Social- og sundhedsassistenter til nyt medicinsk afsnit. Mulighed for kreativitet!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Ønsker du at afprøve utraditionelle arbejdsformer? Brænder du for sygepleje til det hele menneske og gøre en forskel for den komplekse medicinske patient? Har du ambitioner, er innovativ og ser værdien i at være med til at skabe en god arbejdskultur? Ser du værdien i teamsamarbejde på tværs af faggrupper? Så har vi jobbet til dig!

Medicinsk Afdeling, Regionshospital Nordjylland - Hjørring, søger social- og sundhedsassistenter til fast fuldtidsstilling til opstart af nyt medicinsk afsnit.
Medicinsk Afdeling består, foruden det nye afsnit, af yderligere 2 sengeafsnit med tilhørende ambulatorier, Reumatologisk Ambulatorie, Team Lindrende Behandling samt Sportsmedicinsk Center.

Antallet af medicinske patienter stiger og derfor påbegyndes en udvidelse af Medicinsk Afdeling. I det kommende efterår etableres et nyt medicinsk sengeafsnit med blandt andet patienter med lungemedicinske problematikker med tilhørende ambulatorie. Foruden lungespecialet vil afsnittet indeholde et antal medicinske senge, som endnu ikke er endeligt defineret. Afsnittet vil starte med 9 senge med lungespeciale, hvoraf de 4 senge vil være bemandet højere, da patienterne i disse senge har behov for yderligere respiratorisk støtte. Sengekapaciteten vil løbende blive øget i takt med ansættelse af personale.
Ansættelse pr. 1. september 2023, hvor der vil pågå oplæring i lungemedicinsk speciale inden opstart.

Om jobbet

Gør en forskel:
Som social- og sundhedsassistent i vores nye afsnit får du en oplagt mulighed for at udøve sygepleje til den komplekse medicinske patient, hvor der arbejdes ud fra begrebsrammen Fundamentals of Care. Hos os får du en meningsfuld hverdag og lærer at varetage sygepleje til akutte og kroniske medicinske patienter. Du bliver i stand til at varetage specialiseret sygepleje til den respiratorisk udfordret patient.

Du kommer også til at arbejde med:
  • Teamsamarbejdet med forskellige faggrupper omkring patienten for at styrke kvaliteten af patientforløbet med de rette kompetencer i opgaveløsningen.
  • Dine tekniske færdigheder indenfor forskelligt apparatur til at understøtte patientens respiratoriske udfordringer.
  • Mulighed for opkvalificering af kompetencer såsom fx stuegang.
  • Sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistent elever på sigt.

Om dig
Du er uddannet social- og sundhedsassistent, eller tæt på at blive det, og brænder for den sygepleje patienten kalder på. Du er den professionelle, som er tæt på patienten også i svære situationer, som for patienten kan være angstfyldt. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare roen og være tillidsvækkende. Efter endt oplæring kan du med sparring arbejde selvstændigt med overblik, evner at prioritere og planlægge din sygepleje i samarbejde med teamet.
Du vil aktivt deltage og tage medansvar for den faglige udvikling i afsnittet. Du skal være en medspiller i det tværfaglige team og arbejde for et åbent og godt samarbejde og medvirke til et godt arbejdsmiljø, hvor indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme er omdrejningspunktet.

Derudover forventer vi, at du:
  • Går åbent og ærligt ind i relationerne med såvel patienter, pårørende og kollegaer
  • Tør at tilkendegive, når noget er svært
  • Kender dine egne kompetencer

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og høj grad af faglighed. Du får kollegaer med både meget erfaring og mindre erfaring med medicinske patienter. Du er omgivet af en ledelse, der brænder for medicinske patientforløb og lægger vægt på psykologisk tryghed og faglighed. Vi ønsker at vores nye afsnit skal være kendetegnet for et trygt og rart sted at arbejde, hvor alle kan se sig selv og føler sig ansvarlig for at trives. Der er stor opbakning og støtte fra vores lægelige samarbejdspartnere, hvilket bidrager til det trygge miljø.

Du vil referere til den ledende oversygeplejerske i afsnittet, som vil medinddrage dig i beslutninger og der vil være mulighed for at få ansvar for forskellige områder. Din kreativitet i forhold til arbejdsgange og arbejdsformer, vil få plads. Som social- og sundhedsassistent i nyt medicinsk afsnit tilbyder vi indflydelse på din arbejdsplan og evt. at afprøve utraditionelle former for arbejdstidstilrettelæggelse.

Karriere:
Oplæring starter inden afsnittets opstart samt en række strukturerede undervisninger, som endnu er under udarbejdelse. Der tilbydes individuelt oplæringsprogram og mulighed for ansættelse i teams for at styrke trygheden.
Du vil i afsnittet opleve stor fokus på udvikling, hvor der, foruden oplæring, vil være mulighed for kurser og evt. uddannelse indenfor sygepleje til den komplekse medicinske patient.

Om os
Du vil referere til ledende oversygeplejerske Maria Berg Kristensen-Sørensen.
Mere om Medicinsk Afdeling se vores hjemme side:

Vil du vide mere:
For yderligere oplysninger kontakt gerne ledende oversygeplejerske Maria Berg Kristensen-Sørensen, mobil 20741487, mail .

Det praktiske:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Har ovenstående vakt din interesse, kan der alternativt til en skriftlig ansøgning bookes tid til samtale den 25.08.23 i tidsrummet kl. 10-15 via mail . Medbring CV.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hjørring
  • Søndag den 27. august 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Aalborg

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og har du mod på at bringe dig selv i spil og indgå i tæt relation med borgerne, samt løse både sundhedsfaglige og pædagogiske opgav..
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aalborg

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Vi opruster i aftenvagten og har dermed mulighed for at ansætte Social- og Sundhedsassistenter i aftenvagt i Østervrå hjemmepleje. Vi har mulighed for at skabe plads så man enten kan være tilknytte..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme og Sygepleje, Frederikshavn Øst søger vi en Social og sundhedsassistenter eller Social og sundhedshjælpere med høj faglighed. Vi har været i gang med implementerin..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1