Studentermedhjælper til kursusadministration i HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du nysgerrig på administrative HR-processer, og brænder du for at få studierelevant erfaring fra en udviklingsorienteret HR-afdeling og en spændende uddannelsesorganisation? Så søg jobbet som studentermedhjælper i HR.  

På Københavns Professionshøjskole leverer vi praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.   

I HR har vi en vigtig opgave i at understøtte vores organisation med HR-opgaverne. Det gælder bl.a. ift. rekruttering, ansættelsesvilkår, lønforhandlinger, arbejdsmiljø og kompetenceudvikling. Vi er netop nu i gang med at implementere nye kurser og workshops samt udvikle vores kursusadministration, og til den proces har vi brug for dig.

Om jobbet 
Som studentermedhjælper i HR vil du indgå som en integreret del af HR og være en del af både det faglige og sociale miljø. Du vil få indblik i og erfaring med forskellige typer af HR-administrative opgaver primært i forhold til det kursusadministrative område. Du vil få egne opgaveområder samt skulle hjælpe med løbende og periodevise opgaver.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:  

  • Lokalebooking og bestilling af forplejning
  • Udarbejdelse og udtræk af diverse lister
  • Administrative processer ifm. KP's ordning om psykologbistand
  • Administration ifm. KP-Dag, f.eks. oprettelse af workshops i systemet Conference Manager
  • Oprette kursusaktiviteter i medarbejderkalender
  • Scanne materiale til Academic Books
  • Indholdsstyring og opsætning af kataloger.  

Om dig 
Som person er det vigtigt, at du har systemforståelse, gode tekniske kompetencer og trives med at arbejde i forskellige systemer samt supportere vores samarbejdspartnere. Du er serviceminded, omhyggelig, struktureret, detaljeorienteret og kan overholde deadlines. Derudover er det vigtigt, at du behersker dansk på et højt niveau og har en stærk kommunikationsfaglighed. Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. administrationsbachelor eller anden relevant akademisk uddannelse.     

Om os 
HR består af ca. 30 medarbejdere, der udover løn- og personaleadministration løser opgaver relateret til rekruttering, lønforhandlinger, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling mv. Du bliver en del af HR Udvikling, som består af 12 dygtige og engagerede kollegaer. Vi vægter arbejdsfællesskabet højt, og vi samarbejder på kryds og tværs. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 15. november 2023 eller hurtigst muligt herefter. Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Helle Bryde Bachmann på tlf.: +45 51380457

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 09-10-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1