Børne-, Unge- og Familierådgivningen i Herlev søger en teamleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

I Herlev arbejder vi ud fra en vision om, at alle børn skal trives, udvikles og indgå i fællesskaber, så de får de bedste muligheder for at realisere deres drømme og ønsker. Hos os vil du blive en del af et tæt tværfagligt fællesskab, hvor vi arbejder med børnenes og familiernes ressourcer og insisterer på at arbejde med en høj kvalitet i sagerne. Dette betyder, at du som teamleder vil indgå i tværfaglige samarbejdsrelationer med henblik på at lede løsningen af kerneopgaven for udsatte børn og unge i kommunen. Børne-, Unge- og Familierådgivningen arbejder tværfagligt omkring familien og er i tæt dialog med skoler, institutioner, andre myndighedsfunktioner i kommunen, sundhedsvæsenet mv. og har et helhedsorienteret blik på familien.

Om jobbet
Som teamleder har du det overordnede ledelsesmæssige ansvar for både den faglige ledelse og personaleledelsen af ca. 11 socialrådgivere i afdelingen. Din ledelsesstil er anerkendende, inddragende og transparent, og du understøtter rådgiverne i deres arbejde på bedst mulig vis under hensyntagen til de organisatoriske rammer og vilkår. Du skal kunne balancere medarbejderressourcer med arbejdsopgaverne, sådan at både hensynet til lovmedholdeligheden og medarbejdertrivslen vægtes.

I det daglige yder du solid faglig sparring til rådgiverne, kollegaer og samarbejdspartnere særligt i sager med høj kompleksitet og som kræver relationel koordinering. Du arbejder engageret og målrettet med at omsætte afdelingens strategiske målsætninger og faglige udviklingsspor, og det vil kunne ses og opleves, at du er kommet med på holdet.

Om opgaverne
Dine primære arbejdsopgaver er afholdelse af gruppemøder, sagsgennemgange med rådgiverne, hvor du har fokus på progressionen i sagsbehandlingen, og at de juridiske rammer for arbejdet bliver overholdt. Du skal kunne arbejde med en stærk økonomisk bevidsthed ift. at få mest mulig kvalitet for pengene. Endelig holder du som nærmeste personaleleder ansættelsessamtaler, sygeopfølgningssamtaler samt medarbejderudviklingssamtaler og har stort set med alle dele af personaleledelsen at gøre.

Sammen med din lederkollega og lederen af afdelingen deltager du i forskellige faglige samarbejdsfora, som understøtter de strategiske pejlemærker bl.a. i forbindelse med inddragelse af netværket, tidlig forebyggelse, overgang fra ung til voksen m.v.

Om Center for Børn, Unge og Familier
Center for Børn, Unge og Familier udgøres af Børne-, Unge- og Familierådgivningen, Tandplejen, Sundhedsplejen og Familiehuset, som består af familiekonsulenter, kontaktpersoner og døgninstitutionen Dildhaven. Børne-, Unge- og Familierådgivningen er inddelt i tre distriktsgrupper. Hver distriktsgruppe dækker et skoledistrikt for netop at styrke det tværfaglige samarbejde og den relationelle koordinering. Der er 5-7 rådgivere tilknyttet hvert distrikt. Én rådgiver i hvert distrikt er en del af et vagtteam bestående af tre rådgivere, der vurderer underretninger og handler i akutte sager. Afdelingen består derudover af to familieplejekonsulenter, en STU koordinator, to administrative konsulenter samt en specialrådgivning bestående af fire rådgivere, hvoraf den ene er jurist og har koordinerende opgaver. Specialrådgivningen varetager sagsbehandlingen i forhold til handicapkompenserende ydelser til forældre, der har børn med varigt nedsat funktionsevne (0-18 år). Fra 1. august 2022 har vi desuden ansat to rådgivere med tværkoordinerende funktioner mellem børne- og voksenområdet.

