Aftenvagt på kun 23 timer ugentlig, 16-22

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

Vi mangler den bedste aftenvagt til Solgården

Vi mangler dig som elsker dit arbejde og kan lide at have gode kollegaer

Solgården er et Plejecenter som ligger i naturskønne omgivelser i Virum.
Solgården består af 4 huse, og den ledige stilling er i Hus E.

I Hus E bor 24 skønne ældre mennesker og du kommer til at få 3 skønne kolleger, så i samlet udgør et aftenteam på 4 personer.

Hus E er opbygget med 8 lejligheder på hver etage, og på hver etage er der fælleskøkken, spisestue og stue. Foran huset er en stor flot have og på 1. og 2. sal er der store altaner.

Vi arbejder i ordningen 5-2 med arbejde mandag og tirsdag. Mødetiden er fra kl. 16-22 og det er en fast stilling på 23 timer/ugl. Vi arbejder udfra gældende overenskomst med FOA.

Som aftenvagt hos os, bliver du ansvarlig for, at koordinere aftenen, i samarbejde med den enkelte beboers ønsker og behov. Det er vigtig, at du vægter et meget højt samarbejde med beboernes familier.
Vi ønsker, at alle på Solgården trives og det er derfor altafgørende, at du ønsker, at bidrage med faglig sparring samt godt humør.

I hus E har vi en fast sygeplejerske som arbejder i dagtimerne. Du skal sparre og videregive vigtige oplysninger til hende, således at der bliver tilrettelagt den bedst mulige pleje og behandling sammen med husets plejehjemslæge.

Du er en person med situationsfornemmelse og gode samarbejdsevner, der kan skabe dialog og samarbejde.
Vi ønsker en person, som trives med at skabe hyggelige stunder og hjertevarme for og med vores beboere.

Vi vil meget gerne vise dig vores afdeling og derfor er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Sandra Maagaard på tlf. 23997534, eller hvis du har yderligere spørgsmål.

Ansættelsesforhold
23 timer ugentlig

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Arbejdssted
Plejecenter Solgården

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Virum
  • Fredag den 27. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Gentofte

    Er du interesseret i teknologi? Vil du spille XBOX og hjælpe en ung fyr på 17 år, 2-3 hverdagseftermiddage om ugen? Så se mere her. Drengen har brug for dig som ser dig selv som omsorgsfuld, tålmod..
    • SOSU-hjælper
    • Gentofte
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Farum

    Er du vild med at lege? Og har du kendskab til autisme eller ADHD? Så er denne stilling på 12 timer om måneden måske noget for dig!Om opgavenStillingen er hos en kærlig og klog dreng på 8 år, der .
    • SOSU-hjælper
    • Farum
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kongens Lyngby

    Vi søger Social og Sundhedshjælpere til fast dagvagt.I hjemmeplejen Lundtofte og Baunehøj i [xxxxx] kan vi tilbyde en ugentlig arbejdstid på 37 timer for dagvagt, fast weekend hv..
    • SOSU-hjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Hillerød

    Ledsager søges til 35årig kvinde i Hillerød.Hun har autisme, bruger ingen hjælpemidler og har ingen fysiske udfordringer. Hun synes, det kan være svært at henvende sig til mennesker, hun ikke ken..
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1