Har du gennemlevet psykisk sygdom og er vendt styrket tilbage til hverdagen? Bliv recovery-mentor og hjælp patienter,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Som recovery-mentor får du lov at bruge dine egne oplevelser med at være patient i systemet og aktivt hjælpe mennesker, der kæmper med psykiske lidelser. Her kan du bruge dine erfaringer til at støtte andre i at skabe en mere meningsfuld hverdag.

Oplevelsen af selv at have gennemlevet psykiske problemer og recovery-processer er en unik og virksom ressource i indsatsen overfor andre mennesker, der står midt i eller over længere tid har kæmpet med en psykisk lidelse. Denne særlige form for støtte, på baggrund af delte erfaringer, er væsentlig og en vigtig del i en helhedsorienteret behandling.

Derfor søger vi en recovery-mentor til Psykiatrisk Ambulatorium Glostrups F-ACT-team, som arbejder med en behandlingsmodel, der går hånd i hånd med recovery-arbejdet. Så hvis du føler dig parat til en deltidsstilling på en spændende arbejdsplads, der er i gang med at implementere F-ACT-modellen, vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvem er vi? Psykiatrisk Ambulatorium Glostrup er delt i to F-ACT-teams; Albertslund/Brøndby og Rødovre/Glostrup og vi har til huse på Psykiatrisk Center Glostrup. Vi har ca. 600 patienter tilknyttet. Vores teams arbejder tværfagligt og består af læger, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere, recovery-mentorer, sosu-assistenter og lægesekretærer. Du vil blive tilknyttet Albertslund/Brøndby teamet og får en recovery-makker fra det andet team.

Vi arbejder ud fra F-ACT modellen, som betyder “Fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljø”. Med andre ord er det en metode for ambulant psykiatrisk behandling.

Vi har fokus på at være dér, hvor patienten ønsker at lykkes. Det betyder, at vi i hverdagen har mulighed for at tilbyde en mere intensiv behandling til patienter, som i en periode har brug for mere støtte f.eks. pga. kriser, forværring i tilstand eller andre livsomstændigheder. På samme tid tilbyder vi en mere recovery-orienteret behandling og kontakt til de patienter, der oplever en mere stabil periode af den psykiske sygdom.

Hvad bliver dine opgaver? Du skal være med til at styrke den enkeltes recovery-proces og bidrage til processen ved at tilbyde individuel støtte i hverdagen.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

  • brobygning til det lokale nærmiljø og hverdagsliv
  • at bruge og fortælle om dine erfaringer fra eget sygdoms- og recovery-forløb
  • at facilitere gruppebehandling
  • at tilbyde individuel støtte og samtale til teamets patienter
  • at hjælpe patienten med at definere personlige mål for behandlingsforløbet


Hvem er du? Du har egne erfaringer med psykisk sygdom. Du har eller har haft en psykiatrisk diagnose, og du har været tilknyttet hospitalspsykiatrien både i døgn- og ambulant behandling. Desuden har du egne erfaringer med og viden om psykiske vanskeligheder, rehabilitering og det at ”komme sig” efter en psykisk sygdom.

Du har egne erfaringer med recovery og har været i gang med egen recovery-proces i minimum et år. Du har været i gang med din recovery-proces på en måde, hvor du både kan inddrage og lægge distance til dine egne levede erfaringer, og du formår at vurdere i hvilke situationer, inddragelse af egne erfaringer kan være til gavn for andre.

Vi forventer, at du:

  • kan arbejde professionelt ud fra egne erfaringer i mødet med patienter
  • evner at skabe og fastholde udviklende relationer
  • kan indgå i tværfagligt teamsamarbejde og kan byde ind med eget perspektiv
  • har lyst til at oprette og afholde grupper
  • som minimum har bestået folkeskolens afgangsprøve

For at arbejde som recovery-mentor skal du desuden have peer-uddannelsen, hvor du bliver trænet i at omsætte dine erfaringer til recovery-arbejde. Det er ikke et krav, at du har peer-uddannelsen på forhånd, den får du tilbudt ved ansættelsen, og mange af ovenstående kompetencer vil du få undervisning og øvelse i på uddannelsen.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os? Du bliver en del af en meget stabil personalegruppe med kompetente og engagerede kollegaer og høj medarbejdertilfredshed, og ansættelsen giver automatisk adgang til peer-uddannelsen i Region Hovedstadens Psykiatri, hvor du:

  • bliver tilknyttet en erfa-gruppe med andre mentorer, hvor du kan skabe et netværk
  • bliver en del af et lokalt netværk for recovery-mentorer, hvor der vil være mulighed for udveksling af erfaringer og sparring, og hvor du får et netværk på tværs i organisationen

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsen sker på individuel overenskomst med henvisning til FOA’s medhjælperoverenskomst.

Stillingen er på 20 timer om ugen. Der kan være mulighed for flere timer i 2023.

Tiltrædelsesdato: 1. november 2022 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Søg via linket senest søndag den 18. september 2022. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 38.

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte oversygeplejerske Peter Tobiesen på 20456532 eller [email protected].

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Glostrup
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores Social- og Sundhedshjælperelever!
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Greve

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er mennesker i alderen 68 – 95, som bor i demensboliger og alm. plejeboliger i Nældebohuset på Nældebjerg Plejecenter. Da flere af os lever med demens i middel til svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Taastrup

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • SOSU-hjælper
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Taastrup

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • SOSU-hjælper
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
17. maj 2024 5
16. maj 2024 6
15. maj 2024 7
14. maj 2024 6
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 6
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 7
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3