Afdelingsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Trives du med at servicere et stærkt lederteam og være med til at udvikle afdelingen og være en nøgleperson? Ønsker du at blive del af en afdeling, der gør en forskel for million af patienter over hele verden? Så er her en spændende mulighed som afdelingsassistant til vores afdeling i IT- og automationsområdet i DD&IT PS Injectable Finished Products i Hillerød. Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere! Om jobbet Du vil blive en vigtig del af lederteamet i afdelingen og skal arbejde sammen med både interne og eksterne stakeholdere. Du skal supportere ledergruppen med en bred vifte af opgaver, herunder deltage i ledermøder, sikre planlægning af ledelsesaktiviteter, støtte omkring ansættelser, bidrage til strategien for afdelingen samt supportere afdelingslederen. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Være med til at udvikle kommunikationsplatformene i afdelingen
  • Ansvarlig for opfølgning på afdelingens budgetter
  • Supportere afdelingens medarbejdere i forhold til IT-systemer, administrative spørgsmål samt være medarbejdernes go-to person
  • Støtte omkring onboarding af nye medarbejdere i området
  • Mulighed for at være afdelingens arbejdsmiljø repræsentant (AMR) og aktiv arbejde for at forbedre det fysiske kontorbaseret og psykosociale arbejdsmiljø

  • I tillæg til dette vil du være en del af områdets administrative netværk, hvor du vil få faglig sparring samt hjælpe med tværgående opgaver så som planlægning af World Diabietes Day, Julefrokost og andre større fælles arrangementer. Kvalifikationer For at være succesfuld i rollen forestiller vi os, at du har flest mulige af følgende kvalifikationer:
  • 2+ års erfaring fra en lignende stilling med administrativt ansvar
  • Du har gode evner indenfor MS office, har let ved at lære nye IT systemer. Erfaring med SAP er en fordel
  • Du er systematisk og proaktiv i dit arbejde
  • Du har gode kommunikative evner på engelsk og dansk i både skrift og tale

  • Som person er du positiv og imødekommende, med stærke evner indenfor stakeholder management og opbygning af relationer på tværs af organisationen. Du har en god fornemmelse for at optimere systemerne og processerne omkring dig, og sætter en ære i at yde den bedste support til dine kollegaer. Derudover trives du i en alsidig hverdag med mange varierende opgaver og skiftende prioriteter. Om afdelingen Du bliver en del af IT- og automationsområdet i DD&IT PS Injectable Finished Products i Hillerød, hvor vi supporterer produktionen med forskellige IT/OT-løsninger, kører og deltager i forskellige IT/OT-relaterede projekter for at sikre produktion stabilitet, overholdelse og fremtidige kapacitetskrav. Afdelingen består af ca. 80+ dedikerede medarbejdere fordelt på 7 teams samt 20+ konsulenter. Vi er en gruppe mennesker med forskellige baggrunde, men vi har alle til fælles at støtte og hjælpe hinanden, have det sjovt og gøre en stor forskel. Vi arbejder målrettet med at optimere vores processer, og vi værdsætter samarbejde, gode relationer og åbenhed. Om at arbejde i Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med mange talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Søren Gøtzsche Ravnløkke på mobil +45 30793404. Ansøgningsfrist 10.12.2023 Der vil afholdes jobsamtaler løbende, så vi anbefaler ansøge hurtigst muligt. Vi interesserer os for din motivation. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hillerød

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    1. juni 2024 6
    31. maj 2024 7
    30. maj 2024 7
    29. maj 2024 7
    28. maj 2024 5
    27. maj 2024 4
    26. maj 2024 4
    25. maj 2024 4
    24. maj 2024 4
    23. maj 2024 5
    22. maj 2024 6
    21. maj 2024 5
    20. maj 2024 7
    19. maj 2024 7
    18. maj 2024 7
    17. maj 2024 6
    16. maj 2024 5
    15. maj 2024 4
    14. maj 2024 7
    13. maj 2024 7
    12. maj 2024 7
    11. maj 2024 7
    10. maj 2024 6
    9. maj 2024 6
    8. maj 2024 6
    7. maj 2024 6
    6. maj 2024 3
    5. maj 2024 3
    4. maj 2024 3
    3. maj 2024 3
    2. maj 2024 3