Kontorfunktionær søges til Flygtningenævnets sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er administrative arbejderopgaver noget for dig? Er du serviceminded, og kan du holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften? Vi søger en ny kollega til vores administrative team i Flygtningenævnets sekretariat.

Velkommen til Flygtningenævnets sekretariat

Flygtningenævnets sekretariat er et uafhængigt domstolslignende organ, der hører under Hjemrejsestyrelsen. Sekretariatets hovedopgave er bl.a. at behandle klager vedrørende asylrelaterede afgørelser på udlændingeområdet, og at yde juridisk og praktisk bistand til Flygtningenævnets medlemmer. Du kan læse mere om, hvem vi er, og hvad vi arbejder med, her.

Som vores nye kollega vil du indgå i sekretariatets administrative team, som samlet består af 9 dygtige medarbejdere. Teamet understøtter sekretariatets arbejde med håndtering af Flygtningenævnets hovedpostkasse, oprettelse af klagesager samt kontere diverse fakturaer. Derudover vil du på sigt komme til at udarbejde udkast til afgørelser i lettere sagstyper.

”En arbejdsplads, hvor man har lyst til at komme på arbejde, med søde og hjælpsomme kolleger, og hvor arbejdsopgaverne er varierende.” Sådan fortæller din kommende kollega Jette om sit job i det administrative team.

Din nye hverdag

Du vil få en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver i et spændende politisk miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt.

Dine primære opgaver vil være, at:

  • håndtere indgående post
  • indgå i sekretariatets telefonbetjening
  • afsende afgørelser og fristbreve i rette tid
  • besvare henvendelser fra ansøgerne og myndigheder
  • udarbejde udkast til afgørelser

Vores forventninger til dig

Du har en relevant baggrund, f.eks. en kontoruddannelse eller lignende, og du skal være fortrolig med Office-pakken.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en struktureret tilgang til din opgaveløsning og evner at arbejde selvstændigt
  • er kvalitetsbevidst og omstillingsparat, så du hurtigt og effektivt kan skifte mellem opgaver, når prioriteringer ændrer sig
  • er serviceminded og sørger for, at alle får den hjælp, de har brug for
  • udviser fleksibilitet og er indstillet på at hjælpe kolleger, når det kræves
  • er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt

Du vil skulle samarbejde med hele sekretariatet og dets medlemmer, så det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner. Vi løfter i flok og lægger stor vægt på at hjælpe og sparre med hinanden.

Hos os får du

Du vil blive taget godt i mod af sekretariatets ca. 50 engagerede kolleger, som kommer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men hvoraf de fleste er jurister. Vi udfører vores arbejde i en uformel omgangstone og du vil opleve, at dørene altid står åbne, når du har brug for sparring.

Vi prioriterer det sociale fællesskab, og vi gør meget ud af også at mødes uden for arbejdstiden, f.eks. til en byvandring eller i vores løbeklub.

Vi har fokus på at arbejdslivet skal harmonere med privatlivet. Vi kan derfor tilbyde fleksible arbejdstider, massageordning og gode muligheder for hjemmearbejde efter aftale.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorfunktionær Tina Sabrina Højlund-Nielsen på telefonnummer 61 98 37 14 eller på e-mail [email protected] eller enhedschef Line Estrup Bundgaard på telefonnummer 61 98 37 32 eller på e-mail [email protected].

Er du vores nye kollega?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis mv. senest tirsdag den 5. marts 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 11.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som kontorfunktionær efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Hjemrejsestyrelsen, Adelgade 11-13, 1304 København K.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 05. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0