Strategisk stærk ledelseskonsulent til sekretariatsbetjening på Det Sundhedsfaglige fakultet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du arbejde med ledelsesunderstøttende opgaver, hvor du får ansvar for en bred vifte af koordinering, udvikling og strategisk vigtige opgaver på uddannelsesområdet? Er du driftssikker og handlingsorienteret, og har du erfaring med at betjene ledelsen i en kompleks organisation som Københavns Professionshøjskole? Så er du måske den nye ledelseskonsulent og kollega, som vi leder efter til at understøtte ledelsen på vores to institutter på Det Sundhedsfaglige Fakultet.

På Københavns Professionshøjskole (KP) er vi fælles om fremragende undervisning og om at uddanne dygtige fagprofessionelle til at varetage centrale funktioner i velfærdssamfundet. I Fællessekretariatet for Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser og Institut for Teknologiske Uddannelser har vi en vigtig rolle i at realisere den ambition. Vi arbejder med afsæt i KP’s strategi og kvalitetsmodel, og vi leder efter en stærk konsulent med generalistkompetencer til at varetage bl.a. ledelsesunderstøttelse og strategiarbejde.

Om jobbet
Som ledelseskonsulent vil du have fokus på at sikre god ledelsesunderstøttelse i bl.a. strategi- og kvalitetsarbejdet, hvor den systematiske opfølgning er lige så væsentlig som den løbende udvikling. Uddannelsen af de studerende er i centrum for alt, hvad vi arbejder med, og vi har derfor fokus på, at implementering og opfølgning inden for KP’s strategiske ramme skal være relevant for de studerende og for det arbejdsmarked, der både er vores meduddannere og vores aftagere. Du vil få ansvar for en række opgaver relateret til drift og udvikling af uddannelserne.

Du vil ligeledes indgå i arbejdet med at udvikle og drive konkrete projekter relateret til fx optag på uddannelserne samt aktuelle uddannelsespolitiske dagsordener, så vores uddannelser og de studerendes kompetencer kan imødekomme fremtidens behov i sundhedsvæsnet, i lægemiddelindustrien osv. Det vil også være en del af opgaveporteføljen at understøtte forskellige fora med deltagelse af ledere, undervisere m.m.

Du vil indgå i Fællessekretariatets medarbejdergruppe og arbejde tæt sammen med institutchef og uddannelsesledere på særligt det ene af vores to institutter. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige ledelseskonsulenter og kolleger i Fællessekretariatet, samt med ledere og undervisere, der hver især er specialister inden for deres område, og som dagligt anvender deres stærke fagligheder til at uddanne og myndiggøre de studerende.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • Tilrettelægge, drive og følge op på strategi- og kvalitetsarbejdet på tværs af særligt nogle af vores uddannelser
  • Understøtte institutchef og uddannelsesledere på særligt det ene af vores institutter med løbende drift, opfølgning og udvikling. Det kan være alt fra fast mødeplanlægning og dagsordner til facilitering, udarbejdelse af beslutningsoplæg m.m.
  • Udvikle og projektlede diverse indsatser af større eller mindre omfang, herunder understøtte og koordinere gennem alle faser som projektleder, eller i samarbejde med projektleder og –deltagere
  • Planlægge, databehandle og formidle resultater, der bidrager til datadrevet ledelse og indsatser på uddannelserne med udgangspunkt i nationale evalueringer og KP’s egne undervisningsevalueringer
  • Omsætte strategiske beslutninger, nationale rammer, årshjul mv. til en lokal praksis, der hænger sammen med vores øvrige indsatser og giver mening på uddannelserne
  • Bidrage til ad hoc-opgaver i Fællessekretariatet, fx notater, kommunikationsmateriale m.m., som institutchefer og uddannelsesledere kan agere ud fra.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • Har en relevant kandidatuddannelse
  • Har gode generalistkompetencer ift. ledelsesbetjening og en bred erfaring fra lignende organisationer ift. ledelsesunderstøttelse, hvor du lægger vægt på en helhedsorienteret tilgang
  • Gerne har konkret erfaring med strategiarbejde, tværgående indsatser og kvalitetsopfølgning og kan tage et selvstændigt ansvar i den forbindelse
  • Har gode metodiske kompetencer, kvalitativt såvel som kvantitativt, er analytisk stærk og meget gerne har kendskab til datahåndtering og ditto formidling
  • Har erfaring med at tilrettelægge processer fra start til slut og tage ansvar for det samlede produkt
  • Har erfaring med at agere på tværs af komplekse organisationer med loyalitet og blikket for at bidrage til at understøtte skabelsen af meningsfuld udvikling og gode løsninger
  • Har kommunikative kompetencer og er leveringsdygtig i velformulerede oplæg og notater
  • Er handlingsorienteret, engagerer dig i at udvikle opgaverne og leverer kvalitet i opgaveløsningen
  • Kan indgå i samarbejde på tværs af og sammen med forskellige faggrupper
  • Kan finde den rette balance mellem detaljer og overblik og har tilstrækkelig robusthed til at håndtere mange opgaver inden for stramme deadlines, når der indimellem er brug for det
  • Har en positiv og fleksibel tilgang og lyst til at indgå i vores arbejdsfællesskab. Du trives i en hverdag, hvor vi hjælper hinanden og videndeler og er klar til at løfte opgaver, som ligger uden for din egen portefølje, når der er behov for det
  • Gerne har erfaring fra uddannelsessektoren, men det er ikke et krav.

