Administrativ medarbejder der understøtter driften af Nexus i Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen søger en administrativ medarbejder med administrativ baggrund og erfaring indenfor det sundhedsfaglige område. Du skal sammen med os understøtte de digitale ambitioner i primært Nexus og arbejde helhjertet for, at vores gode og brugervenlige løsninger flytter helt ind i løsningen af kerneopgaven.

Hvad kan vi tilbyde Du bliver en del af sekretariatet, hvor senior- og sundhedsadministrationen er forankret. Vi er en afdeling med 15 medarbejdere, og for os er det vigtigt, at vores ambitioner ikke ’bare bliver ved snakken’. Vores digitale løsninger skal understøtte forvaltningens opgave med at levere velfærd både nu og i fremtiden. Vi er til for driften, og med vores digitalisering understøtter vi selvværd og sammenhæng.

Derfor har vi brug for dig i en spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med både administrative opgaver og systemadministration, men også med andre opgaver som samlet understøtter både de store driftsområder som hjemmehjælpen, sygeplejen, sundhedsområdet, plejehjemmene og de mange mindre områder som PPR, CSV og misbrugsområdet. Du skal kunne se tingene i et større perspektiv, for du vil møde mange forskellige kollegaer med meget forskellige behov og fagligheder.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode samarbejde – både internt og hen mod vores kolleger i både stabene og driften. Vi har et fællesskab, hvor vi prioriterer både trivsel og faglighed. Vi møder de daglige udfordringer som en enhed, hvor vi reflekterer over tingene, strukturerer opgaverne, og kommunikerer i en god og konstruktiv tone.

Du vil få reference til lederen af sekretariatet.

Vores forventninger til dig som administrativ medarbejder Vi forventer, at du kommer med en administrativ baggrund og erfaring inden for det sundhedsfaglige område. Du skal servicere og understøtte driften, som typisk kontakter dig, når de har udfordringer. Der er tilbagevendende faste opgaver, der forudsætter du grundlæggende er et smilende og imødekommende mennesker med gode pædagogiske og kommunikative evner.

Du vil også få lejlighedsvise undervise i Nexus, hvorfor erfaring heri vil være en fordel. I andre sammenhænge vil du være facilitator og mødeleder. Du vil få derudover få mange andre forskellige opgaver, så det er vigtigt, du tager ansvar gennem en god struktur, bevare overblikket og følge den enkelte opgave til dør.

Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen Som administrativ medarbejder bliver du ansat i Kolding kommune, hvor vi arbejder med Borgerens Centrum. I Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen (SSF) har vil valgt at gøre arbejdet endnu mere konkret ved at arbejde ud fra vores vision: Selvværd og sammenhæng i alt hvad vi siger og gør. Det er en vision, som du skal opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens 5 leveregler, som er:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Yderligere information Selvværd og Sammenhæng

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af sekretariatet Louise Kvisgaard Brandt på 23 39 32 69.

Løn og ansættelsesforhold: Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge. Vi har flex-tid.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse, samt ansøgers kvalifikationer.

Kolding Kommunen tilbyder blandt andet sundhedsordning, mulighed for at benytte motionscenter, samt ferieboligordning til ansatte.

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen Ansøgningsfrist d. 25. september kl 9:00. Du vil få besked, om du skal til samtale mandag over middag, så vi beder om stor fleksibilitet.

Vi afholder 1. samtale tirsdag d. 26. september.

Du sender din ansøgning online ved at bruge knappen "send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2349191)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kolding
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vejle

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Administrativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Fredericia

    Er du god til at skabe overblik og struktur i en travl hverdag? Motiveres du af alsidige opgaver og mange samarbejdsflader?Vi har brug for dig, der er en dygtig og erfaren administrativ medar..
    • Administrativ medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklingsønsker.Derudover søger vi en by..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en beskæftigelsessagsbehandler til Team Fleksjob og Ressourceforløb, hvor du kommer til at arbejde med ledige fleksjobvisiterede borgere. Vi tror på, at rigtig meget kan lade sig gøre, når..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 12
15. maj 2024 9
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 11
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 9
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 12
18. april 2024 11
17. april 2024 14
16. april 2024 15