Weekendarbejdere til aflastningstilbud på Nordstjernen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Vi har brug for faste weekendarbejdere til vores aflastningstilbud, og derfor søger vi faglige og engagerede medarbejdere med tiltrædelse snarest muligt hver 2. weekend.

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

Forventninger til vores kommende kollegaer:
  • Du er studerende og i gang med en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse, eller du har sabbatår og ønsker at få erhvervserfaring fra det specialiserede børneområde.
  • Du arbejder relationelt og evner situationsbestemt pædagogik – det ene øjeblik handler du aktivt, det næste reflekterer du over egen praksis.
  • Du kan arbejde systematisk, målrettet og dokumentere dit arbejde skriftligt.
  • Du bidrager aktivt med dine kompetencer og ideer.
  • Du har gode samarbejdsevner, kan arbejde tværfagligt og tager ansvar.
  • Du kan skabe positive relationer og finde konstruktive løsninger, når du står i en situation, du ikke tidligere har stået i.

Vi tilbyder:
  • Et spændende job, hvor du bliver en del af et specialfagligt arbejdsfællesskab.
  • En arbejdsplads, hvor det er naturligt at tage lederskab, give hinanden følgeskab og hvor ledere og medarbejdere har blik for at spille hinanden gode.
  • En dynamisk arbejdsplads, som har særligt fokus på børnesyn og børneinddragelse.
  • Faglig dygtige kollegaer, der arbejder tværfagligt og brænder for deres arbejde.

Nordstjernens bo- og aflastningshuse:
I Nordstjernens bo- og aflastningshuse er du en del af en tværfaglig medarbejdergruppe, som er opdelt i fem fagligt specialiserede børneteams. Nordstjernen har pt. ansvar for 14 fastboende børn og 39 aflastningsbørn mellem 4 og 18 år, der har forskellige funktionsniveauer både kognitivt og fysisk; vi har både børn og unge mennesker, som er mobile og som sidder kørestol.

Hverdagslivet på Nordstjernen tager udgangspunkt i rammer og struktur og du skal have lyst til en tur på legepladsen, planlægge og deltage i aktiviteter, der er tilpasset det enkelte barns udviklingsniveau og samtidig være indstillet på at hjælpe børnene med deres personlige hygiejne.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår ift. gældende overenskomst.

Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Du ansættes med et gennemsnitligt timetal på 13-14 timer ugentligt, som planlægges, så du arbejder fredag, lørdag og søndag hver anden weekend og deltager om muligt på husmøde hver 6. uge om mandagen.

Vil du vide mere:
Vi du vide mere om stillingerne, kan du kontakte vagtplanskoordinator Julie Gatten Larsen på

61 89 28 42, daglig leder Simon Knudsen på 20 92 70 32 eller forstander Anja Lyngklip på 20 93 26 74.

Derudover kan du finde flere informationer på vores hjemmeside: www.nordstjernen.struer.dk

Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på struer.dk

Stillingsopslaget udløber d. 23.10.23 kl. 08.00 – der afvikles ansættelsessamtaler torsdag d. 26.10.23 om formiddagen.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Struer
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Lemvig

    Hvis du har lyst til at arbejde med ældre mennesker, så tør vi godt love dig, at det ikke bliver kedeligt.Der er mange forskellige opgaver, som skal løses – både af praktisk og omsorgsmæssig ka..
    • SOSU-hjælper
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Nørre Nebel

    Kunne du bruge lidt flere lommepenge? Og kunne du tænke dig at arbejde med ældre mennesker? Så kan vi bruge dig som afløser på vores plejehjem. Uden tvivl et meningsfyldt arbejde og et plus til dit..
    • SOSU-hjælper
    • Nørre Nebel
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Lemvig

    Har du lyst til og motiveres du af at give en del af dig selv til en person, som mangler lidt ekstra? Vi søger dig, der: Er Social- og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper m..
    • SOSU-hjælper
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Vestjylland

    [xxxxx] Ældrecenter søger Social- og sundhedshjælper eller Social- og sundhedsassistent Mangler du et spændende job i fantastiske omgivelser, hvor du har rig mulighed for at opnå kompetenc..
    • SOSU-hjælper
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
15. maj 2024 1