Kriminalforsorgen søger chefkonsulent/enhedsleder med personaleledelse til Kriminalitetsforebyggelsesenheden i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Er du god til at sætte retning og skabe resultater? Har du lyst til ledelse? Kan du sikre stabil drift, faglig udvikling og god understøttelse af processer på forebyggelsesområdet? Så er du måske vores nye enhedsleder i Kriminalitetsforebyggelsesenheden.

Om stillingen

Som enhedsleder vil du i tæt samarbejde med områdechefen for Kriminalitetsforebyggelse varetage den faglige ledelse af forebyggelsesområdet. Der er tale om en nyoprettet stilling, der skal styrke ledelseskraften i enheden.

Baggrunden for oprettelsen af stillingen er, at kriminalforsorgen er i en proces med omlægning af områdestrukturen. Det betyder, at område Midt- og Nordjylland og område Syddanmark lægges sammen til ét område, der kommer til at dække hele Jylland og Fyn med et kommende områdekontor placeret i Aarhusområdet i løbet af 2024.

Kriminalitetsforebyggelsesenheden har de resocialiserende og kriminalitetsforebyggende indsatser som omdrejningspunkt. Det drejer sig bl.a. om programvirksomhed, undervisning, misbrugsbehandling og beskæftigelse samt alternative strafformer som fodlænke og samfundstjeneste. Vi er en organisation i stadig udvikling, og du vil derfor få ansvaret for en række udviklingsopgaver i enheden og i organisationen.

Kriminalitetsforebyggelsesenheden består af 23 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Du vil møde en engageret enhed med stor faglig ekspertise og et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar, gensidig fleksibilitet og med et fokus på medarbejdernes tryghed, trivsel og udvikling.

Med reference til områdechefen for Kriminalitetsforebyggelse vil du få ansvaret for, at vores samlede opgaveportefølje koordineres og kvalificeres i samarbejde med enhedens medarbejdere. Stillingen giver dig mulighed for at sætte dit tydelige faglige og ledelsesmæssige præg på både løsning og udvikling af områder inden for resocialisering og kriminalitetsforebyggelse i kriminalforsorgen.

Du vil komme til at beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver og have mange interne og eksterne samarbejdsrelationer herunder Direktoratet for Kriminalforsorgen, Forebyggelsesenheden i det østlige Danmark, de øvrige enheder i Områdekontoret samt vores institutioner i området.

Du vil få ledelsesansvar for programenhedens medarbejdere. Programenheden tæller i 2024 12 medarbejdere, der alle har som primær opgave at udføre programmer på områdets institutioner. Programmer i kriminalforsorgen er kognitive programmer, hvis mening er at give klienterne nye færdigheder i deres adfærd og omgang med andre mennesker. Gennem undervisning og træning lærer klienterne metoder, der kan bruges både under afsoning og efter løsladelse, med målet om at forebygge ny kriminalitet.

Om dig

Du har en relevant faglig uddannelse som fx socialrådgiver eller en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og har en bred erfaring inden for det socialfaglige område. Det er ikke afgørende, at du har erfaring som leder, men du skal have lyst til at udvikle dig som leder.

Uanset baggrund er det afgørende, at du er kvalitetsbevidst og grundig, og kan sætte en høj faglig standard.

Du har en god organisatorisk, politisk og strategisk forståelse og er stærk i krydsfeltet mellem embedsmandsrollen og praksis. Du er vant til at agere på flere niveauer og forventes at have evnerne personligt såvel som fagligt til at implementere og følge op på enhedens opgaver. Du er en god analytiker og er god til at få skabt dig et overblik over kompliceret stof. Du er god i samspillet med andre og nyder at have mange samarbejdspartnere og kan danne relationer med de fleste.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen til besættelse pr. 1. januar 2024.

Ansættelse og aflønninger i henhold til gældende overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Har du en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse ansættes du i henhold til overenskomst for akademikere i staten og med indplacering som chefkonsulent med personaleansvar.

Er du socialrådgiver vil du ansættes i henhold til fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område og efter organisationsaftale for socialrådgivere i staten.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Tjenestestedet er indtil videre Voldbjergvej 16, 8240 Risskov. Den endelige lokation for det nye områdekontor er endnu ikke fastlagt, men vil blive i Aarhusområdet.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, eksamensbevis og eksamenskarakterer samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 12. november 2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 15. november 2023 og evt. 2. samtaler i uge 47. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation som f.eks. pas eller kørekort. Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi desuden modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til områdechef for Kriminalitetsforebyggelse Agnete Lund på telefon 7255 4760.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Risskov
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1