Leder til gruppen for sygeplejersker med tværgående funktioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølstykke

Visionær og samarbejdsorienteret leder til en af Egedal Kommunes nye Hjemme- og sygeplejegrupper.

Motiveres du af at gøre en forskel for ældre borgere i et tæt samarbejde med dine ledelseskollegaer, medarbejdere, borgere og deres pårørende? Og kan du se dig selv drive og udvikle et samfundsvigtigt område? Hvis du tilmed synes, at det er spændende at arbejde med inddragende forandringsprocesser, så tøv ikke med at søge stillingen.

Opgaverne i et tæt samarbejde

I Egedal kommune er vi optaget af, at vores tilgang til og forståelse af ledelse følger med organisationens og tidens behov. Vi er derfor i fuld gang med en organisationsændring, hvor vi samler hjemme- og sygeplejen i 4 geografisk spredte grupper. En af grupperne får ansvaret for de mere tværgående sygeplejefunktioner i kommunen. Derfor søger vi nu den helt rigtige profil, der i tæt samarbejde med lederen af Stenløsegruppen, kan sikre god faglig ledelse, udvikling, fremdrift og godt arbejdsmiljø i den nye hjemme- og sygeplejegruppe.

Som udgangspunkt vil dit primære ansvarsområde være de sygeplejersker, som arbejder på tværs af Sundhed og Omsorg. Det drejer sig blandt andet om kontinensområdet, aftensygeplejerskerne og vores akutteam.

Sygeplejerskerne har opgaver på plejecentre, døgnpladser, bosteder og hos hjemmeboende borgere, og du vil som leder få et bredt samarbejde med kommunens øvrige ledere. I takt med at den nye organisering implementeres og udvikles, kan der komme nye ansvarsområder til.

  • Du får en unik mulighed - og ansvar – for at være med til at etablere og konsolidere gruppen, som etableres fra den 1. april 2024, hvor den nye organisering i Hjemme- og Sygeplejen træder i kraft.
  • Du får et udfordrende og afvekslende job, hvor du kommer til at arbejde strategisk og udviklende ind i den daglige drift.
  • Du bliver en del af et større velfungerende og understøttende lederteam med ledere fra andre plejecentre og fra hjemmeplejegrupperne. Det er et fællesskab, som vi bruger aktivt og har fokus på at udvikle værdien af.

Hvem er du?

Du har en baggrund som sygeplejerske. Du har solid erfaring med ledelse i en politisk styret organisation og har en lederuddannelse i bagagen.

Vi vil sætte pris på, at du er positiv og åben i din indstilling til omverdenen og skaber rum til begejstring og fejring af vores fælles succeser. Derudover må du gerne kunne genkende dig selv i flere af nedenstående punkter:

  • Du har økonomisk og administrativ indsigt og relevant erfaring med drift.
  • Du har et skarpt blik for fremtidens Ældreområde, og har lyst til at udvikle dette i tæt samarbejde med lederkollegaer og medarbejdere
  • Du evner og har lyst til at samarbejde på tværs af organisationen
  • Du sætter en ære i at videreudvikle vores gode arbejdsmiljø.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring indenfor primær sektor.

Hvem er vi?

Vi er stolte af vores arbejde og arbejder hver dag på at gøre livet nemmere for kommunens borgere. Vi vil også gerne i fremtiden kendes ved den høje kvalitet samt et godt arbejdsmiljø, hvor ledelsen er synlig og nærværende i arbejdsfællesskabet.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til Afdelingsleder for plejecentre og hjemmeplejegrupper Susanne Tronier på telefon 7259 7407.

Vi holder første samtale mandag den 19. februar 2024 og anden samtale den 26. februar 2024.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. februar 2024

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler med DSR Lederforeningen

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1d56debf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølstykke.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ølstykke
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejby

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Vejby I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Afdelingsleder
    • Vejby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Helsingør

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ølstykke

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ølstykke over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juni 2024 2
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 2
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1