Administrativ medarbejder til barselsvikariat i Hans Christian Andersen Airport, Havnekontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense N

Kan du se dig selv som administrativ medarbejder i vores havnekontor og securityafdeling?

Vi søger en administrativ medarbejder til barselsvikariat med mulighed for fastansættelse i Hans Christian Andersen Airport, Havnekontor.

Jobbet kan sammenlignes med en receptionsfunktion. Havnekontoret er der, hvor vores dagligt besøgende melder deres ankomst. Besøgende, der har aftaler med nogle af os i lufthavnen eller med de mange virksomheder, der også har adresse i lufthavnen. De skal modtages med et smil og en serviceminded tilgang. Nogle skal måske registreres i vores gæstesystem. Andre skal måske aflevere mindre fragtpakker.

Hans Christian Andersen Airport har ikke kun traditionel luftfart og luftfartsrelateret aktivitet. Lufthavnen er også base for UAS Denmark Test Center, hvor daglig droneflyvning for test og demonstration af hard- og software og dronepiloter der træner med multirotor og fastvingede droner, udgør en stor del af aktiviteterne.

Lyder det som en spændende mulighed, og vil du gerne være en del af den udvikling, hvor droner og bemandet luftfart kommer til at flyve side om side – startende i Hans Christian Andersen Airport – så er der mulighed i Havnekontoret hos os.

Om jobbet
Dine opgaver:

  • Indgå i bemandingen af Havnekontoret
  • Administrere ID-kortsystem og -ansøgninger
  • Assistere og koordinere i forbindelse med afholdelse af konferencer og events i lufthavnen
  • Administrere vores kvalitetsstyringssystem
  • Gennemgå overvågning og elektronisk adgangskontrol

Du vil indgå i månedsvis fastlagt vagtplan, som også lejlighedsvis kan indbefatte vagter udenfor almindelig åbningstid i forbindelse med ad hoc aktivitet.

Om dig
Din profil:

  • Du er fordomsfri og serviceminded
  • Du fremstår autoritær, når situationen kræver det
  • Du kan vise en straffeattest og ansættelsen er betinget af, at du kan godkendes til ”Fortroligt”
  • Du har gode IT-kundskaber og er på hjemmebane i Office-pakken
  • Du kommunikerer på dansk og engelsk i såvel skrift som tale

Du kan arbejde selvstændigt og målrettet. Du møder folk med et smil og et positivt sind – også i pressede situationer – og du kommunikerer altid løsningsorienteret og konstruktivt. Du arbejder godt sammen med kolleger og samarbejdspartnere. Du kan håndtere at arbejde under tidspres, og forstår at få arbejdsopgaver fra hånden i stille perioder. Du er ansvarsbevidst, fleksibel og pålidelig. Hvis behovet opstår, kan du på sigt vil du blive tilbudt securitykursus og -uddannelse, så du også kan assistere i security ved flyankomster og -afgange.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem KL og HK.

Stillingen er en fuldtidsstilling med 37-timers arbejdsuge i vagtplan indenfor vores åbningstid og er til besættelse snarest muligt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Hans Okholm Vejrup på 20707021og mail [email protected].

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 12. november 2023. Vi indkalder løbende til samtale.

Kort om Hans Christian Andersen Airport
HCA Airport er en international lufthavn med daglig aktivitet af bl.a. privat- og forretningsfly samt ugentlige charterflyvninger til europæiske destinationer i sommersæsonen fra april til oktober. Derudover er HCA Airport servicecenter for virksomheder med luftfartsrelateret aktivitet, herunder også dronevirksomheder og start-ups indenfor området. Flere af disse benytter dronetestfeltet til daglige flyvninger og test.

Læs mere på HCA Airports hjemmeside.

Kort om UAS Denmark Testcenter
UAS Denmark Testcenter – et partnerskab mellem Syddansk Universitet, Odense Kommune og HCA Airport – arbejder for at være knudepunkt for forskning, uddannelse, udvikling, test og anvendelse af droneteknologi, og dermed sikre en optimal gevinst for samfund og virksomheder. UAS Denmark Testcenter er udpeget som nationalt dronetestcenter og benyttes af både danske og internationale dronevirksomheder til test og træning.

Hans Christian Andersen Airport har administrationsaftale med Odense Kommune, hvilket betyder, at det er Odense Kommune, der praktisk håndterer ansøgningerne m.m. Alle gældende regler om håndtering af persondata og fortrolighed overholdes i den forbindelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense N
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    FynBus Flextrafik søger ny engageret kollega til vores callcenter.Om callcentretVi er ansigtet udadtil. Vi betjener borgere, sundhedsfagligt personale, leverandører og chauffører.I callcentre..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 1