Rekrutteringsfirma

Vikarstilling: Business Coordinator (Barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus C

Business Coordinator (Barselsvikariat)

Fleksibel og struktureret koordinator, der med en blanding af overblik, detaljesans og smil sikrer høj kvalitet og service!

https://uhc.dk/wp-content/uploads/2023/09/Videoannonceskabelon-1-7-1.mp4

Unique Human Capital løser rekrutteringsopgaver (Executive Search samt Search & Selection), og vi har nogle fantastiske kunder inden for alle brancher. Vi har brug for en barselsvikar i rollen som Business Coordinator til at sikre vores høje kvalitetsniveau fra start til slut i rekrutteringsprocesserne. Vi er en klassisk projektorganisation, og du får derfor mange faste opgaver, der skal håndteres effektivt i løbet af de forskellige faser, og der vil ligeledes være mange ad hoc-opgaver.

Med ro og overblik tager du et tydeligt og positivt ansvar for dine opgaver og yder den imødekommende service og backup, der skal til for at komme i mål med opgaverne rent administrativt. Du sørger for den endelige kvalitetssikring af alt materiale, der sendes ud af huset til både kunder, kandidater og samarbejdspartnere. Endelig er der meget administrativ dokumenthåndtering og GDPR-mæssige opgaver, som kræver struktur og processtyring.

Af udvalgte ansvarsområder og arbejdsopgaver kan følgende nævnes:

  • Skriftlig støtte og oplæg til salgspræsentationer mm.
  • Klargøring af materiale ved opstart af nye sager
  • Registrering og oprettelse i systemer af kunder, sager mm.
  • Korrekturlæsning på alt skriftligt materiale, der sendes ud af huset på både dansk og engelsk
  • Koordinering af kandidatsamtaler, kundemøder og kalenderstyring
  • Oprettelse og fremsendelse af tests og tilbagemeldinger
  • Udarbejdelse og koordinering af det færdige præsentationsmateriale og agendaer
  • Endelig afslutning og nedlukning af sager i systemer samt ekstern kommunikation
  • Referent på ugentlige salgs- og driftsmøder mm.
  • Assistere ved præsentationsdage og kundemøder

Du er sprogligt stærk, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk, så du kan læse korrektur på indhold, formulering, grammatik og tegnsætning. Det er vigtigt med en udpræget detaljesans og interesse for de små nuancer, som nogle gange kan gøre den store forskel.

Du kommer fra en lignende rolle med mange koordinerende og administrative arbejdsopgaver, der kræver fokus, struktur og overblik for at kunne prioritere og nå i mål indenfor deadlines, fx fra konsulentbranchen, projektorganisationer, rekruttering, advokat el.lign. der beskæftiger sig med tidsbegrænsede sager, højt tempo, service og mange professionelle stakeholders. Alternativt er du relativt nyuddannet kandidat med samme struktur- og detaljesans opnået via studiets mange projekter, eksaminer og/eller erhvervsrelevante studiejobs.

Som person er du smilende, imødekommende og oprigtigt interesseret i dine omgivelser med god situationsfornemmelse. Samtidig besidder du en naturlig modenhed og udstråler troværdighed med stor ansvarsfølelse for dine opgaver, der indgyder ro, stabilitet og tillid på tværs i organisationen. Du har et udpræget servicegen og er både selvstændig, energisk og effektiv.

Du trives med at være en hjælpsom og støttende kollega, der forstår at handle på tingene, tage ansvar og følge tingene til dørs med grundighed. Indstillingen bør være, at ingen opgave er for stor eller lille, og at du står klar til at løse alle typer opgaver – også når de opstår med kort varsel.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du bliver en del af search- og koordinatorteamet på 18 personer, og på sagerne vil du altid arbejde tæt sammen med de kundeansvarlige konsulenter og searchere, da vi løser opgaver i teams. Vores organisation bygger på et meget uhøjtideligt og lavbureaukratisk miljø, hvor de menneskelige værdier sættes højt, og ordentlighed er et vigtigt nøglebegreb.

Du vil få et interessant job i en nøgleposition med en stor kontaktflade både internt i organisationen og eksternt til kunder og kandidater i mange brancher. Du får derfor udvidet dit indblik og netværk betragteligt i erhvervslivet.

Arbejdssted: Aarhus C

Arbejdstid: Fuld tid med daglig arbejdstid primært mellem kl. 8-16, men fleksibilitet er nødvendig, da peaks og korte deadlines kan forekomme. Barselsvikariatet forventes at strække sig fra november 2023 – september 2024, men forhåbentligt kan vi finde andre muligheder bagefter, hvis begge parter ønsker det, fx som researcher?

Vil du vide mere om stillingen og Unique Human Capital, er du velkommen til at kontakte Senior Research Director, Berit Nørregaard på +45 22 88 79 19 eller [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Århus C

    Do you want to work for the world`s leading wind energy company?That`s a great opportunity for you. You can provide operational support for wind farms in Europe as a Team Leader of Offshore Com..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 15
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 16
17. april 2024 16
16. april 2024 15
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 13
11. april 2024 12
10. april 2024 10
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 10
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 10