Dyrlægefaglig konsulent søges til Kødkontrolsekretariatet i Fødevarestyrelsen Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Brænder du for at sikre sunde fødevarer og dyrevelfærd, samt arbejde med veterinærfaglig kvalitetssikring og udvikling som omdrejningspunktet i din hverdag?

Vil du samtidig gerne videreudvikle dine kompetencer indenfor veterinær-, fødevare- og hygiejneområdet, samt indenfor projektledelse, facilitering, vidensdeling og kommunikation?

Nu har du muligheden for at blive en del af et fagligt stærkt team i Kødkontrolsekretariatet og få en hovedrolle i Kødkontrollens fortsatte arbejde med at styrke og udvikle den faglige kvalitet i kontrollen.

Vi søger en dyrlægefaglig konsulent til at indgå i vores faglige team i sekretariatet.

Vi tilbyder

En varieret og udfordrende arbejdsdag i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære og engagerede kolleger. Vi har en høj faglig standard, hvor sparring på tværs af fagområder er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling og opdatering inden for styrelsens faglige områder.

Du tilbydes fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, og vi har ikke faste komme-/gåtider i tillid til, at du tager ansvar for opgavevaretagelsen og holder fokus på det relationelle samspil i et team.

Fødevarestyrelsen er organiseret som en enhedsorganisation, og du vil have et nært samarbejde med ledelsen i Kødkontrollen og dine kolleger i henholdsvis Kødkontrolsekretariatet, i kontrollen både på slagterierne og andre kontrolenheder, samt i Fødevarestyrelsens fagkontorer i Glostrup.

Om stillingen som dyrlægefaglig konsulent

Du vil som dyrlægefaglig konsulent indgå i Kødkontrolsekretariatets faglige team, der foruden dig består af tre andre dyrlægefaglige konsulenter, en specialkonsulent og en sektionsleder. Vi arbejder med både drifts- og udviklingsopgaver i relation til kødkontrollen. Teamet har fokus på høj kvalitet i opgaveløsningen og at bidrage til fælles læring. Kødkontrolsekretariatet samarbejder om at understøtte kontrolcheferne og den lokale kødkontrol.

Som dyrlægefaglig konsulent vil du bl.a. komme til at arbejde med at:

  • Udvikle og forbedre Kødkontrollen, således at vi kan arbejde professionelt og proaktivt
  • Understøtte at nye kvalitetstiltag bliver implementeret og vedligeholdt i organisationen
  • Arbejde sammen med fagkontorerne om at sikre, at ny lovgivning er tilgængelig og forståelig i Kødkontrollens arbejde og bliver fulgt
  • Opsamle, analysere og formidle data for den udførte kontrol og følge op med nødvendige initiativer og udvikling for at sikre kvaliteten af Kødkontrollens arbejde
  • Understøtte Kødkontrollens enheder med faglig rådgivning
  • Understøtte audits og inspektioner inden for kødkontrolområdet
  • Være oplægsholder/underviser på eksempelvis temadage og ledersamlinger

Om dig

  • Du er uddannet dyrlæge
  • Du har faglig stolthed og et stort engagement i kvalitetsdagsordenen, særligt på fødevareområdet
  • Du har erfaring og tæft for data og kvalitetssikring, og du formår at indsamle og analysere store mængder af data - eller har interesse i at lære det
  • Du har målgruppen for øje og kan sætte dig ind i arbejdet og forholdene i de lokale kødkontrolsektioner, når du er med til at udvikle og implementere nye tiltag
  • Du er åben og dialogorienteret og har gode relationelle kompetencer
  • Du har evner og interesse for både skriftlig og mundtlig formidling
  • Du kan arbejde selvstændig og ansvarsfuldt i dit arbejde, men finder også stor motivation i at indgå i et team og løse opgaverne i et samarbejde
  • Du må meget gerne tidligere havearbejdet med kontrol af fødevarer og hygiejne
  • Hvis du har erfaring med Kødkontrollens arbejdsfelt, vil det være en fordel, men det er ikke et krav for at komme i betragtning til stillingen

Om os

Fødevarestyrelsen er en statslig organisation, der ofte har mediernes, politikernes og forbrugernes bevågenhed. Ledere og medarbejdere går hver dag på arbejde i Fødevarestyrelsen for at sikre, at de fødevarer, danskerne køber og spiser, er egnet til at være fødevarer, og at de dyr, der skal slagtes, behandles forsvarligt. Fødevarestyrelsens Kødkontrol medvirker til at sikre fødevaresikkerheden, dyresundheden og dyrevelfærden gennem kontrol på slagterierne.

Din arbejdsplads er Fødevarestyrelsen i Aarhus Nord. Her vil du blive en del af kødkontrollens sekretariat sammen med 16 engagerede kolleger, der arbejder med generelle ledelsesunderstøttende opgaver inden for HR, økonomi, formidling samt faglig rådgivning til de lokale kødkontroller.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Tiltrædelse den 01. januar 2024.

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via vores rekrutteringsystem på fvm.dk/job senest den 12. november 2023. Du søger stillingen ved at trykke på “Søg stillingen”.

Vi forventer at holde samtaler den 17. november 2023.

Er du interesseret?

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til sektionsleder Tine Flarup tlf. 72 27 57 92 eller dyrlægefaglig konsulent Marianne Kjær Bonde 72 27 52 71

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Ministeriet for Fødevare, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordre alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Veterinær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Veterinær
  • Århus N
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som veterinærer i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte veterinær i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal veterinærer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte veterinærer over tid

Dato Alle jobs som veterinærer
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0