Logistik koordinator til Waste Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vil du arbejde med affald, logistik og bæredygtighed i en virksomhed der er i rivende udvikling? Er du proaktiv, kundeorienteret og har flair for data? Lyder det insteressant at have en stor kontaktflade med interne kollegaer og leverandører? Så kan du måske blive vores nye Logistik Koordinator i Waste Management teamet i Corporate Facilities i Novo Nordisk. Ansøg i dag og start din livsforandrende karrere hos os life changing career ! Vi har to ledige stillinger, både en fast og et vikariat (2 år). Vi beder dig derfor venligst om at angive i toppen af dit CV om du enten er interesseret i den faste stilling, vikariatet eller begge typer af stillinger. Stillingen Som Logistik Koordinator vil du være ansvarlig for håndtering af ordre, kundesupport, rådgivning og datakvalitet. Ordrene modtages fra alle Novo Nordisk sites i Danmark. Dine primære ansvarsområder vil blandt andet være:
  • Oprette, behandle og videreformidle indgående ordre fra interne kollegaer (f.eks. ad hoc tømning af containere)
  • Håndtere henvendelser på både email og telefonisk
  • Rådgive interne kollegaer på helhedsorienteret affaldsløsninger i tæt samarbejde med renovationsleverandører og andre samarbejdspartnere
  • Registrere, analysere og validere data
  • Deltage i driftsmøder og på sigt drive møderne
  • Bidrage til at fremtidssikre ydelsen ved at komme med optimeringsforslag
  • Kvalifikationer For at vi bliver et godt match, har vi en forventning til, at du har følgende kvalifikationer:
  • Minimum 5 års erfaring indenfor logistik og/eller affaldsbranchen
  • Er fortrolig med at bruge IT systemer og i stand til at fortolke og analysere data
  • Taler og skriver dansk og engelsk
  • Desuden har vi et ønske om, at du er god til stakeholder management og ved hvor vigtig den gode dialog er for at få løst opgaven bedst muligt. Du er nysgerrig, proaktiv og løsningsorienteret samt er du ADR certificeret. Derudover er du i stand til at prioritere opgaverne efter kritikalitet og eskalere såfremt nødvendigt. Til sidst ser vi at du er med på den grønne agenda og har erfaring med affaldshirakiet og cirkulær økonomi Om afdelingen Vi er omkring 230 ansatte I Corporate Facility Management, fordelt i Bagsværd, Hillerød, Måløv og Kalundborg. Vi har tilknyttet en leverandørbase med ca. 2500 eksterne medarbejdere. Vi driver strategisk facility management i Danmark og er ansvarlig for sikkerhed, bæredygtighed og optimerer løbende Novo Nordisks bygninger og leverer service til mere end 20.000 af vores danske kollegaer. Afdelingen Facility Maintenance & Logistics er placeret i Bagsværd og består af 16 medarbejdere som er ansvarlig for at drive vedligehold i administrative bygninger, samt affaldsbehandling på tværs af alle danske sites. Afdelingen leverer service og vedligehold igennem kontrakter med eksterne leverandører. Om Novo Nordisk Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling. Kontakt For mere information kan du kontakte manager Cecilie Hoffmann Jensen på +45 3079 6711 Deadline 28 marts 2023. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og jobsamtaler vil blive gennemført løbende, derfor venligst send din ansøgning hurtigst muligt. Vi går op i din motivation. Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. For at sikre en fair og effektiv ansættelsesproces bedes du undlade at vedhæfte et foto i dit CV eller ansøgning. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Administrativ medarbejder i København

      Fri kontakt
      Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
      • Administrativ medarbejder
      • København
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder (elev) i Brøndby

      Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
      • Administrativ medarbejder
      • Brøndby
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Bagsværd

      Are you motivated by supporting others and working in a team with great teamwork sprit, where fun is an essential part of the workday? Do you want to be part of our journey to deliver a world class..
      • Administrativ medarbejder
      • Bagsværd
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Bagsværd

      Are you someone who excels in project management and desires to take a pivotal position in overseeing how we manage our growing network of external manufacturing sites? Does the prospect of establi..
      • Administrativ medarbejder
      • Bagsværd
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    2. maj 2024 12
    1. maj 2024 11
    30. april 2024 10
    29. april 2024 10
    28. april 2024 12
    27. april 2024 12
    26. april 2024 10
    25. april 2024 10
    24. april 2024 10
    23. april 2024 9
    22. april 2024 7
    21. april 2024 7
    20. april 2024 8
    19. april 2024 9
    18. april 2024 9
    17. april 2024 9
    16. april 2024 9
    15. april 2024 11
    14. april 2024 11
    13. april 2024 11
    12. april 2024 9
    11. april 2024 7
    10. april 2024 7
    9. april 2024 7
    8. april 2024 7
    7. april 2024 11
    6. april 2024 11
    5. april 2024 11
    4. april 2024 10
    3. april 2024 9
    2. april 2024 9