Maskinmester eller ingeniør med lyst til at give sin viden videre – og efteruddanne sig i industri 4.0

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udvikle og undervise på vores uddannelse til automationsteknolog, og give din viden videre til næste generationer i branchen?

På KEA – Københavns Erhvervsakademi – oplever vi en øget aktivitet på automationsområdet, og vi søger derfor endnu en kollega til et team af dygtige undervisere på vores videregående uddannelse til automationsteknolog.

De studerende på uddannelsen beskæftiger sig bredt med industriautomation, herunder PLC-, HMI- og SCADA-systemer samt robotteknologi – alt sammen koblet med et forretningsmæssigt perspektiv. I det daglige vil du deltage i gennemførelsen og udviklingen af uddannelsen i tæt samarbejde med teamet, dit netværk i automationsbranchen samt samarbejdspartnere.

Vi søger en kollega med faglig viden inden for enkelte eller flere af følgende områder:

  • PLC-, HMI-, SCADA-programmering
  • Maskin- og el-teknik
  • Robotteknologi

Du bliver ansat som underviser (adjunkt/lektor) på KEAs tekniske uddannelsesområde – i daglige tale ”KEA Teknik” - og kan se frem til en alsidig hverdag i uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise på fuldtid- og deltidsuddannelsen, og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af din rolle bliver også at skabe og bibeholde dine relationer til erhvervslivet til gavn for både din egen og de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: Undervisning, udvikling og relationsarbejde.

Du får et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil. Vi vægter din faglige og pædagogiske udvikling højt, så der vil være gode muligheder for at deltage i kurser og konferencer i både Danmark og i udlandet. På programområdet KEA Teknik får du ca. 50 kollegaer fordelt på 8 uddannelser, hvor automationsteamet udgøres af syv kollegaer pt. Vi har hjemme på Lygten 16, 2400 København NV tæt på S-tog stationer og metro.

Klik ind på vores karriereside, læs mere om jobbet og hør, hvad nogle af vores undervisere siger om, hvad der er det bedste ved at være underviser på KEA.

DIN BAGGRUND OG KOMPETENCER

Du har sikkert en uddannelse som maskinmester, ingeniør eller automationsteknolog med en overbygning.

Du har måske tidligere undervist eller underviser i dag på en videregående teknisk uddannelse, eller du kommer fra en erhvervsskole med tekniske uddannelser eller har arbejdet med tekniske kursusaktiviteter.

Du kan både komme i betragtning til jobbet, hvis du har få års erfaring eller hvis har en lang karriere i erhvervet med lyst til at lære fra dig. Det vigtigste er, at du har lyst til at blive videnmedarbejder på KEA, hvor teknologi, forretning, bæredygtighed og pædagogik vil være indhold i din nye profession som adjunkt/lektor.

SKAL VI SÆTTE STRØM TIL NYE UDFORDRINGER PÅ KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelseschef Steen Mandsfelt Eriksen på mobil 21643714 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 10-04-2023. Stillingen ønskes besat pr. 01-06-2023 eller efter nærmere aftale.

I forbindelse med en evt. anden samtale kan der indgå personlighedsprofil og/eller besvarelse af en caseopgave.

Klik på Ansøg nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

ANSÆTTELSE SOM ADJUNKT ELLER LEKTOR
Du ansættes i en fuldtidsstilling med stillingsbetegnelse som adjunkt eller lektor, omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier, m.fl. efter gældende overenskomst.

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og får rig mulighed for at udvikle dig i rollen. Ud over tæt samarbejde med erfarne kollegaer ifm. planlægning af undervisningsforløb, vil du deltage i KEAs adjunktforløb som en integreret del af dine daglige opgaver. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med fokus på din kompetenceudvikling, hvor du vil udvikle og styrke dine kompetencer som underviser. Forløbet omfatter bl.a. hvordan du udvikler dine teoretiske, faglige og pædagogiske kompetencer i forhold til tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning samt udvikling af kompetencer ift. at deltage i erhvervsakademiske forsknings- og udviklingsaktiviteter. I forløbet indgår løbende sparring og vejledning, og du gennemfører forløbet sammen med andre adjunkter på tværs af KEA.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • København NV
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i København

    VVS-montør søges til rammeaftaler og serviceopgaver i København 03-01-2024 Vi søger DIG, som sætter pris på at blive værdsat i dagligdagen og som søger en arbejdsplads, hvor der er stor fokus..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    To VVS-montører søges til serviceopgaver i KBH 04-04-2024 Vil du arbejde hos en el- og VVS-virksomhed, hvor din indsats bliver værdsat? Vi søger to VVS-montører til vores afdeling i Brøndby, .
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Er du en dygtig VVS-montør med erfaring indenfor udskiftning af stigestrenge? Har du evnen til at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi leder efter! Om jobbet: Der er en boligforening de..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    En erfaren blikkenslager søges som skal lave inddækninger, tagrender og vvs opgaver, rørarbejde hos boligselskaber, private parcelhuse. Det er opgaver både indenfor installations arbejde og spjældo..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 4
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 3
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1