Afdelingssygeplejerske søges til aften- og nattevagt på plejehjemmet Lindely

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Afdelingssygeplejerske søges til aften- og nattevagt på plejehjemmet Lindely



Er du en erfaren og fagligt dygtig afdelingssygeplejerske, som sætter en ære i at motivere og udvikle dit team? Så er den her stilling måske lige noget for dig.

Om os


Lindely består af 65 permanente plejeboliger fordelt på fire etager. Plejehjemmet drives af Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup. Vi er en del af en lille ’landsby’ med bl.a. en daginstitution, en kirke, et hospice og en skøn park omkring os.

Vi, dine kommende kollegaer, er en mangfoldig gruppe af engagerede og dygtige afdelingssygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, aktivitetsmedarbejdere samt et par søstre fra Sankt Lukas Stiftelsen, der arbejder sammen om at yde omsorg og pleje til beboerne på Lindely.

Vi lægger vægt på at bevare den enkelte beboers selvbestemmelse og har stort fokus på det enkelte menneske og dets livshistorie. Vi tilstræber høj faglighed i det daglige arbejde, både i forhold til de pleje- og sygeplejefaglige behov og forebyggende indsatser.

Om jobbet


Vi er i gang med at styrke arbejdet omkring kerneopgaven og den personcentrerede omsorg. Dette kræver et endnu større fokus på faglighed, og derfor søger vi en ny afdelingssygeplejerske, der kan bidrage til at styrke vores teams, ledelsesmæssigt såvel som sygeplejefagligt.

Som leder for ca. 34 medarbejdere bestående af en SOSU-medarbejdere og ansvarshavende SOSU-assistenter, får du det overordnede ansvar for, at plejen til beboerne bliver løst med høj sygeplejefaglig standard og med størst mulig individuel hensynstagen til den enkelte beboer.

Vi lægger stor vægt på samarbejde og på, at det skal være rart at gå på arbejde. Du kommer derfor også til at spille en vigtig rolle i forhold til at videreudvikle og sikre en kultur, hvor det gælder om at spille hinanden gode og løse opgaverne i fællesskab.

Du vil få stor medindflydelse på at udvikle din lederprofil, og der er gode uddannelsesmuligheder.

Om dig


Du har meget gerne erfaring fra tidligere lederstilling – og gerne en teoretisk lederuddannelse. Har du ikke sidstnævnte, er der mulighed for at få en via os. Herudover forestiller vi os, at du kan krydse de fleste af følgende kompetencer af:

  • Du er sygeplejerske med stærke faglige kompetencer og stor viden om den ældre medicinske patient
  • Du er god til at motivere andre og har stærke kommunikative evner
  • Du har økonomisk tæft og forståelse for at bringe det ind i driften
  • Du har erfaring med at navigere i en travl hverdag med den enkelte beboer i centrum og de pårørende som medspillere
  • Du er tryg i et arbejdsfelt med stor politisk bevågenhed og krav om høj faglig standard
  • Du trives med at være en del af et større hus, både ift. resten af ledergruppen på plejehjemmet, men også i Sankt Lukas Stiftelsen som helhed
  • Du er en god kollega med positiv tilgang til samarbejde – og gerne humoristisk sans

Løn og ansættelsesforhold:


Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende lederoverenskomst mellem den faglige organisation og Kommunernes Landsforening. Der vil være mulighed for en fornyet lønforhandling efter endt prøveperiode.

Sankt Lukas Stiftelsen og Lindely er en ikke-ryger arbejdsplads.

Ansøgning


Send din ansøgning og dit CV senest fredag den 20. januar 2023 mærket ”Ansøgning afdelingssygeplejerske” til mail: [email protected]

Vi forventer at afholde samtaler henholdsvis onsdag den 25. januar 2023 og fredag den 27. januar 2023 med tiltrædelse senest den 1. marts 2023.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret forstander Sara Bülow Wolsgaard på 2113 3579/[email protected]. Det er ligeledes muligt at få fremsendt stillings- og funktionsbeskrivelse.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at komme forbi og se huset.

Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsens plejehjem og har drift overenskomst med Gentofte kommune.

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 4
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 11
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 13
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 9
7. april 2024 11
6. april 2024 12
5. april 2024 12
4. april 2024 13
3. april 2024 14