Projektleder til Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at være en drivende kraft i at skabe forbedringer og resultater? Vil du arbejde på en af Danmarks største arbejdspladser? Har du erfaring med projektledelse og med at arbejde i politiske organisationer? Så er du måske vores nye projektleder

Som vores nye projektleder får du en nøglerolle i at drive en variation af forskellige typer projekter, herunder strategiske projekter, der støtter op om universitetets digitaliseringsstrategi og skaber synlige forbedringer for de henved 47.000 studerende og ansatte.

Du bliver en del af KU-IT i sektionen for Udvikling & systemer, og vil i hverdagen arbejde tæt sammen med andre projektledere, porteføljemedarbejdere, udviklere, leverandører og ikke mindst vores kollegaer på tværs af Københavns Universitet i fællesadministrationen og på fakulteter og institutter.

Vores nye projektleder vil indgå i en faglig stærk, engageret og dynamisk gruppe bestående af 14 projektledere med forskellig baggrund, erfaring og alder. Udvikling, sparring, fleksibilitet og kvalitet i opgavevaretagelsen er nøgleord for gruppens arbejde. Vi søger konstant at optimere gruppens samlede kompetenceniveau, og der er gode muligheder for kompetenceudvikling for alle medarbejdere.

I et landskab af varierende opgaver, vil du som projektleder hos os blandt andet skulle:

  • Lede større og mindre digitaliseringsprojekter
  • Sikre af at projekterne følger KU’s projektmodel og styringsmodel
  • Yde konsulentstøtte og rådgivning, eksempelvis ved afvikling af workshops og procesarbejde
  • Sparre med projektejere, projektdeltagere og projektledere
  • Udbrede forståelsen for og anvendelsen af gevinstkortlægning og - realisering
  • Rapportere til ledelse og styregrupper på fremdrift, økonomi og tidsplan
  • Deltage i projektledernetværket på KU.

Ved udvælgelse af kandidater vil vi lægge vægt på, at du har dokumenteret erfaring som projektleder for en variation af projekter i relation til størrelse, forretningsområde og kompleksitet.

Den ideelle kandidat opfylder flere af følgende krav:

  • Relevant teoretisk/erfaringsmæssig baggrund på akademisk niveau
  • Erfaring med økonomistyring, opfølgning, rapportering, interessenthåndtering, ledelsesoplæg, kravspecifikationer mm.
  • Have et stærkt ”drive” og evne til at eksekvere
  • Gode analytiske evner og en struktureret tilgang til dit arbejde
  • Gode kommunikative evner både i forhold til ledelse, kolleger, projektdeltagere, og i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Gerne erfaring med at arbejde i politiske miljøer, ligesom kendskab til undervisningssektoren og uddannelsesområdet er en fordel.

KU-IT

Københavns Universitet er inde i en spændende forandringsproces med gennemførelse af en omfattende reform af administrationen, der skal skabe besparelser og effektiviseringer. Reformen indebær, at der vil fremadrettet være yderligere fokus på digitalisering og it-understøttelse af universitetets kerneområder inden for uddannelse, forskning og formidling på højeste internationale niveau.

KU-IT leverer it-services til hele universitetet og ledes af en vicedirektør og 5 sektionschefer. Vi er ca. 270 ansatte fordelt på support, drift, udvikling og projekter.

Vi har strategisk fokus på it-governance, it-portefølje, -program og -projektledelse, procesoptimering og standardmetoder bl.a. ITIL og PRINCE 2. Vi sætter brugeren i centrum og fokuserer på styring af it- og digitaliseringsprojekter og levering af it-systemer med høj kvalitet.
KU-IT er en familievenlig arbejdsplads, der fokuserer på trivsel og løbende kompetenceudvikling som forudsætninger for gode resultater.

http://it.ku.dk/it-jobs/ findes en samling filmklip der fortæller lidt om KU som it-arbejdsplads.

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Christina Myrup på telefon 2849 4453, eller mail [email protected].

Ansøgning m.v.:
Lyder dette som jobbet for dig? Så send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest den 7. marts 2024. Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansættelsesstart hurtigst muligt.

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter erfaring og kompetencer. Eller mellem Skatteministeriet og CO10, PROSA med indplacering i løngruppe 3. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

KU er i færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer inden for det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte os, for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København K
  • Torsdag den 07. marts 2024

Lignende jobs

  • It-chef i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig en rolle, hvor dine ideer og metoder bidrager til løsningen af et it-projekt med høj samfundsrelevans? Og vil du med støtte fra dygtige projektdeltagere koordinere og projektstyr..
    • IT-chef
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • It-chef i Ørestad

    Kan du lide at arbejde med store digitale projekter, og har du lysten og evnerne til at lede nogle af Metroselskabets digitaliseringsprojekter fra idé til idriftsættelse? Metroselskabet har med vor..
    • IT-chef
    • Ørestad
    Få mere info
  • It-chef i København

    Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0