Supporter med stort servicegen til kreditorafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Supporter med stort servicegen til kreditorafdeling

Brænder du for at leverer en fantastisk serviceoplevelse? Og ligger det i dit DNA at tage ansvar, ejerskab og følge opgaver til dørs?

Hvis ja, så kom og bliv en del af Coops kreditorafdeling, hvor alle bidrager til at gøre en forskel for vores kreditorer, butikker og interne kollegaer.

Bliv en del af Supportteamet i Kreditorafdelingen

I Supportteamet bliver du en del af 15 medarbejdere, hvor vi er en del af en stor Kreditorafdeling på i alt 55 medarbejdere. Du vil blive en del af supportteamet som beskæftiger sig med support til vores kreditorer, butikker og interne kollegaer.

I supportafdelingen er vi ofte sidste instans, og derfor en vigtig sparringspartner for vores omgivelser, der er sjældent 2 ens dage, og selvom arbejdet ofte kan være præget af travlhed har vi god humor, og giver plads til hinandens forskelligheder.

Det går jobbet ud på

I rollen som Supporter vil du sammen med dine kollegaer i supportteamet være Coops stemme ud mod vores leverandører, butikker og kolleger på Servicekontoret.

I Supportteamet har vi fokus på at svare på spørgsmål fra vores butikker pr. telefon samt fra vores sagsstyringssystem (ServiceNow) hverdage mellem kl. 08:00 til 16:00.

Opgaverne dækker blandt andet:

  • Håndtering af indkommende telefonopkald
  • Håndtering af indkommende sager i vores sagssystem
  • Ad hoc opgaver indenfor kreditorbogholderi (kontoafstemninger, analyser, workshop og mindre projekter)

Hvad bringer du med dig ind i rollen som Supporter

  • Du har, som minimum en uddannelse indenfor kontor og administration, samt er god til tal.
  • Du har erfaring med kundesupport.
  • Du trives med at arbejde i flere it-systemer og er nysgerrig på at lære nyt.
  • Er daglig bruger af Excel
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider og har en positiv tilgang til dit arbejde
  • Du er en holdspiller og holder hovedet koldt i pressede situationer

Det får du hos os i Coop

  • Mulighed for at blive en del af én af Danmarks mest bæredygtige og agendasættende virksomheder
  • Gode kollegaer i en afdeling hvor det tit går stærkt og hvor erfaringsudveksling, sparring og intern læring er i højsæde
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som f.eks. personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele

Ydermere er Coop præget af både Coops historiske vingesus (156 år), vores aktive medlemmer og lysten til at forandre og skabe ny historie, hvor ansvarlighed og forretning går hånd i hånd. Vi har fokus på at samarbejde på tværs af Coop kontinuerligt styrkes, således at vi løfter i flok – det er en del af vores DNA.

Lyder ovenstående spændende?

Send venligst din ansøgning og CV via ’Ansøg nu’ senest den 31. juli Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teamchef for DFH Kenneth Lynge Nielsen på 43 86 27 98 eller mail [email protected] .

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3a041ca)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Albertslund
  • Mandag den 17. juli 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    <p>Motiveres du af en omskiftelig hverdag og et højt tempo? Trives du i en administrativ rolle med fokus på fremdrift? Vil du blive en del af et lille, men stærkt team? Så kan du være vores n..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Er du engageret i den grønne dagsorden, og har du erfaring med cirkulær økonomi og affaldshierarki? Vil du arbejde med affald, logistik og bæredygtighed i en ledende virksomhed i konstant udvikling..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    Da vores administrative kollega har valgt at søge nye udfordringer, søger vi pr. 1. september 2024 en erfaren, dygtig og engageret administrativ medarbejder til Ældrecentret Æblehaven.Vi er et .
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 2
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 5