Handicaphjælper - Ledsager - Nordvestsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fårevejle

Vi søger en pligtopfyldende M/K med hjertet på rette sted, og et reelt ønske om, at gøre en forskel for en ung kvinde som mig. Vi forestiller os, at du er fleksjobber, førtidspensionist eller lignende, der ønsker få timer om ugen. Vi foretrækker, at du har en del erhvervserfaring og er en erfaren bilist, gerne med egen bil, så du ikke er afhængig af offentlig transport.

Jeg går i skole tirsdag og torsdag, og skal transporteres til og fra skole i min handicapbus (alm. kørekort B til person og varebil). Ledsagelsen har en varighed af 2 gange 2 timer pr. dag. Vagterne ligger således tirsdag og torsdag kl. 7.45 til 9.45 og 13.15 til 15.15. Der er mulighed for lidt ekstra timer, hvis du er interesseret i at varetage div. forefaldende ekstra opgaver. Når jeg har fri/ferie fra skole, har du også fri.

Om mig:

Jeg er en glad og humoristisk ung kvinde, der bor sammen med min familie i Fårevejle i Odsherred. Jeg er multihandicappet, immobil og sidder i kørestol. Jeg er uden verbalt sprog, og er udfordret med hensyn til pludselige og uforudsete lyde, hvorfor jeg nemt bliver forskrækket.

Da jeg er fuldt ud afhængig af hjælp, er jeg lidt af en tryghedsnarkoman, med gode og dårlige dage. De gode dage er fyldt med smil og latter, sjov og ballade. Jeg elsker det - når vi synger, danser, bander, driller og bare "har en fest". De dårlige dage er jeg meget sensitiv og har brug for ekstra hjælp og omsorg.

Om dig:

Du er en omsorgsfuld og ansvarsbevidst ikke-ryger, med god fysik og høj hygiejnestandard, der forstår rollen som handicapledsager • Et roligt gemyt med godt humør, der hviler i sig selv og med baglandet i orden • Du er selvfølgelig pålidelig, mødestabil og fleksibel, og er indstillet på en længevarende stilling. Og ikke mindst - så har du et reelt ønske om, at give min tilværelse meningsfyldt indhold.

Yderligere information:

- Startdato: Hurtigst muligt

- God erfaringsbaseret løn

- Sidste frist for ansøgning: 15.02.2024

Er du den ledsager vi søger, og kan du svare bekræftende på alle ovenstående forhold, så skynd dig at sende en ansøgning - vi afholder samtaler, og ansætter løbende.

Ansøgning: Ansøgning sendes på mail til: [email protected] - med et billede af dig selv.

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse.

Løn og ansættelsesvilkår Jf. BPA- handicaphjælperoverenskomsten, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf. 25941212 / 25940202 eller e-mail: [email protected] / [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fårevejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Fårevejle
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for arbejdet med beboere på et plejecenter og holder du af at skabe stjernestunder. Så håber vi, at du har lyst til at arbejde hos os på Bøgebakken. Om jobbet Bøgebakken Plej..
    • SOSU-hjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

    Vil du bringe din faglighed i spil og have engagerede, positive kollegaer, er Ammershøjparken måske din nye arbejdsplads. Vi har 10- 12 beboere i huset. Om jobbet Vi arbejder efter l..
    • SOSU-hjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kalundborg

    Om jobbet Ønsker du at blive værdsat for din vigtige rolle som social - og sundhedshjælper? Vil du være med til at gøre dagene gode og trygge for vores borgere i samarbejde med dine kollegaer..
    • SOSU-hjælper
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kalundborg

    Om jobbet Velkommen til hjemmeplejen i Gørlev. Vi glæder os til, at få netop dig som ny kollega. Vi søger en Social- og sundhedshjælper til Gørlev Hjemmepleje, der har lyst til at komme, og .
    • SOSU-hjælper
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Fårevejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Fårevejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1