpere hovedkvarter.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekondløjtnant til og med major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT og kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer samt bestå Forsvarets sprogtest til niveau 3-3-3-3.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Head Engineer LtCol. Garret Book på e-mail [email protected], den nuværende stillingsindehaver major Jeppe Trautner på på tlf.: +45 29 91 11 51 eller e-mail [email protected] / MNDN-G3-51A og/eller Stedfortrædende stabschef, oberst Frank Valentin Nielsen på [email protected]

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Tine Valentin Nielsen på tlf.: 32 66 57 68 ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Ansøgningsfrist er 18. februar 2024

Ansættelsessamtaler ved nærmeste danske foresatte, Deputy Chief of Staff Support oberst Frank V. Nielsen, forventes gennemført i uge 8-9.
Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2024 eller snarest muligt derefter.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0