Er du den administrative superhelt, der skal holde os flyvende?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Vi har et spændende produkt, hvor vi gør rigtig mange mennesker glade og inspirerer til sport og sund livsstil.

Læs videre hvis du elsker:

ADMINISTRATION, yde andre service, sport, sundhed, foreningsliv og øko.

Vi er et sprudlende, ambitiøst, perfektionistisk og kugleskørt team, der beskæftiger os med showbizz, og det er vi rigtig gode til.
Samtidig er vi møghamrende dårlige til MitID, bilagsafstemning, momsindberetning, medlemsstyring, nemrefusion, ansøgning om kommunale tilskud og alt muligt andet i samme boldgade.

Vi mangler med andre ord den servicemindede superhelt, der spiser det offentliges og bankernes bureaukrati til morgenmad, og som elsker at redde resten af flokken ved at sætte ting op i excel, kontrollere, servicere og ikke mindst påtage sig opgaven at gennemskue det offentliges nyeste påfund - og få dem til at gå væk!
Du skal kunne se dig selv skovle den administrative sne, mens det sner - gerne i mange år. Nogle måneder sner det meget, andre måneder sner det lidt mindre, og du trives forhåbentlig i begge dele.

Til sidst har vi en masse tilknyttede brugere som skal have venlig og hjælpsom support. De bliver så glade, når der er en, der har overskud til at give dem en hjælpende hånd.

Uden mad og drikke duer de andre helte ikke. Du synes måske også, det er helt suverænt at få et afbræk fra computeren midt på dagen, hvor du kører i Netto, koger et par æg, og stiller frokost an og så samler resten af flokken om et veldækket bord, hvor snakken flyder uhæmmet og hvor stemningen og taknemmeligheden er høj.

Måske er du endda interesseret i sund kost, og går som os andre op i at det vi fylder i hovedet er øko og godt for kroppen.

Du har ikke noget problem med at blive ringet op en lørdag, fordi en medarbejder, der knokler ude i marken, har et problem, som vedkommende har brug for hjælp til at få løst. Du kan faktisk bare godt lide, at nogen virkelig har brug for din hjælp og viden, selvom det måske betyder, at weekenden ikke altid er lig med 100% fred og ro.

Arbejdspladsen er uformel og dødhamrende fleksibel. Kom, gå, pas dit arbejde, tag ansvar. Allervigtigst pas på dine børn og din familie.

Der kan blive hjemmearbejde, hvis du kan leve op til sådan et ansvar ;)

Hos os er der f.eks. ikke barnets første, anden, tredje sygedag. Dine unger skal have din kærlighed, når de er syge, og når de så sover, så kan det jo være du kan lave lidt. Resten henter du på et senere tidspunkt.

Passionerede mennesker kan have svært ved selv at regne ud, hvor lang tid forskellige opgaver tager, så det er sindssygt vigtigt, at du er god til at sige fra. Du skal kunne passe på dig selv, så vi ikke skal til at bygge en HR afdeling vi ikke har.

Vi prøver nok ikke at være skidehamrende moderne. Eller måske er vi helt vildt meget foran og avantgarde.

Work/life balance og et super adskilt liv er svært i vores branche. Vi prøver i stedet at skabe et passioneret holistisk arbejdsmiljø, hvor arbejdet og livet bare virker sammen, fordi det giver mening, og hvor man føler, at man sammen med gode kollegaer gør en forskel, og laver lige præcis det man brænder for!

Løn efter kvalifikation :)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus V
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Højbjerg

    Motiveres du af at gøre en forskel og yde en god service og har du erfaring med sagsbehandling gerne inden for den kommunale verden?Så kan du gøre en forskel hos Midttrafik, da vi søger en sagsbe..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2