Assisterende oversygeplejerske til intensivt afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Har du en leder i maven?

- Så læs videre for vi har en hel unik mulighed at tilbyde dig

Sygeplejefaglig vicedirektør Dorthe Juul fortæller:

”Vi har brug for ledelsestalenter, som har lyst til at øve sig uden at have det fulde ansvar, og som i fremtiden vil være en del af Psykiatriens stærke lederteam. Det vil vi selvfølgelig, fordi vi gerne vil fremtidssikre vores Psykiatri på de vigtige ledelsespladser og samtidigt arbejde målrettet med talentudvikling i organisationen”.

Ønsker du, at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer samt ledelsesmæssige talent til at præge og styrke videreudviklingen af Psykiatrien – så er her en unik mulighed.

Rollen som assisterende oversygeplejerske

Din primære opgaver bliver at lære ledelsesdisciplinen i tæt samarbejde med oversygeplejersken. Det betyder, at du f.eks. skal varetage uddelegerede selvstændige ledelsesopgaver i forhold til drift, personale og udvikling naturligvis under supervision af oversygeplejersken.

Det er også en del af din arbejdsdag, at du deltager i patientbehandlingen og agerer rollemodel for god klinisk praksis.

Din arbejdsdag vil bestå af mange flere spændende opgaver, som du kan læse om i stillingsbeskrivelsen her

Din baggrund

Du er uddannet sygeplejerske, har interesse for psykiatri og gerne erfaring fra specialet. Du har interesse i at dygtiggøre dig fx ved at deltage på relevant uddannelse. Du har måske snuset til ledelse tidligere, men dette er ikke et krav.

Din erfaring kan se forskellig ud, men du skal have lyst til at kaste dig ud i nye opgaver med nysgerrighed og gåpåmod, både når det gælder opgaverne, der knytter sig til den kliniske hverdag og ledelsesopgaverne.

Du vil komme til at arbejde i en organisation med mange netværk, relationer og samarbejdsflader, hvorfor du skal evne at lytte og inddrage andres perspektiver i din opgaveløsning.

Om afsnittet

Psykiatrien er et speciale hvor 1+1 sjældent er 2. Vi arbejder med komplekse problemstillinger og lige så komplekse mennesker, hvor den samme sygdom kan komme til udtryk på lige så mange måder, som der er mennesker. Derfor er der stor frihed i opgaveløsningen for at sikre den optimale og korrekte pleje af patienternes sygdom og livssituation.

På SL2 er der ikke plads til monofaglige kulturer men derimod plads til et samarbejde på tværs af professioner. Sammen lytter vi til de forskellige faglige vinklinger på problemstillinger vi oplever i hverdagen: Hvad er de pædagogiske ræsonnementer, hvad er de sygeplejefaglige overvejelser, hvad er de ergoterapeutiske og hvad er de fysioterapeutiske? Er der noget vi har overset hos den enkelte patient og hvordan sikrer vi os det fulde billede?

Når man arbejder i et felt med mange og triste skæbner og livsfortællinger er sammenhold og tillid til ens kollegaer af enorm betydning. Man skal kunne sige fra, når ens personlige grænser bliver overskredet og der skal være forståelse og respekt for dette fra ens kollegaer. På SL2 lytter vi til hinanden og hjælper hinanden. Kort sagt: Vi er gode kollegaer for hinanden.

Det praktiske

Der er tale om en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt og gerne senest den 1. juli 2023.

Ansøgningsfristen er den 22. maj 2023

Vi forventer at holde samtaler den 23. maj 2023

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst med den respektive faglige organisation.

Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende straffeattest og/eller børneattest.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Søren Aksglæde Ellegaard på mail [email protected] eller på tlf. 51 42 18 37, hvis du vil høre mere om stillingens indhold.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 12
13. maj 2024 13
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 13
9. maj 2024 13
8. maj 2024 12
7. maj 2024 9
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 10
30. april 2024 10
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 19
14. april 2024 19