Social og sundhedshjælper til Hvalsø ældrecenter.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

I forbindelse med at en af vores dygtige kollegaer går på efterløn, har vi nu mulighed for at tilbyde dig en spændene og udviklende stilling som social- og sundhedshjælper I vores hyggelige demensenhed "Kløverhuset".
Kløverhuset er en separat afdeling på Hvalsø ældrecenter med 10 skærmede boliger, hvor der arbejdes i et leve bo miljø, og hvor der er fast personale allokeret til denne enhed

Vi starter morgen med at hilse på nattevagten og få overlevering, herefter planlægger vi dagen sammen f.eks. gruppeaktiviteter for beboerne og personalet som kan være at vi Involvér beboerne i forberedelsen af måltider f.eks. bage småkager eller hvis der planlagt andre begivenheder for beboerne.
Til middag gør vi det til en social begivenhed ved at skabe en hyggelig atmosfære med blød belysning og beroligende musik, hvor vi spiser sammen med beboerne.
I løbet af dagen benytter vi musikterapi for at skabe en rolig atmosfære og afholder sansegudstjenester i løbet af hver måned med vores faste præst.
Vi laver gåture i vores sansehave og herude hjælper beboerne også til med havearbejde i sommerperioden f.eks. plante blomster eller pleje planterne udenfor.

Vi søger dig der kunne tænke dig flg.:


• En fastansættelse som social og sundhedshjælper gerne 37 timer om ugen (eller timeantal efter dit behov).
• En fast dagvagtstilling så du kender dine fridage og dine arbejdsdage, så der også kan være plads til dine private aktiviteter.
• Weekendvagt hver 2 weekend.

Hvem er vi:


Vi er en velfungerende personalegruppe bestående af social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter og centersygeplejersker, der brænder for den gode og værdige ældrepleje, for faglighed og udvikling. Vi trives med den kompleksitet som er en del af vores hverdag på Hvalsø ældrecenter.
Hos os får vi lov til at fordybe os i og har tid til at sætte vores borgere i fokus og det har stor betydning for os og vores beboere at vi har vores kerneopgave i fokus i alt det vi gør.

Vi har et fantastisk samarbejde og vi er rigtig gode til at passe på og sparre med hinanden.
Det har stor betydning for os at vores kommende kollega også ønsker at bidrage til vores gode arbejdsmiljø med faglighed, humor og godt kollegaskab.

Har du lyst til at blive en del af holdet som vores kommende kollega og sammen med os, sørge for at vores beboere oplever tryghed, samt bidrage til at skabe rammerne for et værdigt ældre liv, hvor fokus på den enkeltes livshistorie prioriteres, så skal du søge stillingen hos os.

Som social- og sundhedshjælper i vores demensenhed, spiller du en central rolle i at give omsorg, støtte og struktur til vores beboere med demens. Dine opgaver vil omfatte personlig pleje, aktivitetsplanlægning og støtte til daglige aktiviteter.
Vores arbejdsmiljø er præget af faglighed, sammenhold, humor, tillid og imødekommenhed. Det er derfor vigtigt for os, at du også har lyst til at bidrage med at fastholde de værdier der skaber trivsel for os og vores beboere.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:


• En fastansættelse, med vagter planlagt i faste rul med weekendvagt hver 2 weekend, alle som dagvagter.
• En grundig introduktion til vores plejecenter, hvor der er fokus på individuel introduktion, tilrettelagt efter dine behov, samt en mentor tilknytning.
• En spændende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling.
• Ugentlige møder med din leder samt planlagte personalemøder og kursusaktivitet tilrettelagt således at alle kan deltage.
• Tæt samarbejde med social- og sundhedsassistenter og centersygeplejersker
• En ledelse der er der for dig når du har behov for det og som sammen med dig aktivt arbejder med vores beboere i centrum.
• Mulighed for at uddanne dig som vejleder for SSH-elever (Hvis du ikke allerede er det), og dermed få medansvar for vores uddannelsessøgende social og sundhedshjælper elever, som vejleder.

Vi forventer, at du:


• Er ansvarsbevidst, selvstændig, har ansvar og interesse i egen og fælles faglige udvikling
• Har gode kommunikationsevner og vægter dokumentation højt, for at sikre kontinuitet omkring borgeren i hverdagen
• Trives i en arbejdsdag, der ikke er forudsigelig
• Fokuserer på muligheder og ikke begrænsninger
• Bruger din humor i hverdagen og vil deltage i sociale fællesskaber
• Prioriterer dialog og det gode arbejdsmiljø

Lønnen fastsættes med udgangspunkt i gældende relevant overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgning:


Vi opfordrer kvalificerede kandidater til at ansøge snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende, anbefaler vi at du, hvis denne stilling er noget for dig, sender din ansøgning hurtigst muligt
Skriftlig ansøgning og CV sendes via denne portal, ved ansættelse skal der indhentes straffeattest.

Vil du vide mere om os, er du velkommen til at kontakte:
• Teamleder Camilla Buch tlf: 30 98 81 44

Du er meget velkommen til at komme og hilse på os hvis du skulle have lyst til det, hvor vi meget gerne fortæller dig mere om vores spændende og meget selvstændige stilling, vi har altid kaffe på kanden. Du er også velkommen til at komme og være med i en vagt i det tilfælde det var et ønske.

Vi ser frem til at byde velkommen til en ny kollega, der deler vores passion for pleje af mennesker med demens og trivsel.

Yderligere oplysninger


Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Arbejdssted vil være Roskildevej 11, 4330 Hvalsø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for arbejdet med beboere på et plejecenter og holder du af at skabe stjernestunder. Så håber vi, at du har lyst til at arbejde hos os på Bøgebakken. Om jobbet Bøgebakken Plej..
    • SOSU-hjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Køge

    Vil du gernearbebjde rehabiliterende i et tværfagligt team ? så skal du søge denne stilling.Vi søger en SSH til en fast stilling fortrinsvis i dagvagt, det ugentlige timetal kan efter dine øns..
    • SOSU-hjælper
    • Køge
    Få mere info
  • Sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

    Vil du bringe din faglighed i spil og have engagerede, positive kollegaer, er Ammershøjparken måske din nye arbejdsplads. Vi har 10- 12 beboere i huset. Om jobbet Vi arbejder efter l..
    • SOSU-hjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kalundborg

    Om jobbet Ønsker du at blive værdsat for din vigtige rolle som social - og sundhedshjælper? Vil du være med til at gøre dagene gode og trygge for vores borgere i samarbejde med dine kollegaer..
    • SOSU-hjælper
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
4. maj 2024 65
3. maj 2024 65
2. maj 2024 66
1. maj 2024 64
30. april 2024 73
29. april 2024 73
28. april 2024 75
27. april 2024 76
26. april 2024 79
25. april 2024 79
24. april 2024 78
23. april 2024 79
22. april 2024 81
21. april 2024 83
20. april 2024 84
19. april 2024 80
18. april 2024 80
17. april 2024 82
16. april 2024 81
15. april 2024 88
14. april 2024 93
13. april 2024 93
12. april 2024 95
11. april 2024 93
10. april 2024 94
9. april 2024 92
8. april 2024 89
7. april 2024 94
6. april 2024 94
5. april 2024 93
4. april 2024 92