Om os
Fællessekretariatet understøtter to institutter på Det Sundhedsfaglige Fakultet: Dels Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser, som rummer uddannelserne til jordemoder, fysioterapeut, ergoterapeut og psykomotorisk terapeut. Dels Institut for Teknologiske Uddannelser, der rummer uddannelserne til bioanalytiker, laborant og radiograf. Samlet set rummer vores to institutter ca. 3000 studerende, og vi er i alt ca. 200 ansatte på de to institutter.

Vi er i alt 15 medarbejdere i et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi lægger vægt på at videndele og sparre med hinanden. Vi yder i hverdagen en stor indsats for at understøtte vores to institutchefer, uddannelsesledere, undervisere og studerende på tværs af uddannelserne. Vi har desuden ansvaret for at understøtte forskningen på de to institutter og for at drive og udvikle de tværprofessionelle indsatser på tværs af alle KP’s uddannelser. Vores indsatser omfatter dermed i bred forstand understøttelse, drift og udvikling af uddannelserne. Vi arbejder med alt fra strategiudvikling, analyser, evaluering og projektledelse til økonomistyring, planlægning, administrative opgaver, tværgående koordinering, udvalgsarbejde m.m.

I Fællessekretariatet samarbejder vi tæt med kollegerne i de øvrige dele af KP, herunder bl.a. med Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser, med KP’s overordnede ledelses- og kommunikationssekretariat og med en række øvrige stabs- og administrationsfunktioner. Vi har et helhedssyn på vores opgaver og tager et fælles ansvar for både at få tingene gjort og for at udvikle nye arbejdsprocesser. Hos os er der højt til loftet, plads til latter og en åben bane for nye perspektiver. Vi lægger vægt på at sikre et godt sammenhold og en åben debat, og vi møder hinanden, vores samarbejdspartnere og vores studerende med professionalisme og ordentlighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. marts 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som ledelseskonsulent efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N. Der kan desuden forekomme aktiviteter på KP’s øvrige adresser i København og Hillerød.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatsleder Helle Hartmann-Madsen på tlf.: +4529454666.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 07-01-2024.

Vi forventer at afholde 1. runde samtaler i uge 3 og 2. runde i uge 4.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København N
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København SV

    Er du en erfaren sygeplejerske, der er klar til at udforske en anderledes og spændende verden inden for sygeplejen? Vil du arbejde i et tværfagligt og kollegialt miljø, hvor du kan udvide dine hori..
    • Sygeplejerske
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 10
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10
30. maj 2024 10
29. maj 2024 10
28. maj 2024 10
27. maj 2024 10
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 11
23. maj 2024 11
22. maj 2024 12
21. maj 2024 12
20. maj 2024 15
19. maj 2024 14
18. maj 2024 14
17. maj 2024 14
16. maj 2024 15
15. maj 2024 16
14. maj 2024 17
13. maj 2024 18
12. maj 2024 18
11. maj 2024 18
10. maj 2024 18