GMP Supporter til Factory of the Future

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du glad for udfordringer og til at arbejde med flere opgaver ad gangen? Trives du med at tænke ud af boksen for at finde den bedste løsning, og tage ansvar for og præge tilgangen til kvalitet?
Er du god til at analysere og arbejde med data, til at præsentere og kommunikere dine ideer til andre og skabe følgeskab for dine ideer? Vi leder lige nu efter vores nye Senior Good Manufacturing Practice (GMP) Supporter, der skal hjælpe os med at udvikle vores fabrik til ”Factory of the Future”. Send din ansøgning afsted i dag, og bliv en del af vores fantastiske team!
Afdelingen
Vi er et team på 14 engagerede supportere i Warehouse Support, som supporterer Novo Nordisk mest automatiseret Warehouse og Material Handling. Teamet har flere års erfaring i Novo Nordisk og med forskellige baggrunde, men fælles for alle i teamet er, at vi spiller hinanden gode med afslappet atmosfære på kontoret. I Warehouse Support arbejder vi med opgaver af høj kompleksitet – fx KATA, procesoptimeringer, support, projekter og sikring af overholdelse af myndighedskrav samt sikring af den validerede stand af vores produktionsudstyr. Vores område involveres direkte og indirekte med alle andre afdelinger qua vores område er omdrejningspunktet for hele produktionen i IFP Hillerød. Jobbet Jobbet som GMP supporter er ekstremt varieret. Du samarbejder med operatører, supportere, QA og andre afdelinger om at få implementeret forbedringerne og de nye tiltag.
Samarbejdet foregår i et dynamisk miljø med højt tempo. Du har stor mulighed for at præge din dagligdag gennem teamwork og selvstændigt arbejde. Arbejdsopgaverne omfatter: • Sætte kursen for det generelle GMP arbejde sammen ledelsen og GMP coordinator
• Arbejde med afvigelser, lave Systematisk Problem Løsning og finde løsninger på nyopdagede udfordringer.
• Håndtering og dokumentation af processer gennem SOP’er, anden kritisk dokumentation og træningsmateriale.
• Analyser af data for at komme med ideer til forbedringer, samtidig med at ideerne føres ud i livet.
• Deltage i relevante udviklingsprojekter i forhold til din faglige profil.
Kvalifikationer • Erfaring indenfor GMP reguleret produktion, gerne +3år
• Naturvidenskabelig uddannelse på minimum B.Sc niveau, gerne som farmaceut, cand.scient., biokemiker, ingeniør eller lignende
• Erfaring med dataanalyse og lyst til at udvikle procedurer og processer
• Interesse for at være vores nye ”Hercule Poirot” Du trives med at gå forrest og tager gerne selv initiativ til at løse udfordringer, både i forhold til vores stakeholder, du supporterer, men også i forhold til, hvordan vi samlet kan gøre det bedre. Du er som person god til at skabe relationer og kommunikerer på alle niveauer i organisationen, samt i stand til at overholde deadlines og samtidig sikre, at vores kvalitet er kompromisløs.
Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Højland (Associate Manager) på +45 3077 6914. Ansøgningsfrist
25 februar, 2024. Bemærk venligst at vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Supply chain manager (studiejob) i Hillerød

    Are you ready to take on new challenges and be part of a dynamic team?We're seeking a proactive and curious student to join our team as a Supply Chain Student Assistant. In this role, you'll be a..
    • Supply Chain Manager
    • Hillerød
    Få mere info
  • Supply chain manager (studiejob) i Lynge

    Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry. With our commitment to increase penetration in an underserve..
    • Supply Chain Manager
    • Lynge
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hillerød

    Are you interested in contributing to our goal of establishing a fully integrated and highly automated facility? This is your chance to participate in a new, prominent greenfield project, and help .
    • Supply Chain Manager
    • Hillerød
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hundested

    Pio Pharm Denmark is a newly established fast growing international CMO company specialized in the production of dietary supplements in powder formats. In January 2023, they acquired an existing..
    • Supply Chain Manager
    • Hundested
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2