FGU Himmerland søger en skoleleder i Aars fra 1. august 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Vi søger en skoleleder med viden om, erfaring med og en grundlæggende tro på praksislæring som anerkendt læringsform og værksteder som autentiske læringsrum. Vi søger en skoleleder, som understøtter underviserne i arbejdet med FGUs kerneopgave – at eleverne kan gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i ufaglært beskæftigelse.

En skoleleder, der kan understøtte FGU-pædagogikken, hvor læringen er forankret i elevernes faglige, personlige og sociale udvikling og et læringsmål, hvor dannelse og motivation også er grundlæggende faktorer. En skoleleder, som motiveres af et tæt samarbejde med underviserne og eleverne, som har et hjerte, der banker for unge som ikke går den lige vej og som har en ambition om at sikre gode rammer for udvikling og trivsel.

Organisatorisk placering:

Som skoleleder refererer du direkte til skolens rektor.

Opgaver og ansvarsområder:

Personalegruppen udgør fag- og almenundervisere samt vejledere i afdelingen. Desuden skal du som skoleleder være ansvarlig for opbygning af elevdemokrati i FGU Himmerland, herunder elevorganisationen Modstrøm.

Ansvarlig for omsætningen og implementering af FGU Himmerlands strategi om tættere samarbejde med erhvervslivet i optageområdet.

Som skoleleder har du ansvaret for, at undervisningen foregår i overensstemmelse med den overordnede målsætning for FGU Himmerland. Det forventes, at du indgår i – og udvikler uddannelsen i samarbejde med den øvrige ledergruppe, samt sikrer at de fælles beslutninger, der er for den pædagogiske linje, implementeres i afdelingen.

Du skal samarbejde med medarbejderne om at skabe et godt og anerkendende skolemiljø, der skal sikre, at diversiteten i personalegruppen bruges til at fremme kerneopgaven, så der samlet arbejdes for, at alle elever ser deres potentiale udfoldet på FGU Himmerland.

Du skal være tæt på underviserne i dagligdagen, hvor du systematisk arbejder med at inddrage undervisningsobservationer til at understøtte FGUs pædagogiske og didaktiske principper bl.a. ved sparring og feedback på den enkeltes og læringsfællesskabets professionelle praksis.

Du skal udvikle den praksisnære undervisning i afdelingen samt understøtte udviklingen af professionelle lærende fællesskaber. Du skal arbejde for et lærings- og arbejdsmiljø, der vægter fælles tværfaglig undervisningsplanlægning til at understøtte helheds- og praksisorienteret undervisning.

Du skal støtte lærerne med struktur og organisering af deres arbejde. Du skal være i stand til at omsætte FGU Himmerlands faglige ambitioner til lærernes portefolie og dernæst i et skema.

Du skal have øje for elevernes læring både for den personlige, den sociale og den faglige læring. Dit arbejde vil være elevcentreret og du skal være tæt på underviserne i dagligdagen.

Som tværgående ansvarlig skal du samarbejde tæt med de øvrige skoleledere omkring dine ansvarsområder. Du indgår i et lederteam, som distribuerer opgaver og ansvar indenfor- og på tværs af afdelinger. Du skal være en udpræget holdspiller.

Det er derudover væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Har ledelseserfaring – gerne suppleret med lederuddannelse. Gennem din ledelseserfaring evner du at lede undervisere med stærke kompetencer forskelligartede opgaver og faglige profiler.
  • Du arbejder ud fra en anerkendende og elevinvolverende tilgang.
  • Har en inddragende lederstil. Du er en tydelig leder med stærke relationelle kompetencer. Du kan finde løsninger i fællesskab med dine medarbejdere og du lægger vægt på både at lytte og facilitere dialog samt at nå frem til en afklaring og skabe retning.
  • Har en udpræget organisationsforståelse. Du har kendskab til FGU og brænder for den pædagogiske udvikling heraf. Som en del af dette skal du være bevidst om vores placering i den politiske tredeling mellem beskæftigelses- social- og det uddannelsespolitiske område.
  • Du er vant til at arbejde tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere og udviser indsigt i og forståelse for deres rammebetingelser.
  • Du er en stærk læringsleder. Du evner facilitering og organisering af professionelle læringsfællesskaber, der øger fælles læring og refleksion blandt underviserne.
  • Du ser værdien i FGUs læringsrum- praksis og praktik. Hvor kombinationen af praktisk oplæring, almenundervisning og teori gensidigt understøtter hinanden.

Dine personlige kompetencer: 

  • Har et positivt livssyn
  • Går til opgaven med grundlæggende ydmyghed
  • Er empatisk og møder alle mennesker i øjenhøjde
  • Tillidsvækkende
  • Du har en høj grad af integritet

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med en uformel omgangstone, en nærhed til ledelseslaget og et stærkt fokus på løsning af kerneopgaven i FGU. Vi har fokus på en arbejdsplads, hvor vi trives med arbejdsopgaver og vores kollegaer i vores fælles opgaveløsning.
Vi er en arbejdsplads, hvor vi har eleverne i centrum, hvor vi er lydhøre og hvor vi har plads til vores forskelligheder.

Vilkår og ansøgningsfrist:

Arbejdstiden udgør gennemsnitligt 37 timer om ugen. Der er ingen højeste arbejdstid i ansættelsesforholdet. Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. august 2022. Ansættelse sker i henhold til Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU), CIR1H nr. 9586 af den 28. juni 2019.

Mere information om jobbet kan fås hos rektor Kirsten Torp, [email protected], mobil: 61140385.
Du bedes sende ansøgningen senest den 25. juni 2022 kl. 08.00 til: [email protected].

Om FGU:

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) henvender sig til unge under 25 år, der ikke har gennemfør eller er i gang med en ungdomsuddannelse – og som heller ikke er i beskæftigelse. Det er en forholdsvis ny uddannelse, som startede i august 2019. FGU Himmerland har 3 skoler fordelt i de 3 kommuner i vores dækningsområde: Rebild, Vesthimmerland og Mariagerfjord.
Læs eventuelt mere om FGU her: https://www.uvm.dk/forberedende-grunduddannelse


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Aars
  • Lørdag den 25. juni 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Nordjylland

    ’Vi vil have en skoleleder, der kommer over og siger godmorgen, og får os til at føle os velkommen’ ’Det må gerne være én, der er udadvendt, som går op i sit arbejde og som kan udvikle skolen til .
    • Skoleleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Nordjylland

    Er du en kompetent, tydelig og erfaren leder? Kan du sætte en strategisk retning i samarbejde med folk omkring dig? Har du lyst til at bygge videre på alt det spændende, vi har skabt? Og vil du vær..
    • Skoleleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Gandrup

    GenopslagPædagogisk leder søges til Børnehaven Skovtrolden, Dagtilbud Nordøstkysten Brænder du for at motivere og lede børn og voksne?Er du målrettet, beslutningsdygtig og nytænkende? Står .
    • Skoleleder
    • Gandrup
    Få mere info
  • Skoleleder i Aalborg

    Uddannelsesansvarlig overlæge i Ortopædkirurgisk afdeling, Aalborg UH.En stilling som overlæge og med funktion som uddannelsesansvarlig overlæge med ansvaret for Introstillinger, fokusererede o..
    • Skoleleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0