Handicaphjælper søges både deltid og fuldtid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Jeg er en 46-årig kvindelig kørestolsbruger med interesser, der spænder vidt fra en vild dag udenfor hjemmets fire vægge til en aften i fred og ro foran fjernsynet. Jeg har, i tidernes morgen, læst engelsk på Aalborg Universitet. Bliver mit hjem din arbejdsplads, lægger jeg vægt på stor fleksibilitet og situationsfornemmelse.

Den ideelle person til jobbet er et menneske, der er selvstændig erhvervsdrivende eller lign; en person, der allerede har et job, en levevej eller en drøm om at springe ud i noget nyt – men som mangler en smule sikkerhed i form af en fast indtægt. Coronakrise og andet uforudsigeligt til trods, kan jeg tilbyde dig denne faste indtægt, såfremt du har tid i din kalender… Timerne hos mig er samlede i døgn, så du vil typisk ikke skulle arbejde hos mig hver uge. (Se mere om arbejdstiden længere nede.)

Jeg søger en mødestabil medarbejder, som har humor og kan tage tingene af sig selv. Jeg har ikke som sådan brug for en pædagog, en sosu-hjælper, en decideret ’husmor’ eller en person med et meget stort og udpræget forsigtighedsgen. Ej heller har jeg brug for en ny bedste ven - snarere en hjælpende hånd i hverdagen - da jeg hverken skal aktiveres, reddes eller underholdes.

Arbejdsopgaverne er bl.a.:

  • Ledsagelse ud af huset
  • Personlig pleje
  • Husholdning og rengøring
  • Sekretæriel bistand

Du skal ikke være bange for udfordringer - men derimod have en stor portion gåpåmod. Du skal have kørekort og mod på at bruge det fra "Mols til Skagen". Desuden skal du være fysisk og psykisk robust. Du behøver ingen tidligere erfaring indenfor sundhedssektoren - det er ikke det væsentligste for mig. I jobbet forekommer der både travle og mere stille perioder, som du skal kunne tilpasse dig. Du skal fra tid til anden optræde som den tilbagetrukne 'flue på væggen'. Du vil indimellem skulle bistå mig og tage diktat - så derfor lægger jeg megen vægt på, at dine skriftlige og sproglige evner er gode.

Du skal være ikke-ryger.

Jeg må tilstå, at jeg ikke kommer så meget ud som før Danmarks nedlukning i marts sidste år, så du skal ikke forvente det helt store på den front pt. Jeg sætter nu endnu mere pris på grundig hygiejne og rengøring samt værdsætter, at der holdes afstand, når dette er muligt.

Jeg forventer at du:

  • tror på dig selv og dine evner, så du kan løse opgaver - store som små - uden for megen tvivl. Derfor er du livserfaren.
  • formår at sætte dig ind i nogle af dagligdagens rutiner og gøremål forholdsvis nemt, og at du automatisk kan udføre disse, så jeg ikke behøver gentage mig selv.
  • har en positiv indstilling og tager tingene, som de kommer.

Du arbejder i døgnvagter (f.eks. møder du en tirsdag kl.17 og får fri onsdag kl. 17) Du skal kunne afsætte 3-4 døgn om måneden til dette job. Minimum to af disse dage vil være to sammenhængende døgn. Dine arbejdsdage vil variere, og du vil ikke kunne få faste ugedage eller uger, hvor du arbejder. Jeg laver ikke vagtplan efter helt bestemte dage eller fast turnus, men du får en vagtplan for en måned ad gangen.

Jeg tilbyder dig:

  • et godt og positivt arbejdsmiljø med stor fleksibilitet og mange sammenhængende fridage.
  • et job, der, som sagt, er en god kombinationsmulighed i forbindelse med et studie, egen virksomhed eller andet.

Antal timer: 18 -37 timer alt efter aftale og eget ønske. (Også hvis du kan træde til, når en af dine kolleger er syge, gerne vi have fri eller har ferie.)

Ansøgningsfrist: LØBENDE, med jobstart primo september 2021 - ansøgning modtages pr. mail: [email protected] Vedhæft et foto af dig selv.

*Jeg kvitterer for modtagelse af en ansøgning og indkalder til samtale, såfremt jeg finder det relevant. Jeg ser frem til nye ansøgere.

OBS: Alle spørgsmål vedr. stillingen skal rettes til [email protected]. Det er ikke muligt telefonisk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Aalborg
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
18. maj 2024 8
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 8
13. maj 2024 6
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 8
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 8

Værd at vide når du søger job som sosu-hjælper i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!