Supply Chain Planner til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel over for vores nye og eksisterende kunder. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel.

Vi søger en Supply Chain Planner til at sikre den fortsatte udvikling og optimering af planning, forecast samt vores vareflow til de fysiske butikker og Onlineshoppen. Du vil gennem et tæt samarbejde med resten af Category teamet, vores Butikssupport, marketingafdelingen, butikkerne samt vores leverandører, få et unikt indblik i Synoptiks processer og arbejdsgange.

Som Supply Chain Planner er du med til at sikre forecast og at der er varer på hylderne i de fysiske butikker og på Onlineshoppen. Vores Supply Chain team har ansvaret for hele processen, lige fra dialogen med vores leverandører og indkøbere, til support for en lang række interessenter samt daglig opfølgning på kvalitetsudfordringer og optimeringer af vareflowet, både fysisk men også elektronisk.

Dine opgaver vil derfor i første omgang være koncentreret omkring følgende:

  • Håndtering af masterdata, herunder oprettelse og vedligeholdelse af stamdata, sortiment, ordre og faktura

  • Styring af forecast og beholdning af produkter inden for egen portefølje, herunder sikre, at produkterne rammer den rigtige lokation på det rigtige tidspunkt
  • Løbende styring og opfyldning af varelageret
  • Håndtering af ’out of stock’-situationer
  • Ind- og udfasning af produkter
  • Samarbejdet med leverandører, dvs. fokus på at opbygge og udvikle relationer
  • Agere problemløser i forbindelse med leverancer, der ikke går som forventet
  • Deltage i møder med nøgleleverandører og have fokus på opfølgning af leverandørperformance

  • Kommunikation med hele værdikæden, både internt og eksternt
  • Fokus på optimering og udvikling af samarbejdet i forhold til et fysisk- og elektronisk flow
  • Daglig kontakt og support til vores butikker

Vores forventninger til dig:

  • Du har gerne en uddannelse indenfor logistik / SCM
  • Du har gerne nogle års erfaring med supply c, logistik eller tilsvarende
  • Du har gode kommunikationsevner og lyst til et job med en bred kontaktflade, både i- og udenfor organisationen
  • Du arbejder struktureret og er detaljeorienteret med fokus på kvalitet, selv i pressede situationer
  • Du har en stor evne i at jonglere med mange bolde på samme tid og sparke dem i mål.
  • Du har gode IT-færdigheder, herunder superbruger af MS Excel, erfaring med ERP-systemer og BI værktøjer

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team på 3 Supply Chain planners samt en S&OP Business Analyst, hvor høje ambitioner, fokus på en strømlinet proces samt forkærlighed for begrebet; work smarter, not harder går hånd i hånd. Du kan i Synoptik forvente et job med meget ansvar, en altid udfordrende hverdag samt mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af området.

Skal du med på holdet?

I Synoptik får du en spændende og udfordrende rolle i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være en af de mest succesfulde optikerkæder.

Tiltrædelse

Vi har brug for vores nye kollega snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Planner Pernille Tinning på mail: [email protected]

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • København

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Får du ting til at ske, brænder du for at løfte noget til det næste niveau, og er du en selvstændig og struktureret type, som kan trives i en afvekslende hverdag med mange bolde i luften? Så er du .
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i København

    Supply Chain Manager NORNORM Copenhagen Full-time Salary Competitive Join us in revolutionising the office furniture industry! At NORNORM, we have embark..
    • Supply Chain Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i København over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 7
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 6
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7

Værd at vide når du søger job som supply chain management i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer