Recoverymentor til Psykiatrisk Ambulatorium i Frederikssund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Har du personlig erfaring med psykisk sygdom og recovery? Og har du lyst til at bruge dine erfaringer, til at støtte andre mennesker i deres recovery proces og vejen mod at skabe en meningsfuld hverdag? Vi søger en engageret recoverymentor til vores F-ACT-team Frederikssund. Så hvis du føler dig parat til en deltidsstilling og er motiveret for at hjælpe andre i deres recovery proces – Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Støtte til recovery
Vi ved, at oplevelsen af selv at have gennemlevet psykiske vanskeligheder og recovery processer, ofte kan udgøre en unik og virksom ressource i indsatsen overfor andre mennesker, der står midt i eller over længere tid har kæmpet med en psykisk lidelse. Denne særlige form for støtte, på baggrund af delte erfaringer, er væsentlig og en vigtig del i en helhedsorienteret behandling.

Vi lægger vægt på, at patienterne genvinder kontrollen over eget liv, og vi søger en recovery-mentor til at støtte dem i denne proces.

Din rolle og arbejdsopgaver
Du skal være med til at styrke den enkeltes recovery proces og bidrage til processen ved at tilbyde individuel støtte i hverdagen. I den forbindelse får du til opgave at:

  • ”Bygge bro” mellem behandlingssted, lokalsamfundet og det enkelte menneske
  • Støtte og motivere patienter ved eksempelvis at stå til rådighed for spontane samtaler
  • Bruge og dele relevante erfaringer fra eget sygdoms- og recovery-forløb
  • Stå for at planlægge og deltage i gruppebehandling
  • Planlægge, facilitere og deltage i samtaler med patienter og pårørende med fokus på håb og muligheder for fremtiden
  • Aktivt deltage i det tværfagligt arbejde i dit team ved f.eks. ved teammøder og konferencer

Du vil komme til at arbejde i et tværfagligt miljø sammen med bl.a. læger, sygeplejersker, ergoterapeuter, psykologer, sekretærer, recoverymentor og socialrådgiver.

Vores arbejde med F-ACT
Psykiatrisk ambulatorium i Frederikssund består af 2 FACT-teams (team Frederikssund og team Halsnæs) som leverer fleksibel udgående og opsøgende behandling til ca. 370 patienter, der har behov for et tværfagligt behandlingstilbud. Metoden FACT (Fleksible Assertiv Community Treatment) er adopteret og tilpasset fra en Hollandsk model, hvor afsnittet i Frederikssund har været med til at bane vejen for FACT-implementeringen i resten af Region Hovedstadens Psykiatri.

Dette har bl.a. kunne gøres med succes, idet personalegruppen er kendetegnet ved høj faglighed og mange års erfaring med behandlingen i den ambulante psykiatri, og hvor en systematisk forbedringskultur understøtter forandringer. Vi ser pårørende og netværk som en naturlig samarbejdspartner i behandlingen, men også i den videre udvikling af vores afsnit. Af samme grund, så arbejder FACT målrettet med en recovery-orienteret tilgang og arbejder dermed målrettet med patienternes ønsker, drømme og håb for livet.

Målgruppen for behandlingen er ambulante patienter med lavt funktionsniveau, der har behov for specialiseret tværfaglig indsats. Det drejer sig hovedsageligt om patienter med diagnoser inden for psykose-spektret, affektive lidelser samt personlighedsforstyrrelser.

Lidt om os som team
Vi er en tværfaglig personalegruppe på 25 medarbejdere. Vores hverdag er præget af samarbejde, dynamik og arbejdsglæde. Faglighed vægtes højt, hvor faglige og personlige kompetencer er grundlaget for at se det menneskelige i vores behandling. Alle perspektiver er relevante og bidrager til det brede menneskesyn.

Vi tilbyder

  • Mulighed for at opnå viden, indsigt og erfaringer med F-ACT-metoden
  • Ansættelsen giver automatisk adgang til peeruddannelsen i Region Hovedstadens Psykiatri (RHP)
  • Et individuelt tilrettelagt introforløb med struktureret introduktion og oplæring, der sikrer at du kommer godt fra start
  • Tilbud om supervision på afsnittet med det tværfaglige team samt supervision med andre recovery-mentorer på PCN
  • Du bliver en del af et lokalt netværk for recoverymentorer, hvor der vil være mulighed for udveksling af erfaringer, og hvor du får et netværk på tværs i organisationen
  • Et tæt samarbejde med en anden erfaren recoverymentor på daglig basis


Hvem er du?
Der er ingen krav om specifikke faglige kvalifikationer, men om relevante personlige kompetencer og modenhed. Du har egne erfaringer med psykisk sygdom. Du har eller har haft en psykiatrisk diagnose, og du har været tilknyttet hospitalspsykiatrien gerne både i døgn- og ambulant behandling.

Desuden har du egne erfaringer med og viden om psykiske vanskeligheder, rehabilitering og det at ”komme sig” efter en psykisk sygdom. Du har været i gang med din recovery proces på en måde, hvor du både kan inddrage og lægge distance til egne levede erfaringer, og du formår at vurdere i hvilke situationer, inddragelse af egne erfaringer kan være til gavn for andre.

Kørekort (B) er et krav, da vi er et udekørende team som dækker hele Frederikssund kommune.

Vi forventer at du:

  • Har en anerkendende tilgang til andre mennesker
  • Evner at skabe og fastholde udviklende relationer
  • Er ansvarlig og samvittighedsfuld
  • Er engageret og innovativ
  • Har gode samarbejdsevner, kan indgå i tværfagligt teamsamarbejde og byder ind med eget perspektiv


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 20-28 timer om ugen. Vi ønsker, at du tiltræder den 1. januar 2024 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst for Omsorgsmedhjælpere indgået mellem FOA - Fag og Arbejde og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesserede i at høre fra dig.

Søg via linket på siden senest søndag den 19. november 2023. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 23. november 2023.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller teamet, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Cecilie Simone Mikkonen Svensson på telefon 21724471 eller sende en mail til [email protected]

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Frederikssund
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Nærum

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 2850 Nærum
    • SOSU-hjælper
    • Nærum
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Virum

    Har du solid erfaring med at arbejde med personlig pleje? Vil du gøre en stor forskel for en dreng og hans familie? Så læs med her!Om opgavenStillingen er hos en sød og lidt genert dreng på 6 år. D..
    • SOSU-hjælper
    • Virum
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Farum

    Hvem er jeg---------------Mit navn er Anders og er 35 år gammel og bor i Birkerød (3460) Jeg er født spastiker og går til dagligt med 2 albuestokke. Derudover har jeg el-scooter og bil. J..
    • SOSU-hjælper
    • Farum
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Nordsjælland

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 6