Rekrutteringsfirma

Administrativ koordinator til Geminor DK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Vægter du det gode miljø højt, og kan du se dig selv i en administrativ og supporterende funktion hos en spændende virksomhed i vækst?

Geminor DK arbejder med europæiske totalløsninger på energi- og genanvendelsesområdet og søger netop nu en kollega, der kan udfylde en efterspurgt funktion som administrativ koordinator til kontoret i Aarhus.

Et job der giver mening

I et nyt og moderne kontor på Søren Frichs Vej får du din daglige gang i selskab med kompetente kollegaer, som prioriterer fællesskabet. Her vil du desuden opleve en høj grad af frihed under ansvar, ligesom der vil være en uformel tone og tæt sparring med dine nærmeste kollegaer, som sammen med dig varetager opgaver, der gør en forskel for miljøet.

I det daglige vil der være varierende opgaver, hvor deadlines, service og kommunikation i og udenfor organisationen spiller en afgørende rolle. Du får ansvaret for egne områder, og du vil bl.a. være en vigtig brik i virksomhedens optimering af nuværende processer.

Dine primære opgaver er:

  • Tilbagerapportering af dokumenter til relevante myndigheder
  • Kontering og godkendelse af fakturaer
  • Fakturering internt og eksternt i eget system
  • Månedlig opfølgning af udestående hos kunder, modtagere og internt
  • Deltagelse i den daglige drift af vores projekter
  • Andre forfaldne administrative opgaver

Hvad skal jeg kunne?

Hos Geminor DK vægtes personlighed og potentiale højest, og der kan derfor være flere indgangsvinkler til denne stilling. Måske kommer du med erfaring fra en lignende stilling af administrativ eller økonomisk karakter. Det kan også være, at du har en baggrund indenfor logistik og er klar på at lære nyt.

Da Geminor DK arbejder med store projekter på tværs af mange lande i store datasæt, er det afgørende, at du har god datadisciplin og trives i en stilling med dybde i arbejdsopgaverne. Du er derfor systematisk og har blik for detaljen, ligesom du er struktureret og evner at bevare overblikket.

For at matche arbejdsmiljøet er du selvstændig og ansvarsfuld, og du kan se sig selv ind i værdier som medbestemmelse og medindflydelse. Derudover værdsætter du fællesskabet, og du bidrager gerne med godt humør og nye initiativer, både hvad angår det faglige men også gerne til at udbygge de sociale arrangementer i afdelingen.

Til gengæld får du:

  • Indsigt i en spændende branche, der arbejder med højaktuelle emner indenfor energi og genanvendelse
  • Et arbejde med mening, da man gør en forskel for miljøet
  • Et job med frie rammer hos en virksomhed med mange muligheder
  • Et fagligt og socialt fællesskab, hvor man vælger hinanden til

Hvor søger jeg jobbet?

Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Geminor DKs nye administrative koordinator. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Cindie Kogstad fra FLAIR – tidligere Adecco på tlf.: 26 77 38 65. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Geminor DK

Geminor DK ApS er et af Skandinaviens ledende handels- og entreprenørvirksomheder inden for genanvendelse og energiudnyttelse af affald. Virksomhedens primære opgave er at håndtere og videreformidle affald til energiudnyttelse og genanvendelse hos forskellige affaldsforbrændingsanlæg og industrivirksomheder på tværs af Europa.

Geminor DK ApS er datterselskab af norske Geminor AS, og sammen er virksomheden repræsenteret i ti lande.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Risskov

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8240 Risskov
    • Administrativ medarbejder
    • Risskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1