Softwareudvikler - med interesse for at lære SAP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Har du erfaring med at udvikle robuste og skalerbare software løsninger? Og har du lyst til at arbejde med SAP udvikling i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder?

Så kom og bliv en del af Coop Teknologi, hvor vi alle bidrager til, at udvikle og optimere vores SAP Platform. Vi har erstattet 80% af vores systemer, software og infrastruktur med SAP for at skabe en stabil, sikker og fremtidssikker teknologisk platform. Til fortsat udvikling af vores SAP systemer, har vi brug for en dygtig Software udvikler, der har interesse i at lære at udvikle gode og robuste løsninger i SAP fullstack, ABAP og Fiori.

Det går jobbet ud på
I rollen som Softwareudvikler, SAP ABAP/Fiori udvikler, vil du være placeret i vores applikationsdrift og udviklingsorganisation. ABAP/Fiori udviklingen er drevet af interne og eksterne udviklere, men vi ønsker fremadrettet at have flere interne kompetencer på dette område, så viden ikke går tabt, det er her du kommer ind i billedet.

Vi søger dig som softwareudvikler, der kan arbejde selvstændigt og som er god til at omsætte forretningskrav til gode tekniske løsninger. Du vil blive en del af vores ABAP/Fiori team og blive en aktiv del af vores mange projekter. Lige nu er der stort fokus på implementeringen af et nyt lagerstyringssystem.

Samtidig vil du også løse alt fra nye implementeringer, tilretninger, fejlrettelser og debugging sammen med forretningen.

Du vil blive tovholder på nogle af ovennævnte opgaver og vil på sigt koordinere disse mellem forskellige stakeholders. Ydermere vil du lave kvalitetssikring af opgaver udført af vores eksterne konsulenter samt verifikation af estimater.

På sigt vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • General ABAP udvikling på vores S/4 system, primært indenfor logistik, finans og HR
  • Udstille OData services via CDS views og gateway service builder
  • Udvikle og vedligeholde Fiori applikationer via SAP Web IDE
  • Customisere standard SAP Fiori applikationer

Vi forventer ikke at du har kendskab til, eller kompetencer til at udfører alle ovenstående opgaver, der vil være rig mulighed for at lære dette som en del af jobbet.

Det bringer du med dig ind i rollen
Du har god erfaring som Softwareudvikler fra dit job, alternativt fra studie eller studiejob. Du har interesse for og mod på at lære at udvikle i SAP S/4.

Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at sætte retning. På sigt vil du udvikle strategier og oplæg til godkendelse inden for dine fagspecifikke områder. Du brænder for at skabe effektive løsninger og har mod på at navigere i en større organisation, der er i konstant udvikling og med mange interne stakeholdere. Du er god til at formidle og samarbejde med andre på både dansk og engelsk.

Du arbejder vedholdende og detaljeorienteret med dine ansvarsområder og går ikke på kompromis med kvaliteten, selv når deadlines presser på.

Vi forestiller os at du har følgende nøgleegenskaber:

  • Du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs (inklusive koordinering med respektive kollegaer)
  • Din kvalitetssans er høj og dit detaljefokus er skarpt og du udfordrer opgaver og løsningsdesign, således at den bedste løsning er tænkt igennem for alle parter
  • Du er en god kollega der har fokus på teamet og hjælper og støtter, når der er brug for det

Det får du hos os i Coop
Coop er en af Danmarks største virksomheder, og du får en central placering i kernen af vores Teknologi organisation, hvor vi har et stort fokus på vores SAP-platform. Du får mulighed for at blive en del af én af Danmarks mest bæredygtige og agendasættende virksomheder.

Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som f.eks. personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele.

Ydermere er Coop præget af både Coops historiske vingesus (156 år), vores aktive medlemmer og lysten til at forandre og skabe ny historie, hvor ansvarlighed og forretning går hånd i hånd. Vi har fokus på, at samarbejdet på tværs af Coop kontinuerligt styrkes, således at vi løfter i flok – det er en del af vores DNA.

I Coop arbejder vi med nogle af de nyeste teknologier, hvorfor vi er meget opmærksomme på at udvikle og uddanne vores medarbejdere. Sammenholdet i teamet er vigtigt og vi støtter og hjælper hinanden på daglig basis. Den enkelte udvikler har stor fleksibilitet, da balancen mellem arbejds- og privatliv er i højsædet.

Dit ansættelsessted vil være Coop Danmark, Roskildevej 65 i Albertslund, med god mulighed for hjemmearbejdsdage.

Lyder ovenstående spændende?
Så send dit motiverede CV via 'Ansøg nu' hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, og tager stillingen ned, når vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Marott Post, Cross Application Services Manager, på telefon +45 2060 1680.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8ecefd45)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Albertslund
  • Onsdag den 27. december 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you ready to shape the future of data-driven approaches in the pharmaceutical industry? Do you have a passion for leading complex integration projects? We are looking for a Data Science Project..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Rødovre

    For vores kunde dao søger vi en erfaren systemudvikler til hovedkontoret i Rødovre. Er du en erfaren udvikler med forretningsfokus og mod på at udvikle omfangsrige og komplekse IT-systemer til .
    • Softwareudvikler
    • Rødovre
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for [xxxxx]’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1