Frømandskorpset søger chef til Combat Support afdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Motiveres du af høj faglighed? Er du struktureret anlagt med sans for detaljer? Kan du lede og samarbejde med specialister på alle niveauer?
Så kan du være den kollega, som Frømandskorpset søger.

Du får en alsidig og spændende hverdag i et operativt fokuseret miljø, hvor du blandt meget andet vil bidrage til udviklingen af fremtidens maritime specialoperationer.

Om os

Frømandskorpset er Danmarks maritime specialoperationsstyrke med hjemsted nord for Holbæk i Kongsøre Skov ved Isefjordens kyst.

Vi har et unikt fællesskab med en stærk faglig dedikation, som tager afsæt i professionalisme, loyalitet og ærlighed. Dette er grundlaget for et godt, fleksibelt og effektivt samarbejde, både internt i korpset og med vores mange eksterne samarbejdspartnere.

Det maritime element er vores styrke, men vi færdes også hjemmevandt på land og via luften. Vores opgaver spænder bredt over offensive, stabiliserende og forebyggende missioner i international såvel som national regi. Vores stolthed ligger i at gennemføre specialoperationer på højeste niveau i alle elementer – til gavn for Danmark.

Om stillingen

Som chef for Combat Support bliver du en del af en meget dedikeret og alsidig afdeling, som uddanner specialister til at gennemføre og understøtte frømandskorpsets opgaver. Du refererer direkte til chefen for Frømandskorpset og bliver dermed del af en ledelsesgruppe, som søger at optimere opgaveløsningen for at skabe de bedste rammer for specialoperationer nu og i fremtiden.

Chefen for Combat Support er ansvarlig for:
• Surface Mobility sektionen; som primært anvender 11 meter Rigid Hull Inflatable Boats (RHIBs), men på sigt kort sigt også skal implementere 8,2 meter RHIBs og på længere sigt eventuelt større fartøjer.
• Sub-Surface Mobility sektionen; som er specialister inden for særlige dykkeroperationer.
• Specialoperations Explosive Ordnance Disposal sektionen; som primært skaffer frie adgangsveje ift. improviserede sprængstoffer og ueksploderet ammunition, men som også har kompetencer indenfor CBRN området.
• Special Operations Rescue Element sektionen; som er specialister inden for førstehjælp og frigørelse.
• Communications and Informations Systems sektionen; som er specialister inden for taktisk kommunikation og radioer.

Som leder af ovenstående sektioner vil du i samarbejde med staben bidrage til styrkeproduktion ved Combat Support inklusiv uddannelsesaktiviteter, øvelsesplanlægning og uddannelseskontrol. Du vil indgå i projektorganisationer for opbygning af fremtidens maritime specialoperationer og i sammenhæng hermed rådgive ledelsen om udvikling og fremdrift i relation til implementering af de maritime mobilitetskapaciteter. Der ud over vil du skulle vedligeholde relationer til nationale og internationale samarbejdspartnere på Combat Support området.

Egen- og videreuddannelse er en del af hverdagen, og der lægges meget stor vægt på, at dette kan gennemføres.

Arbejdstider kan skifte fra uge til uge, og der vil i perioder være lange arbejdsdage, øvelsesaktivitet og tjenesterejser.

Jobbet giver en høj grad af frihed under ansvar til at planlægge arbejdsopgaver således, at både tjenesten og familielivet kan tilgodeses.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant/kaptajn eller erfaren premierløjtnant, der har gennemført relevante videreuddannelseskurser (f.eks. sea-power, sagsbehandling og forvaltningsjura, bataljons- og brigademodul) eller tilsvarende og dermed er klar til udnævnelse til M321.

Det er ønskeligt, at du har en maritim baggrund og er specialoperationsstyrkeuddannet eller har erfaring fra specialoperationsmiljøet, men det er ikke et krav, da forståelsen for og evnen til at anvende dine ledelsesværktøjer vil være det primære.

Du er en stærk og inkluderende leder, der udstikker en retning og samtidig tilsikrer stort manøvrerum for dine medarbejdere. Du har fokus på at løse de operative opgaver bedst muligt men tilstræber, at personellet får optimale forudsætninger for at skabe balance mellem arbejde og privatliv. Du forstår og kan udøve situationsbestemt ledelse.

Du er analytisk velfunderet. Du er fleksibel i tanke og handling og kan tilpasse processer og ressourcer, når forudsætningerne ændres.

Du formulerer dig godt på skrift, og du kan inddrage inputs fra fagspecialister i sagsbehandlingen og planlægningen af opgaver.

Allervigtigst er dog dit drive for at arbejde med en kompleks opgaveportefølje på tværs af Frømandskorpsets organisation i koordination med nationale og internationale samarbejdspartnere.

Du er helbredsmæssig godkendt i rammen af sundhedstriaden og det forventes, at du er i fysisk god form. Du har bestået forsvarets fysiske basistest ved ansøgningstidspunktet, eller er i stand til at gennemføre disse ved tiltrædelse. Frømandskorpset har derudover sine egne operative fysiske anbefalinger, som er differentieret i forhold til funktion. Disse anbefalinger skal du på sigt honorere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat på Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til Cosmic Top Secret (CTS) og være i stand til at opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos Frømandskorpset ved chefsergent Per Plambech på telefon: +45 7285 6672 eller på e-mail: [email protected]. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2023. Ansættelsessamtalerne forventes at blive gennemført løbende. Ansættelse pr. 1 juli 2023 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SPECIALOPERATIONSKOMMANDOEN
Specialoperationskommandoen indgår i Forsvarskommandoen og omfatter en kommandostab, Frømandskorpset, Jægerkorpset og Siriuspatruljen.
Specialoperationskommandoens opgaveløsning er karakteriseret af uventede og innovative metodevalg, tætte partnerskaber, overraskende styrkeanvendelse og bidrager til at beskytte og fremme Danmarks interesser, nationens sikkerhed og borgernes tryghed.
Specialoperationskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion og styrkeopstilling af specialoperationsstyrkebidrag til operative styrkeindsættelser og beredskaber. Herunder opstillingen af et dansk kernebidrag til NATO Composite Special Operations Component Command, der skal kunne indsætte specialstyrker i internationale operationer og virke på operativt niveau.
Det værnsfælles og tætte samarbejde på tværs af Forsvarets kapaciteter er et helt centralt element i Specialoperationskommandoens motto: ”Styrke Gennem Fælles Indsats”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 2
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4