Koordinerende sagsbehandler Team Job og Udvikling i Jobcenter Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Tror du på, at alle kan bidrage på arbejdsmarkedet? Tror du på, at ingen kan alt, men alle kan noget? Hvis JA - så læs videre!
Vi søger en kollega, der med en anerkendende og resultatorienteret tilgang brænder for at arbejde både helhedsorienteret og tværfagligt for at fremme sygemeldtes muligheder og tilknytning på arbejdsmarkedet.

Velkommen til dit team
Du vil blive en del af et velfungerende og fagligt stærkt team med 5 dygtige kollegaer. Vi har en god arbejdshumor, vi arbejder selvstændigt, hjælper og deler erfaringer med hinanden og vi vægter sparring højt. Vi er gode til at give plads til hinandens forskelligheder.

Vi sætter altid en ære i, at spille hinanden gode omkring vores fælles kerneopgave. Du har løbende mulighed for sparring med teamets faglige koordinatorer og andre tværfaglige samarbejdspartnere som f.eks. psykologer og coaches. Derudover tilbyder vi supervision og vi arbejder med talegenkendelse.

Pt. løber vi stærkt – derfor har vi meget brug for dig. Vi er klar til at give dig et godt introforløb med støtte fra faglige koordinatorer og kollegaer.

Du skal derfor have fokus på at fremme den sygemeldtes tilknytning til arbejdsmarkedet. Vi understøtter, at den sygemeldtes arbejdsevne bliver udviklet gennem en koordineret og aktiv indsats hvor den enkeltes mål i forhold til arbejde og uddannelse er styrende for, hvilke indsatser, der sættes i gang. I et jobafklaringsforløb skal du have en koordinerende rolle, og sikre tæt samarbejde med læger, behandlingssystemet, arbejdsgivere, faglige organisationer, etc. Vi anvender kompenserende ordninger, der kan bringe den sygemeldte tættere på arbejdsmarkedet. For de sygemeldte, der på dette tidspunkt i deres sygdomsforløb har en arbejdsgiver, er fokus arbejdsfastholdelse i det job, som den sygemeldte kender.

Dine opgaver:

  • Du skal i samarbejde med borgeren udarbejde en plan for tilbagevenden til arbejdsmarkedet.
  • Du skal arbejde med fokus på CV og jobspor/jobmuligheder.
  • Du skal følge op på den sygemeldtes helbredsmæssige situation via indhentelse af lægelige oplysninger mv. Du skal løbende vurdere borgerens uarbejdsdygtighed, og udarbejde partshøring samt afgørelse herom, når dette er relevant.
  • Du skal vurdere, og iværksætte relevante indsatser – herunder understøttende forløb samt praktikker i samarbejde med virksomhedskonsulenterne, der er tilknyttet teamet. Du skal indgå i samarbejde på tværs af kommunens afdelinger.
  • Du skal i samarbejde med borgeren udarbejde rehabiliteringsplanens forberedende del, hvor sagen vurderes at skulle forelægges kommunens rehabiliteringsteam samt deltage i dette møde. Du skal træffe afgørelser på baggrund af rehabiliteringsteamets indstilling.

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, og har erfaring med arbejdsopgaver inden for beskæftigelsesområdet og gerne med jobafklaring eller fra sygedagpenge området. Vi arbejder efter den coachende tilgang. Du skal kunne mestre og udvikle den gode samtale med borgeren, da samtalen i Jobcenter Frederikshavn er en stor del af indsatsen.

Du skal tænke innovativt og kan skabe resultater. Du er en mester i at kunne motivere samtidig med at være i stand til, at stille de nødvendige krav for at sikre, at borgens udvikling og plan følges. At kunne arbejde selvstændig og holde deadlines er et must. Ligeledes at du kan kommunikere sikkert og tydeligt såvel mundligt som på skrift. Du må ikke være afskrækket af at skulle træffe afgørelser – også de, der er svære.

Vi forventer, at du:

  • er velfunderet i lovgivningen på området og er minded for at læse lovstof, samt at du kan arbejde systematisk og struktureret.
  • har erfaring med at arbejde med sygedagpenge og borgere i jobafklarings forløb.
  • inspirerer til fremdrift og den gode løsning.
  • har flair for at arbejde med IT.
  • kan arbejde selvstændige, du er tillidsvækkende, og serviceorienteret og har en respektfuld tilgang til borgerne.

Har vi vakt din interesse?
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. december 2023. Stillingen er midlertidig frem til 31. december 2024, hvor der kan være mulighed for forlængelse.
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende HK/DS-overenskomst.

Ansøgningsfrist: fredag den 13. oktober 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 42

Ansættelsessted
Jobcenter Frederikshavn, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn. Du er velkommen til at kontakte faglige koordinatorer Rikke Møller, tlf.: 98 45 56 54 eller Jon Rode Jørgensen tlf.: 9845 5626 og afdelingsleder Lis R. Haga, tlf.: 9845 7206 med spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=12f26439)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederikshavn
  • Fredag den 13. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Nordjylland

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Administrativ medarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Vrå

    Er du klar til at kickstarte din karriere i en international fødevarevirksomhed, og vil du være med til at sælge marmelade i hele verden? Så læs videre her! Vi søger nemlig en energisk og ambit..
    • Administrativ medarbejder
    • Vrå
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig teknisk indsigt? Så er det mås..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederikshavn

    Har du erfaring med backoffice inden for elhandel? Brænder du for at sikre korrekt data - og stræber du efter høj kvalitet i arbejdet med systemer? Så er det dig, vi har brug for hos Frederikshavn .
    • Administrativ medarbejder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 7
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7