Engageret recovery-mentor til psykiatrisk sengeafsnit i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du personlig erfaring med psykisk sygdom og recovery? Føler du dig parat til en deltidsstilling og er du motiveret for at bruge dine erfaringer, til at støtte andre mennesker i deres recovery-proces og vejen mod at skabe en meningsfuld hverdag? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Din rolle og arbejdsopgaver
Du skal være med til at styrke den enkeltes recovery-proces og bidrage til processen ved at tilbyde individuel støtte i hverdagen. I den forbindelse får du til opgave, at:

  • Bygge bro mellem behandlingssted, lokalsamfundet og det enkelte menneske
  • Støtte og motivere patienter ved f.eks. at stå til rådighed for samtaler
  • Bruge og dele relevante erfaringer fra eget sygdoms- og recovery-forløb
  • Deltage i aktiviteter i og uden for afdelingen såsom spil, tegning, træning eller gåtur med patienterne.
  • Være med til at planlægge og afholde gruppeaktiviteter.
  • Planlægge, facilitere og deltage i samtaler med patienter og pårørende med fokus på håb og muligheder for fremtiden
  • Aktivt deltage i det tværfaglige samarbejde samt bidrage med værdifuld sparring i dagligdagen, f.eks. ved koordinationsmøder, supervision og lign.

Du vil komme til at arbejde i et tværfagligt miljø sammen med bl.a. læger, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, psykologer, recovery-mentorer og socialrådgivere.

Vores målgruppe og tilgang til behandling på 2421
Afsnit 2421 er et åbent 7-døgns afsnit med plads til 16 patienter, hvor der arbejdes med udredning, diagnostisk afklaring og behandling af psykiatriske problemstillinger hos yngre voksne - med særligt fokus på lidelser inden for det skizofrene spektrum. Målgruppen er patienter mellem 18 år og 35 år, som ikke tidligere eller blot enkelte gange har været indlagt i psykiatrisk regi.

Der lægges vægt på en tidlig intervention i et struktureret miljø, hvor den enkelte patient har et væsentligt medansvar for deltagelse i behandlingsprogrammet, herunder er motiveret for at arbejde med egne problemstillinger i grupper.

Der arbejdes under hele forløbet med patientens egen recoveryproces herunder inddragelse af patientens nærmiljø. Der lægges ligeledes vægt på inddragelse af de pårørende under hele indlæggelsesforløbet.

Vi tilbyder
Du skal ikke kunne det hele med det samme, og der vil være løbende forventningsafstemning mellem dig og din nærmeste leder. Du vil få et grundigt introduktionsforløb samt en mentor, som er en kollega, du kan henvende dig til for individuel sparring.

Du bliver en del af et lokalt netværk for recovery-mentorer, hvor der vil være mulighed for udveksling af erfaringer, på tværs i organisationen.

Som recovery mentor i Region Hovedstadens Psykiatri er det obligatorisk at have Peer-uddannelsen. Har du den ikke ved ansættelse vil du blive tilmeldt den. På Peer-uddannelsen bliver du undervist i grundlæggende recovery-teori og får redskaber, som ruster dig, til de udfordringer du kan møde i rollen som recovery-mentor.

Derudover er der løbende kompetenceudvikling gennem lokale netværk samt månedlige møder for alle recovery-mentorer i regionen. Hvis du allerede har erfaring og peer-uddannelse, vil dette være en fordel.

Hvem er du?
Der er ingen krav om specifikke faglige kvalifikationer men om relevante personlige kompetencer og modenhed. Du har egne erfaringer med psykisk sygdom. Det er en forudsætning, at du har personlig erfaring med indlæggelse på et psykiatrisk afsnit.

Desuden har du egne erfaringer med og viden om psykiske vanskeligheder, rehabilitering og det at ”komme sig” efter en psykisk sygdom.

Du har været i gang med din recoveryproces på en måde, hvor du kan inddrage og samtidig lægge distance til egne levede erfaringer, og du formår at vurdere i hvilke situationer, inddragelse af egne erfaringer kan være til gavn for andre.

Vi forventer, at du:

  • Har en anerkendende tilgang til andre mennesker.
  • Evner at skabe og fastholde udviklende relationer.
  • Er ansvarlig, samvittighedsfuld og mødestabil.
  • Er engageret og initiativrig.
  • Har gode samarbejdsevner, kan indgå i tværfagligt teamsamarbejde og byder ind med eget perspektiv.


Løn og vilkår
Stillingen er på 20 timer om ugen og er til besættelse pr. 1. april 2024 eller efter aftale.

Du ansættes i henhold til ”Protokollat vedr. medarbejdere der ansættes på baggrund af patient- og brugererfaring”, under overenskomst for social- og sundhedspersonale. Du er under ansættelsen omfattet af de til enhver tid gældende arbejdstidsregler indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og FOA.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Ulla Dremstrup på tlf. 24 63 48 43 eller på tlf. 38 64 32 70.

Du er også velkommen til at komme forbi afsnittet til en uforpligtende samtale.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV via link på siden senest fredag den 23. februar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 10.

Yderligere oplysninger om Psykiatrisk Center Nordsjælland findes på www.psykiatri-regionh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hillerød
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Nordsjælland

    Vi søger en social- og sundhedshjælper til fastansættelse i vores velfungerende hjemmeplejegruppe. Er du til sammenhold, humor og god stemning, skal du søge hos os :-) Om osVi dækker et stort områ..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Allerød

    Hyggeligt og charmerende plejecenter søger pr. 1. juli 2024 eller efter aftale en social og sundhedshjælper med en stærk faglig profil og hjertet på rette sted til dagvagt. Stillingen er på 37 time..
    • SOSU-hjælper
    • Allerød
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Allerød

    Hyggeligt og charmerende plejecenter søger pr. 1. juli 2024 eller efter aftale en social og sundhedshjælper med en stærk faglig profil og hjertet på rette sted til fast aftenvagt. Stillingen er på .
    • SOSU-hjælper
    • Allerød
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Frederikssund

    Har du erfaring med at arbejde med børn? Er du glad for at være aktiv? Så er denne stilling måske noget for dig!Om opgavenStillingen er hos en dreng på 10 år, der bor med sin familie og familiens k..
    • SOSU-hjælper
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
19. maj 2024 16
18. maj 2024 16
17. maj 2024 13
16. maj 2024 13
15. maj 2024 13
14. maj 2024 11
13. maj 2024 10
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 11
30. april 2024 10
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 12
23. april 2024 10
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9