Retsligt F-ACT-team søger Recovery-mentor på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du lyst til at bruge egne erfaringer med psykisk sygdom, misbrug og recovery til at støtte retslige patienter i ambulante forløb? Så søg stillingen som Recovery-mentor hos os i Psykiatrisk Ambulatorium Ballerup.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Du skal være med til at styrke den enkeltes recovery-proces og bidrage til processen ved at tilbyde individuel støtte i hverdagen. Arbejdet foregår dels i ambulatoriet, dels i patientens hjem eller nærmiljø. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort.

Dine opgaver bliver at:

  • ”bygge bro” mellem behandlingssted og den enkelte patient
  • bruge og fortælle om dine erfaringer fra eget sygdoms- og recovery-forløb
  • stå for og deltage i gruppebehandling
  • tilbyde individuel støtte og samtale til alle teamets patienter

Vi kan tilbyde Du bliver en del af ambulatoriets mentorgruppe på tre mentorer og kommer til at samarbejde med en koordinerende mentor, så du bliver godt klædt på til jobbet. Vores ambulatorie består af fire teams, hvoraf der på nuværende tidspunkt er recovery mentor i de tre andre. Det betyder, at du hos os vil opleve, at vi er vant til at tænke recovery-orienteret og at du har nogle imødekommende kollegaer som giver sparring, når du har brug for det.

Herudover tilbyder vi dig at:

  • deltage i en erfagruppe med Region Hovedstadens øvrige mentorer, hvor der vil være mulighed for udveksling af erfaringer, og hvor du får et netværk på tværs af organisationen
  • tilbud om supervision med de andre recovery-mentorer i RHP foruden mulighed for tværfaglig supervision i ambulatoriet
  • obligatorisk peeruddannelse, hvor du udvikler dine kompetencer i forhold til at arbejde med recovery, samtidig med at du får mulighed for at udvikle dit mentornetværk

Hvem er du? Du har erfaring med psykisk sygdom. Du har eller har haft en psykiatrisk diagnose, og har været tilknyttet hospitalspsykiatrien, både i døgn- og ambulant behandling. Du har desuden egne erfaringer med og viden om psykiske vanskeligheder, rehabilitering og det at ”komme sig” efter en psykisk sygdom. Det er en stor fordel, hvis du også har erfaringer med misbrug og/eller retspsykiatri.

Du har erfaring med recovery. Du har været i gang med din recovery proces på en måde, hvor du kan både inddrage og lægge distance til egne levede erfaringer og formår at vurdere, i hvilke situationer inddragelse af egne erfaringer kan være til gavn for andre. Det er en fordel, hvis du allerede har en peeruddannelse eller har erfaring med recovery-arbejdet fra tidligere job.

Ligeledes forventer vi, at du:

  • har en anerkendende tilgang til andre mennesker
  • evner at skabe og fastholde udviklende relationer
  • er ansvarlig og samvittighedsfuld
  • kan indgå i tværfagligt teamsamarbejde og kan byde ind med eget perspektiv.
  • kan tage initiativ og efter oplæring kan arbejde selvstændigt

Hvad er F-ACT? Vi arbejder med F-ACT, som betyder “Fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljø”. Med andre ord er det en metode for ambulant psykiatrisk behandling.

Vi har fokus på at være dér, hvor patienten ønsker at lykkes. Det betyder, at vi i hverdagen har mulighed for at tilbyde en mere intensiv behandling til patienter, som i en periode har brug for mere støtte f.eks. pga. kriser, forværring i tilstand eller andre livsomstændigheder. På samme tid tilbyder vi en mere Recovery-orienteret behandling og kontakt til de patienter, der oplever en mere stabil periode af den psykiske sygdom.

Ansættelsesvilkår Stillingerne er på 20 timer om ugen.

Tiltrædelse 1. februar 2023 eller efter aftale.

Ansættelsen sker på individuel overenskomst med henvisning til FOA’s medhjælperoverenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig Vil du gøre en forskel for vores patienter, og du har lyst til at blive en del af et velfungerende retsligt team, , så er vi meget interesseret i at høre fra dig..

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Boline Baadsgaard, mobil 30668341 eller mail [email protected] – hvis du har nogle spørgsmål. Ring endelig!

Søg via linket senest den 1. januar 2023. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning.

Samtaler afholdes den 4. januar 2023.

Om Psykiatrisk Center Ballerup Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelse.

Yderligere oplysninger om centeret findes på www.psykiatri-ballerup.dk.

Læs og hør mere Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Ballerup
  • Søndag den 01. januar 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores Social- og Sundhedshjælperelever!
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Frederiksberg

    Social- og sundhedshjælper til fast dagvagt på plejehjem i GentofteKom med på holdet, og bliv en del af en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og skønne kolleger. Vi søger en ko..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Storkøbenhavn

    Er du udannet SSH og ønsker du at bruge dine kompetencer indenfor omsorg og relationer? Så er det måske dig, vi søger.Vi søger en mødestabil, engageret og omsorgsfuld social- og sundshjælper til af..
    • SOSU-hjælper
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Storkøbenhavn

    Brænder du for det hjemlige og vægter fællesskabet? Så er du måske vores nye social- og sundhedshjælper til Plejecentret Hørgården.Hørgården er et nyrenoveret plejecenter med 193 borgere, hvora..
    • SOSU-hjælper
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 4
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4