Timeafløser til pige på 11 år

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

i Skanderborg Kommune

Har du mod på at give en 11-årig pige, støtte og glædesfulde stunder i op til 8 timer om ugen? Så er du måske vores nye timeafløser?

Har du lyst til at opleve glæden ved at få en stor betydning i et barns liv, så læs nærmere her!

Det kræver tålmodighed, rummelighed og overskud samtidig med, at du får meget igen og oplever glæden ved at få en stor betydning i et barns liv. Har du tiden og lysten til at påtage dig denne opgave? Så læs nærmere her!

Om stillingen
Formålet med afløsningen er, at afløse forældrene samt at give pigen gode og mindeværdige oplevelser.
Afløsningens omfang er i gennemsnit op til 8 timer pr. uge, men kan fordeles over flere uger. Timerne er typisk placeret i hverdagene om eftermiddagen og tidlig aften (typisk mellem klokken 15.00-18.00), evt. i weekender ved behov.

Din primære opgave som timeafløser vil være at afløse forældrene. Derudover at give pigen voksenkontakt, støtte og glædesfulde stunder.
Pigen har en progredierende sygdom, hvilket viser sig ved, at hun i perioder udtrættes hurtigt. Hendes udfordringer betyder bl.a. tab af syn, udvikling af epilepsi og yderligere udfald på sigt. Pigens udfordringer gør, at hun har brug for ledsagelse i forbindelse med f.eks. fritidsaktiviteter. Familien bor i Ry. Der ønskes derfor primært ansøgere som har kørekort.

Der er tale om en meget sød, kærlig og imødekommende pige, der meget gerne vil kontakt og aktiviteter. Hun har interesse for og finder stor glæde ved aktiviteter der omhandler dyr eller musik. Hun går fast til svømning og ridning i sin fritid. Hun er udfordret af sin diagnose, hvor hun har behov for stabilitet, forudsigelighed, fysisk og verbal guidning og ledsagelse. Det er vigtigt, at hun bliver forberedt på planer og aktiviteter og at hun på forhånd ved, hvad der skal ske, når I er sammen. Aktiviteter skal evt. tilrettelægges efter hendes energi og dagsform.

Forældrene har brug for en afløser, der kan tage med pigen på ture, slappe af og hygge sammen med hende i hjemmet med forskellige aktiviteter, men også en person, der har mulighed for at ledsage hende ifm. fritidsinteresser eller tage hende med på en cykeltur på hendes specialcykel i lokalområdet.
Forældrene vil klæde dig på i forhold til brugen af evt. hjælpemidler, brug af blindstok og ledsagerteknik.

Vi forventer, at du
  • Er over 18 år med ren straffe og børneattest.
  • Er stabil, moden og har tålmodighed og forståelse for pigens behov/udfordringer og samtidigt lyst til at byde ind med energi og engagement.
  • Må meget gerne have erfaring fra lignende jobs eller anden relevant erfaring med børn med særlige behov.
  • At du har kørekort.


Ansøgningsfrist
22. marts 2024.

Ansættelse
Ansættelse hurtigst muligt.

Opgaven aflønnes af Skanderborg Kommune, og de primære arbejdsgivere vil være familien selv. Der vil blive indhentet en børne- og straffeattest forud for ansættelse.
  • Lønnen reguleres i henhold til gældende takster udmeldt af kommunernes Landsforening
  • Lønnen udbetales med timeløn månedsvis bagud
  • Som afløser har du tavshedspligt.
  • Der ydes fra Skanderborg Kommunes side ikke refusion af eventuelle valgte udgifter forbundet med afløsningen, disse afholdes i så fald af forældrene
  • Opstår der behov for ændring af arbejdstid, skal dette søges særskilt af forældrene ved henvendelse til Skanderborg Kommunes Specialrådgivning
  • I det omfang bevilget tid øges, nedsættes eller bortfalder, er du forpligtet til at acceptere ændringer i den aftalte arbejdstid uden yderligere varsel
  • Afløser er omfattet af Sygedagpengelovens regler om dagpenge under sygdom og barsel


Yderligere information
Ønsker du at vide mere om jobbet som timeafløser kan du skrive til [email protected], att: Janne Iversen, som vil sørge for at videreformidle din henvendelse til pigens forældre.

Om Fagsekretariatet Børn og Unge
I Fagsekretariatet Børn & Unge arbejder vi med børn, unge og familier. Vi dækker således hele området for 0-18 år - lige fra de almene områder med sundhedspleje, dagtilbud, skoler, SFO/Klubber til specialområdet med PPR og sociale området med SSP og børnesocialrådgivningen.
Vores opgave i Børn og Unge er at understøtte den enkelte families bestræbelse på at skabe det gode børneliv, hvor børn og unge trives og udvikles i trygge rammer. Dette sker alt sammen under den politiske vision, at alle børn har ret til et godt børneliv med en oplevelse af glæde, tryghed, engagement, begejstring og robusthed i forhold til livets udfordringer.


I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Skanderborg
  • Fredag den 22. marts 2024

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Åbyhøj

    Vi søger omsorgsmedhjælpere og faglærte SSH/SSA til respiratoriske teams i trekantsområdetVi søger afløsere i følgende faggrupper, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere samt social- o..
    • SOSU-hjælper
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Østjylland

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • SOSU-hjælper
    • Østjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Århus

    Om jobbet: Vi søger en SOSU-hjælper til vores faste dagvagts team til et barselvikariat hen over sommeren. Hjemmeplejen i Holme består af to dagteams og et aftenvagtteam, som arbejder tæt sammen i..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Østjylland

    Hvem er vi?Vi er en arbejdsplads, hvor vi hver dag hjælper hinanden for at nå i mål. Der er balancen mellem struktur og smidighed i opgaveløsningen, når uforudsete hændelser opstår.Center Åbakk..
    • SOSU-hjælper
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 10
12. maj 2024 10
11. maj 2024 10
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 8
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 8