Kære SSA og SSH - overvejer du også nyt job efter sommerferien? Vi gør valget nemt for dig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vig

OK-Fonden Baeshøjgård søger social - og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper både til dag og aften.

Vi tror på mødet mellem mennesker, så hvis du ønsker at komme til en jobsamtale til jobbet, så send en SMS til Lene på 23 81 99 89 med det samme, så aftaler vi en tid til en samtale, når det passer dig.

Inden vi mødes, så læs her om 4 gode grunde til, at vi holder af at arbejde på Baeshøjgård - og hvorfor vi også tror, du vil. Du kan også læse mere om job på Baeshøjgård her.

1# Vi har kærlighed og omsorg for hinanden. Vi har en lang og stærk kultur på Baeshøjgaard, hvor vi lytter til hinanden. Hvor vi giver os tid til at lære beboere og hinanden at kende. Hvor vi er nysgerrige på hvad vi kan hver i sær, og hvor vi kommer fra. På Baeshøjgård er respekt, værdighed og ordentlighed ikke bare ord, men noget du vil opleve gennem vores handlinger.

Lene Damm, Chef Baeshøjgård: "Jeg bliver stolt, når jeg ser medarbejdere og beboere tager mod nye beboere, så ved jeg at vores værdier og kærlighed til hinanden lever videre".

2# Baeshøjgård - et sted hvor du (og dine kære) selv vil bo. Vi har skabt et hjem og en kultur. hvor arbejdet ikke er noget der skal overstås –livet skal leves - hele livet. På Baeshøjgård giver vi os tid til beboerens individuelle behov og ønsker. Vi har omsorg og nærhed til beboerne. Det gør, at vi er et populært plejehjem, hvor beboerne er glade for at bo, og samarbejdet med pårørende er godt.

Dorthe Ryttergård, SSA "Her har vi tid til beboerne. Vi vil beboerne, og her føler man sig set og værdsat. Det gør, at vi har glade beboere, der trives".

3# Du får gode og fleksible arbejdsforhold med en ordentlig løn, mulighed for en god sundhedsforsikring og en dagligdag i de smukkeste grønne rolige omgivelser.

Susan Zabell, sygehjælper: "Det gør bare en forskel at arbejde i de her smukke grønne omgivelser med heste og høns. Vi åbner bare døren, og så er vi på tur sammen med beboerne. Her er noget til alle sanser".

4# Det må gerne være sjovt at gå på arbejde. Vi tror på, at et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø skabes sammen, så derfor har vi en kultur, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi er fælles om opgaverne. Vi sørger for, at du får en god intro vores i rutiner, kulturen og det sociale fællesskab, og at vi også lærer dig godt at kende.

Dorthe Ryttergård, SSA: " Her er det ikke bare noget vi siger, sådan er det også. Vi har det virkelig sjovt, og selv på en svær dag, så er der plads til grin og humor. Vi har ikke det hierarki, uanset om du er SSH eller SSA eller noget andet, som man måske kan opleve andre steder. Man bliver taget godt imod som ny, og bliver lynhurtig en del af det gode kollegaskab".

Skriv til Lene på 23 81 99 89, så hører du fra os.

Vi glæder os til at høre fra dig

Mvh Lene, chef Baeshøjgård

Om os

  • Vi er et plejehjem med 48 beboere og 55 ansatte
  • Vi har skabt en kultur, hvor intet skal overstås
  • Baeshøjgard er placeret i naturskønne omgivelser med udsigt over marker og inddæmmet fjord
  • Alle boliger har eget badeværelse, køkken samt terrasse, og der er fælles køkkener, stuer og terrasser
  • Vi har mulighed for kæledyr. I forvejen har vi katte, høns, heste og flere besøgshunde
  • Vi har et centerråd bestående af beboere, pårørende, medarbejdere, frivillige og andre, der fungerer som beboernes talerør. Vi har et Fornøjelsesråd bestående af beboere og personale, der en gang om måneden drøfter fornøjelser og aktiviteter
  • Vi har eget køkken og derfor serveres frisk mad hver dag til både beboere og besøgende
  • På Baeshøjgård skatter vi i høj grad medbestemmelse. Det er vigtigt for os, at beboere bevarer vaner og traditioner, og derfor er der mulighed for tilkøb
  • Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes behov og ønsker, så vores beboere kan leve livet – hele livet


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vig.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Vig
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for arbejdet med beboere på et plejecenter og holder du af at skabe stjernestunder. Så håber vi, at du har lyst til at arbejde hos os på Bøgebakken. Om jobbet Bøgebakken Plej..
    • SOSU-hjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

    Vil du bringe din faglighed i spil og have engagerede, positive kollegaer, er Ammershøjparken måske din nye arbejdsplads. Vi har 10- 12 beboere i huset. Om jobbet Vi arbejder efter l..
    • SOSU-hjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kalundborg

    Om jobbet Ønsker du at blive værdsat for din vigtige rolle som social - og sundhedshjælper? Vil du være med til at gøre dagene gode og trygge for vores borgere i samarbejde med dine kollegaer..
    • SOSU-hjælper
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kalundborg

    Om jobbet Velkommen til hjemmeplejen i Gørlev. Vi glæder os til, at få netop dig som ny kollega. Vi søger en Social- og sundhedshjælper til Gørlev Hjemmepleje, der har lyst til at komme, og .
    • SOSU-hjælper
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Vig

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Vig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2