Afdelingen har implementeret Åben Dialog i sagsbehandlingen. Åben Dialog er en netværksorienteret, helhedsorienteret tilgang, der inddrager relevante fagprofessionelle og private netværk i forhold til familiens situation. Implementeringen af Åben Dialog involverer en stor del af centrets øvrige afdelinger med henblik på at give medarbejderne en fælles tilgang og et fælles sprog i mødet med familien. Derudover arbejder vi ud fra metoderne Signs of Safety, ICS og dele af den løsningsfokuserede metode LØFT, hvilket du også skal sætte rammerne for kan udfolde sig endnu mere i handleplanerne, til opfølgningsmøderne og i de børnefaglige undersøgelser.

Om vores kommende teamleder
Det her kendetegner vores kommende teamleder:
  • Du skal kunne skabe fremdrift og flow i opgaveløsningen, sikre lovmedholdeligheden og have et skarpt økonomisk blik.
  • Du skal have gode samarbejdskompetencer indadtil, udadtil og opadtil.
  • Du skal kunne støtte rådgiverne med at bevare roen i pressede situationer.
  • I den tværprofessionelle praksis skal det falde dig naturligt at sætte kerneopgaven i centrum ud fra de strategiske pejlemærker.
  • Du skal være i stand til at opnå følgeskab omkring løsningen af kerneopgaven internt i afdelingen og kunne medlede på andre områder.
  • Du er fleksibel ift. de mangeartede arbejdsopgaver, som kræver prioritering for at nå de overordnede mål, der er sat.
  • Du må gerne have en analytisk sans og selvstændigt skabe overblik over dine ledelsesopgaver, som du sætter handling bag.
  • Du skal som person være rolig, lyttende og konstruktiv i mødet med andre omkring opgaveløsningen, men du skal også kunne udfordre og undre dig på en respektfuld måde.
  • Du besidder stor socialfaglig indsigt og erfaring i arbejdet med udsatte børn og unge og kan skabe rammer for faglig udvikling i afdelingen.


Vi tlbyder
Vi kan tilbyde dig:
  • en ledelse der på tværs af centre og afdelinger arbejder i samme retning.
  • en ambitiøs, samarbejdende og konstruktiv medarbejdergruppe.
  • et udfordrende og spændende arbejdsområde med indflydelse og ansvar.
  • en meningsfuld stilling, hvor den faglige kvalitet i arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier er i højsædet.
  • en afdeling, der er kendetegnet ved, at der er en uformel og venlig omgangstone samt et godt socialt miljø.


Mere om stillingen
Du vil sammen med din lederkollega stå for den daglige drift i afdelingen, ligesom afdelingens samlede ledelse arbejder tæt sammen omkring den tværprofessionelle kerneopgave samt øvrige kommunikation og planlægning af aktiviteter i afdelingen.

Du bliver faglig og personalemæssig leder for ca. 11 rådgivere i Byskoledistriktet og Kildegårdsdistriktet, og på sigt kan der ligeledes blive tale om ledelse af flere medarbejdere. Du vil også dele bagvagtordningen med de to øvrige ledere i afdelingen hver tredje uge, hvor du skal være tilgængelig for opkald fra døgnvagten uden for afdelingens åbningstid.

Du vil sidde på gang med rådgiverne og dele kontor med din nærmeste lederkollega samt din lederkollega fra PPR/det udgående ressourceteam.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling på 37 timer uden øverste arbejdstid. Løn- og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst samt efter principper om Ny løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag den 25. juli 2022 kl. 8.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. juli og den 27. juli 2022. Inden du tilbydes stillingen, vil vi med dit samtykke indhente reference fra din seneste arbejdsplads. Vi indhenter også børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Børne-, Unge- og Familierådgivningen, Signe Elsvor, på 2420 5373. Signe Elsvor holder ferie i uge 27-28-29, men send gerne en SMS, så bliver du ringet op.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Mandag den 25. juli 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Dragør

    Vi er i lykkelige omstændigheder…Derfor søger vi nu efter en barselsvikar til Børne,- unge -og familierådgivningen, som brænder for inddragelse, den gode dialog med børnene, de unge og deres fam..
    • Socialrådgiver
    • Dragør
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Brøndby

    Ungehuset søger socialrådgiver/socialformidler. Du skal søge jobbet, hvis du brænder for at understøtte unge, med komplekse udfordringer, i at skabe forandringer, så de kan gennemføre en uddannelse..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1