Brænder du for at skabe gode uddannelsesforløb? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge i reumatologi til Medicin 2...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vi er en velfungerende reumatologisk enhed, som er i gang med et spændende forbedringsarbejde. En vigtig del er en ny uddannelsesansvarlig overlæge. Du vil indgå i et samarbejde med én yderligere uddannelsesansvarlig overlæge i medicinsk afdeling samt arbejde tæt med øvrige speciallæger, vejledere og UKYL i Medicin 2.

Vi forventer, at du er passioneret omkring uddannelse, har erfaring som underviser og med organisation og koordinering. Forskningserfaring vægtes også højt.

Du vil finde rig mulighed for at sætte dit eget præg på funktionen og udviklingen af afdelingen og reumatologisk ambulatorium. Så det forventes, at du har en innovativ tilgang til opgaveløsning og vægter samarbejde højt.

Vi har i optageområdet et bredt udvalg af spændende patienter med reumatologiske sygdomme og varetager i ambulatoriet 46 % af alle nyhenviste reumatologisk patienter i Region Sjælland. Vi har et godt samarbejde med SUH, Køge, som varetager regionsfunktionen og med Rigshospitalet, der varetager den højt specialiseret reumatologi.

Til vores enhed er der også tilknyttet rygfunktion, som varetages selvstændigt af dygtige fysioterapeuter i samråd med én funktionsansvarlig speciallæge.

I Medicin 2 er der en god stemning, daglig undervisning og et tæt og godt samarbejde imellem afdelingens specialer - reumatologi, geriatri, gastroenterologi, apopleksi fase 2. Vi har uddannelseslæger i alle niveauer inkl. HU læger i reumatologi.

Reumatologer samarbejder især tæt med afdelingens intern medicinske sengeafsnit Medicinsk Observations Afsnit (MOA), hvor vi har en ugentlig stuegangsfunktion samt tilser og lægger udredningsplaner for patienter med mistanke om systemisk reumatologisk tilstande.

Afdelingen - Medicin 2:

Er en relativ ny medicinsk afdeling på Holbæk Sygehus med ny afdelingsledelse og egne døgndækkende vagtlag. Den tidligere store intern medicinske afdeling på Holbæk Sygehus blev organisatorisk delt i to afdelinger 1. Juni 2022.

Vi varetager intern medicinske patienter bredt, samt speciale patienter i gastroenterologi, geriatri og reumatologi. Vi har 2 medicinske sengeafsnit med tilsammen ca. 39 senge. Derudover har vi et sengeafsnit med 18 sengepladser til rehabilitering af patienter med apopleksi i fase to forløb. Der er 3 neurologiske overlæger ansat i dette afsnit, som varetager behandlingen.

Arbejdstilrettelæggelse generelt:

Afdelingen har et forvagtslag i 2-holdsskift på alle ugens dage med tilstedeværelse fra vagtværelse, og et bagvagtslag. Bagvagter arbejder i tilstedeværelse til kl. 21 på hverdage og kl. 18 i weekender og herefter med tilkald fra hjemmet. Det udover har speciallæger og læger sidst i HU et antal sen-vagter til kl. 18 og stuegangsfunktion i weekenden.

Vi vil meget gerne indgå i en dialog i forhold til individualiserede funktionsbeskrivelser, så man kan få balancen på plads mellem arbejds- og privatlivet.

Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved henvendelse til ledende overlæge Bjarne Andersen på tlf. 22 96 90 83 eller Lægefaglig Vicedirektør Dan Brun Petersen på tlf. 93 56 88 07.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Holbæk
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Ringsted

    Dagmarskolen søger en børnehaveklasseleder der brænder for at sikre børnene den bedste start på skolelivet. Dine kompetencer er vigtige for, at indskolingen opfylder vores ambition om at skabe- og .
    • Skoleleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Skoleleder i Køge

    På Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – uddanner vi dimittender til en række erhvervsrettede uddannelser på akademi- og bachelorniveau. Lige nu søger vi en energisk og struktureret studieleder med..
    • Skoleleder
    • Køge
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i spændingsfeltet mellem drift, udvikling, trivsel og læring..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Korsør

    Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i spændingsfeltet mellem drift, udvikling, trivsel og læring..
    • Skoleleder
    • Korsør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1